- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
Canım sen para biriktirmeye çalış ufak tefek bişeyler yap.Sizin unuttuğunuz bir şey var şuan 23 yaşındayım siz sanki şuan beni 16 yaşında görüyor sunuz evet sizden yardım istedim kimsem olmadığı için ne yapacagimi bilemedigim için nasıl davranmak gerek dini nasıl konuşacamne diyecem bilmiyorum
Evet işte çok iyi baba yani oğlum için neler yapıyor yorgun gelir onla oynar ne ister almaya çalışır biraz da onun için korkuyorum çocuğum babasız kalacak diyeÇocuktan sonramı değişti, bu da normal aslında, evde küçük bi bebek, sizin ikinci çocuğunuz, bence biraz zaman geçmesi gerek, bu dönemde biz daha çok ilgi beklerken malesef eşlerimiz biraz uzaklaşıyor gibi geliyor, her anlamda, ama kötü davranmıyorsa, biraz da doğum sonrası psikoloji, erkekler anlamıyor malesef, çocuklarla da ilgileniyormuş, bu bile çok önemli, kavga etmeyin sakın
Ben norveçte yaşamıyorum , 26 yaşındaki bir erkek 15 yaşındaki çocuğu nasil kabuledilebilir bunu anlayamıyorum. Ama okuyacak yaşta evlenme aklinda olmasaydı diyenlere bende biraz ağır buldum. Okula aile göndermemiş köylük yerde ortaokula kadr okutulan çocukar var kiz ya da erkek burası kizin suçu değil. 15 yaşında bana evlendirilecksin diye gelseler ağlardım belki evden kaçardım. Ama bu alisilmis çaresizlik kiz buna evim olsun yuvam olsun diye bakmış.
Bak canım,söyleyenler olmuş,teli göstermeyebilir,ben de göstermem kardeşime bile.Neden çünki buraya üyeyim ve kimse bilsin istemiyorum ondan.Evet işte çok iyi baba yani oğlum için neler yapıyor yorgun gelir onla oynar ne ister almaya çalışır biraz da onun için korkuyorum çocuğum babasız kalacak diye
Çok çabalıyorum bakıyorum araştırıyorum neler yapabilirim diye öyle ben çirkin bi bayanda deyilim hani bakimsiz salmış kendini biri de deyilim inananın 2 tane çocuk doğum yapdım ama asla 55 kiloyu geçmedim salmam kendimi yene de yetmiyor galibaBak canım,söyleyenler olmuş,teli göstermeyebilir,ben de göstermem kardeşime bile.Neden çünki buraya üyeyim ve kimse bilsin istemiyorum ondan.
Eşinle arandaki soğukluk çocuklar hayatı çok değiştiriyor ondan olabilir.
Bak burada o kadar çok üye paylaştı ki bu sorunları sen daha yenisin okumamışsındır.
Çocuğun biraz büyüsün,sen de olabildiği kadar kendine bak,iş giysileriyle geceye kadar durma.
Kendini de daha iyi hissedersin.
Çocuklar uyuyunca bir çay kahve eşliğinde zaman geçirin,film izleyin,o da sana yaklaşacak zamanını bulamıyordur.
Çocuklarla ilgili olması bir artı,bunu değerlendir.
Bakalım eşin bu fırsatları nasıl değerlendirecek.
İnşallah korktuğun gibi bir şey değildir.
Gencecik kadınsın,evde bayrağı yavaş yavaş sen al eline,eşin güçlü ve mutlu bir kadın görsün,Allah yardımcın olsun.
eşimin maddi anlamda sıkıntısı yok beni calsitirmaz alalhima şükür ler olsun durumuz iyi ama ben işte ondan gizli birikim yapamiyorumboşanamayacaksan kurcalama
ben bu durumda olsam ve bosanamayacak olsam kendi çikarimi dusunmeye baslardim
para biriktirmeye bak 10 kurus 5 kurus deme at bir koseye cocugun masrafi de at bir koseye biriktir evden is yapabilirsen yap mesela cocuk bak falan once ayaklarini saglam basacagin ortami hazirla sonra koy tekmeyi
Bende kendimi öyle avutuyorum diyorum zaten her erkek yapıyor işte iyi tarafından bak evlatalrina sahp yani ayrılsam çocukların ya üvey baba ya da üvey anne elinde büyü yecekBekara avrat boşamak kolay demişler.. bi güvencen yoksa , ailen yanında değilse nasıl ayrılırsın.. emin ol erkeklerin neredeyse hepsi yakalanmayacağını bilse kesin aldatır.. bunların bi tarafı kalkınca din, iman ,terbiye ,ahlak kalmaz çünkü bunlarda..
Çocuklarına ve kendine odaklan bir müddet bakalım,sevdiğin şeyleri yap,ve eşine"sensiz olamam"imajı sakın verme,kelimelere dökme dillendirme fakat duruşundan anlasın.Çok çabalıyorum bakıyorum araştırıyorum neler yapabilirim diye öyle ben çirkin bi bayanda deyilim hani bakimsiz salmış kendini biri de deyilim inananın 2 tane çocuk doğum yapdım ama asla 55 kiloyu geçmedim salmam kendimi yene de yetmiyor galiba
Her erkek yapıyor deme canım,yapmıyor,fakat güdemiyorsan da güçlü ol güçlü görün.Bende kendimi öyle avutuyorum diyorum zaten her erkek yapıyor işte iyi tarafından bak evlatalrina sahp yani ayrılsam çocukların ya üvey baba ya da üvey anne elinde büyü yecek
Aile veriyor kızı 15 te düğün dernek dini nikah ile.... 17 ye kadar da eşi ve ailesi tarafından deneme sürecinde tabi.. kafalarına uymazsa atarlar tekmeyi.... baktılar ki kendilerine uyuyor, 17-18 de resmi nikahı kiyarlarBen anlamadım.
23 yaşında evli olman yeterince ciddi bir sorunken...
23 yaşında 8 senelik evli olmana ne demeli? Ne yapmalı ? Ne tarafa kalp krizi geçirmeli?
Kanunen mümkün mü ya bebekken evlenmek. Beşik kertmesidir belki evli değilsindir.
Gerçekten inanamıyorum. Bir yanlışlık olmasın . Biri beni ayndınlatsın.
15 yaşında bir çocuk nasıl evlilik yapabiliyor?
İşte tam olarak burada hata yapmışsın... hiçbir şey istemeyen kadın erkeğin gözünde değersizdir....Ondan ben ev eşya elbise para pul hic zaman bir şey istemedim hiç bir şeye şart kosmadim düşünüyorum nerde yalnis yapdin diye
O zaman neden küstün gittin?Denedim.oglum doğdunda ayrıldım 40 günlük ken ve inan olan sadece bana oldu köyümüz okadar küçük ku gelen giden hepsi beni haksız buldu 40 li çocuğu almış gelmiş neler dendi en sonunda pes eddim tekrar bir led tik
O düşünceni bilmiyor ki,bir daha kim filan diye sorma,bir şey yok gibi devam edeceksin,başka ne yapabilirsin.Kizlar şimdi geldiğinde nasıl davranırım bilemedim şimdi kussem kendinden soğuturum konuşsam zaten tamamen kabullenmiş olurum
Aynı sebebden yene msj geliyor du inkar eddiO zaman neden küstün gittin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?