yardım edin eşim ailesine rezil etti beni

altınları alın sizin hakkınız. önce bundan kurtulunda yeni evlilik şurda dursun

bırakma tabi al herşeyini altınlarında buna dahil...onlar senin hakkın...sana laf eden olursa altınlar için sizden çektiklerime sayın yaptıklarınızın çektirdiklerinizin diyeti dersin

Konu sahibi senin adına çok üzüldüm, hiçbir kadın şiddeti haketmez ne olursa olsun, eşin birde Polis , sana dar kafalı diyor, her lafında tersliyor , şidddet uyguluyor , sokağın ortasında tokat atacak kadar arsız ve en ufak şeyde seni ispiyonlayacak kadarda karaktersiz..
Konuyu başından beri takip edıyorum, herkes biz sana yardım edıyoruz senin yaptıgına bak falan demişler.. Bu şekilde aşağalayarak yardım edeceklerse hiç etmesinler bence .. Özelliklede bir üye '' senin beynin patlatılmış mıydı önceden '' falan yazmış. Ne kendini bilmezlik bu ya ? Kadın eşimi sevıyorum dedi diye mi tüm bu yorumlar? Kadın ailem doğru dürüst sahip çıkmıyorlar diyor.. Gitse iyi davranmayacaklarını biliyor çünkü.. Napsın ki ? Biraz empati kuralım.. Burada mağdur olan bir bayan var, eşiyle severek evlenmiş beklentileri varmış ama eşi beklediği gibi çıkmamış.. O kadın bunun üzüntüsünü yaşıyor , ailesi onu istemediği içinde hemen bırakıp gıdemıyor..
Boşanıcakmış zaten , ne diye hakaret edılıyor ki onu anlamadım.. Siz hemen '' bu adamı bırak git '' kolay mı o kadar yani, ama konu sahibi kararını vermiş ve boşanacak , bende sonuna kadar boşanmasını söylüyorum. Ama lütfen biraz daha anlayarak ve karşımızdakini kırmadan yorum yapalım..

canım benim senin ben ne hissettiğini ne düşündüğünü çok ii biliyorum.ne güzel çocuğun olucak babasız kalıcak diye düşünme onunla mutlu olursun emin ol.ben bazen dedim bir çocuğum olsa ona tutunsam sonra bu adamdan mı dedim.hakkında hayırlısı olsun sadece yavruna odaklan.

Allah razı olsun inan ağlıyorum yazarken

bravo size. ne zaman ayrılacaksın evden eşin biliyor mu gideceğini ?

amin cnm cok tsk ederim güzel dileklerin icin de bnmde ceza biletim gibi bisi iste buda nasil buadamla evlendidm nasil bide inanip cocuk yaptim salaklima doymuyum ve biokadarda aptal salak herseimki bn onu hala sevebiliyorum

amin cnm cok tsk ederim güzel dileklerin icin de bnmde ceza biletim gibi bisi iste buda nasil buadamla evlendidm nasil bide inanip cocuk yaptim salaklima doymuyum ve biokadarda aptal salak herseimki bn onu hala sevebiliyorum

boşver öyle düşünme geriye dönüş yok.bende istedim çünkü ona tutunucam sende öle yap.cocuğun bu hayatta herşeyin olsun.Allah yardımcımız olsun inşallah.

arkdslar bu raa mahkemede dügün fotolana felan baki p mahkeme bölüstürmüomu altinlari yoks hepsimi kadinin

ya sen alsana hepsini..

mahkeme ister bölüştürür ister hepsini sana verir ne yapcan sen orda bıraksan bidaha iste versinler..

satar kaçırırlar al altınları bırakma hiç bişey..
hemen tüy annenin evine.
ay ben seni menekşe sandım pardon yanlış mesaj...

menekşe sen yıne de bırakma al götür hepsini.

Son düzenleme:
boşver öyle düşünme geriye dönüş yok.bende istedim çünkü ona tutunucam sende öle yap.cocuğun bu hayatta herşeyin olsun.Allah yardımcımız olsun inşallah.
amin cnm ins. zaten tek siginam tek görenim Allah inan ayrilmak okadar kolay cekip gidivermek ama bana nie bukadar zor bilmiom anllamiom iste ailedende kaynaklanio annem cekdi hala ccekmiomu cekio ins.feraha cikariz bu karanligin sonunda

Ben Olsam Yediğim Tokata Bozulurdum..
Ama Siz Ailesine Rezil Olduğunuzu Vurgulamışsınız..

Neyse ki Boşanma Aşamasındasınız..
Sizin Adınıza Sevindim..
Hakkınızda Hayırlısı Olsun..

ben böyle erkekleri allaha havale ediyorum kadına şiddedi güç sanıyorlar inş. o elleri tutmazda kalmaz bir daha boşan canım boşan tedavi falan fayda etmez bu adama

Bir karar verdin ve uyguluyorsun :) Süper.. Allah yolunu bahtını açık etsin.. Hayırlısıyla kurtul o adamdan.. Altınlarını al,özellikle sana takılanları.. Hepsi senin hakkın da sana takılanlara laf edemez,isteyemez! Ayy! mutlu ol inşallah. Eşin nerede? Bilmiyor gittiğini sanırım..

Canım ya,tertemiz bir sayfa aç,mesleğine sarıl..Göreceksin her şey çok güzel olacak. İyi haberlerini duymak isteriz

dayak yiyosun ve gönül almasını bekliyorsun..
sanırım psikolojin bayağı bozulmuş...
boşanman hayırlı olur inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…