34 yaşındaBoşanmayacaksan o zaman hic karıştırma bos yere yuz göz olma. Eşiniz kac yaşında
Şuan ankarada yaşıyorum eşim 34 yasindaCanim siz nerede yaşıyorsunuz yanlis anlama ama 23 yas 8 yillik evlilik esin kac yasinda acaba
Seni aldattıgını düşünüyorsun ama çok seviyorum diyosun; kinlenmen gerekmiyor mu sence ? 2 tane de çocuğun var. Sadece sana değil onlara da haksızlıkCanım çok yanıyor kalbim ağrıyor yeminle çünkü ben gercekden esimi çok seviyorum nasıl anlatsam size insan gece uykudan uyanıp yanıma bakıyorum onu görünce şükrediyorum yanında oldu diye o işe gidince geceligini koklardım.her dakika ozlerdim ne derse desin ne yaparsa yapsın kızmadım naz poz nedir bilmedim valaha bak
Iyice kurcalarsan olan yine sana olur psikolojin alt ust olur bazen gozlerin gormeyip kulaklarin duymayacak ancak oyle mutlu yasarsin bu surecte de kizlarin dedigi gibi 3 yil cocuklari buyuk aciktan okul oku sosyal hayat edon kendini gelistir halk egitimler felan derken ilerde baktin olmuyo ozamn bosanma dusunursunŞuan ankarada yaşıyorum eşim 34 yasinda
Iste yanlış yaptığın yer tam da bu cümlede gizli.Ondan ben ev eşya elbise para pul hic zaman bir şey istemedim hiç bir şeye şart kosmadim düşünüyorum nerde yalnis yapdin diye
Gerçekten sok oldum 26 yaşındaki adam 15 yaşındaki cocukla nasil evlendi34 yaşında
Şuan ankarada yaşıyorum eşim 34 yasinda
Çok çaresizim ne yapacagimi bile bilmiyroumSeni aldattıgını düşünüyorsun ama çok seviyorum diyosun; kinlenmen gerekmiyor mu sence ? 2 tane de çocuğun var. Sadece sana değil onlara da haksızlık
Evet kızım büyünce düşünüyorum ilk iş ehliyetimi alacağım sonra kursalara gidecegimIyice kurcalarsan olan yine sana olur psikolojin alt ust olur bazen gozlerin gormeyip kulaklarin duymayacak ancak oyle mutlu yasarsin bu surecte de kizlarin dedigi gibi 3 yil cocuklari buyuk aciktan okul oku sosyal hayat edon kendini gelistir halk egitimler felan derken ilerde baktin olmuyo ozamn bosanma dusunursun
Peki maddi durumunuz elverseydi ayrılır mıydınız ? Yoksa seviyorum veya alışığım diye devam mı ederdiniz. Bazı insanlar çocuklar için veya alışkanlık için devam ediyolar. Boşanmak kolay iş değil çünkü ama böyle de yaşamak çok kötüÇok çaresizim ne yapacagimi bile bilmiyroum
Inan büyük konuşma ben istemiydim böyle olsun ben köyde büyüdüm okumuyor dum evim olsun yuvam olsun diye düşündüm yani koca delisi olduğum için deyilelinde oyuncak bebekle oynaman, okuman gereken yaşta evlenirsen bir de marifetmiş gibi çocuk yaparsan böyle boşanamam diye kalırsın.aldatıldığını öğrensen nolucak? adam eve 5 tane daha kadın alsa da yapıcak bir şeyin yok.ibret olsun çocuk yaşta okumadan etmeden koca peşine gidenlere
Ben ankarada yaşıyorum ailem çokuzakta kimseye anlatamıyorum burda kimsem yok ama kendi içime de atarsam kafayı yiyecem ona karsi nasıl davranacağımı bilmiyorum ne yapacagimi hic bilmiyorum
acilen evlenmem lazımNasıl acil bir durum ?
Bu yüzden zaten. Sen de onun karısısın, elbette bir şeyler isteyeceksin. Bir duruşun olacak, kuralların olacak. Hiçbir şeye ses çıkarmayan hiçbir şey istemeyen birini pasif görür kim olsa.Ondan ben ev eşya elbise para pul hic zaman bir şey istemedim hiç bir şeye şart kosmadim düşünüyorum nerde yalnis yapdin diye
o zaman evim olsun yuvam olsun diye değil okuyayım diye düşünecektim 14-15 yaşında.o yaşta koca düşünenleri anlamıyorum ister köyde ister şehirde olsun.kusura bakmayın ama yapabileceğiniz bir şey yok ki öğrenseniz napacaksınız? bilmeyin daha iyi.Inan büyük konuşma ben istemiydim böyle olsun ben köyde büyüdüm okumuyor dum evim olsun yuvam olsun diye düşündüm yani koca delisi olduğum için deyil
Boşuna dememişler kocanın bir kaşığı varsa diğerini kıracaksın diyeBu yüzden zaten. Sen de onun karısısın, elbette bir şeyler isteyeceksin. Bir duruşun olacak, kuralların olacak. Hiçbir şeye ses çıkarmayan hiçbir şey istemeyen birini pasif görür kim olsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?