Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Canım sen para biriktirmeye çalış ufak tefek bişeyler yap.
Kumbara al bozukta olsa at içine. Bi yerde toplamazsan harcar gidersin.
Ailenin desteği yoksa yapacak bişey yok başka.

Bu süreçte ne kadar iyi olursanız olun para biriktirmeyi yabana atma, kendini geliştirecek adımlar at.
Eşinlede otur duygusal bir konuşma yap, düzelt şu anlık başka şansın yok.
Şansın olsada değerlendirmiceksin zaten seviyormuşsun. En iyisi bu.

Canım benim ben sana şimdi o yaşta evlenilir mi, çocuk istismarı vs demeyeceğim zaten yeterimce denmiş. Çok yazık gerçekten. Ama bundan sonra ne yapacağın önemli. Şuan imkanın olmadığına göre bilmemezlikten gel. Onun imkanlarını kullanarak açıktan da olsa okumaya ya da meslek kursuna falan gidip meslek edinmeye bak. Geç de olsa belki zincirlerini atabilirsin bir gün bu sayede. Belki de o senin azmini ve başarını gördükçe sana saygısını ve hayranlığını yeniden kazanır. Evliliğini de düzeltirsin bir şekilde. Ama önceliğin özgürleşmek olmalı. Bunu lütfen ciddiye al. 2 evladın var. Onları hakkıyla yetiştirmek için bu zaten yapman gereken bir şey. Yoksa mağduriyetin hiç bitmeyecek

Evet işte çok iyi baba yani oğlum için neler yapıyor yorgun gelir onla oynar ne ister almaya çalışır biraz da onun için korkuyorum çocuğum babasız kalacak diye

Ama bu Türkiyenin ne yazikki gercegi. Pedofilinin zaten mantigi yok. Bide ek olarak sey düsünmüstür, hem bakire, hem ütümü, camasirimida yapar diye. Igrencmi? Elbette. Ancak ne yazikki sik karsilasilan bir durum.

15 yasinda köyde büyümüs kiz elbette evlenmeyi güzel birsey sanar. O sekilde yetistirildi cünkü. Kendi gücünün bir haber, baba sevgisinden eksik. Burda 20 yasindaki üniversiteli kizlar bile "evde kaldim mi" diye konu aciyorlar. Avrupanin göbeginde yasayan Türklerde hemen 20 küsür yasta evlenmek istiyorlar. Okumadan etmeden

Yani bu bireysel birsey degil, toplumsal birsey. Konu sahibine yüklenmenin yerine, "biz toplum olarak niye böyleyse?" sorusu sorulmali.

Evet işte çok iyi baba yani oğlum için neler yapıyor yorgun gelir onla oynar ne ister almaya çalışır biraz da onun için korkuyorum çocuğum babasız kalacak diye
Bak canım,söyleyenler olmuş,teli göstermeyebilir,ben de göstermem kardeşime bile.Neden çünki buraya üyeyim ve kimse bilsin istemiyorum ondan.
Eşinle arandaki soğukluk çocuklar hayatı çok değiştiriyor ondan olabilir.
Bak burada o kadar çok üye paylaştı ki bu sorunları sen daha yenisin okumamışsındır.
Çocuğun biraz büyüsün,sen de olabildiği kadar kendine bak,iş giysileriyle geceye kadar durma.
Kendini de daha iyi hissedersin.
Çocuklar uyuyunca bir çay kahve eşliğinde zaman geçirin,film izleyin,o da sana yaklaşacak zamanını bulamıyordur.
Çocuklarla ilgili olması bir artı,bunu değerlendir.
Bakalım eşin bu fırsatları nasıl değerlendirecek.
İnşallah korktuğun gibi bir şey değildir.
Gencecik kadınsın,evde bayrağı yavaş yavaş sen al eline,eşin güçlü ve mutlu bir kadın görsün,Allah yardımcın olsun.

Bekara avrat boşamak kolay demişler.. bi güvencen yoksa , ailen yanında değilse nasıl ayrılırsın.. emin ol erkeklerin neredeyse hepsi yakalanmayacağını bilse kesin aldatır.. bunların bi tarafı kalkınca din, iman ,terbiye ,ahlak kalmaz çünkü bunlarda..

Aldattiginin ispatini elinizde bulundurun, yani bir sekilde ispatlamaya calisin. Sonra da mahkemede kullanirsaniz maddi destek alabilirsiniz. Cocuk icin de nafaka alacaksiniz zaten. Bir is bulmaya calisin, ekonomik bagimsizliginizi kazanin derim ben yine de. Daha cok gencsiniz, hayatinizi yeniden kurmaniz icin vaktiniz var.

boşanamayacaksan kurcalama
ben bu durumda olsam ve bosanamayacak olsam kendi çikarimi dusunmeye baslardim
para biriktirmeye bak 10 kurus 5 kurus deme at bir koseye cocugun masrafi de at bir koseye biriktir evden is yapabilirsen yap mesela cocuk bak falan once ayaklarini saglam basacagin ortami hazirla sonra koy tekmeyi

Çok çabalıyorum bakıyorum araştırıyorum neler yapabilirim diye öyle ben çirkin bi bayanda deyilim hani bakimsiz salmış kendini biri de deyilim inananın 2 tane çocuk doğum yapdım ama asla 55 kiloyu geçmedim salmam kendimi yene de yetmiyor galiba

eşimin maddi anlamda sıkıntısı yok beni calsitirmaz alalhima şükür ler olsun durumuz iyi ama ben işte ondan gizli birikim yapamiyorum

Bende kendimi öyle avutuyorum diyorum zaten her erkek yapıyor işte iyi tarafından bak evlatalrina sahp yani ayrılsam çocukların ya üvey baba ya da üvey anne elinde büyü yecek

Çocuklarına ve kendine odaklan bir müddet bakalım,sevdiğin şeyleri yap,ve eşine"sensiz olamam"imajı sakın verme,kelimelere dökme dillendirme fakat duruşundan anlasın.

Bende kendimi öyle avutuyorum diyorum zaten her erkek yapıyor işte iyi tarafından bak evlatalrina sahp yani ayrılsam çocukların ya üvey baba ya da üvey anne elinde büyü yecek
Her erkek yapıyor deme canım,yapmıyor,fakat güdemiyorsan da güçlü ol güçlü görün.
Bilipte kalırsan işin daha da zorlaşır.

Aile veriyor kızı 15 te düğün dernek dini nikah ile.... 17 ye kadar da eşi ve ailesi tarafından deneme sürecinde tabi.. kafalarına uymazsa atarlar tekmeyi.... baktılar ki kendilerine uyuyor, 17-18 de resmi nikahı kiyarlar

Kizlar şimdi geldiğinde nasıl davranırım bilemedim şimdi kussem kendinden soğuturum konuşsam zaten tamamen kabullenmiş olurum

Ondan ben ev eşya elbise para pul hic zaman bir şey istemedim hiç bir şeye şart kosmadim düşünüyorum nerde yalnis yapdin diye
İşte tam olarak burada hata yapmışsın... hiçbir şey istemeyen kadın erkeğin gözünde değersizdir....

O zaman neden küstün gittin?

Kizlar şimdi geldiğinde nasıl davranırım bilemedim şimdi kussem kendinden soğuturum konuşsam zaten tamamen kabullenmiş olurum
O düşünceni bilmiyor ki,bir daha kim filan diye sorma,bir şey yok gibi devam edeceksin,başka ne yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…