Yardim edin eşim beni aldatıyor olabilir

Ondan ben ev eşya elbise para pul hic zaman bir şey istemedim hiç bir şeye şart kosmadim düşünüyorum nerde yalnis yapdin diye

Konuyu okurken son cümleyi görünce böylekaldım resmen. 15 yaşında evlenmenize mi üzüleyim, 26 yaşında adamın o yaşta kıza hallenmesine mi söveyim bilemedim. Söylenecek çok şey var da neyse...

Daha önce de şüphelendiğiniz şeyler olmuş ama üzerine 2. çocuğu düşünmüşsünüz demekki ayrılmak gibi bir seçenek yok sizin için. O zaman üzerine gitmeyeceksiniz, farkında değilmiş gibi davranacaksınız. Bebeğiniz biraz daha büyüyünce açıköğretime yazılın mutlaka. Elinizden geldiği kadar okumaya çalışın. Bir yandan da para biriktirin ama eşinizin haberi olmasın. 3-5 kenara ne atabilirseniz. Allah yardımcınız olsun.

Diyelim ki aldatıyor. Planınız nedir ? Eğer ayrılırım diyorsanız; ilk iş kendinize ev, para, çocuk vb konularda ne yapacağınıza dair plan yapın. Ondan sonra ispat etmeye çalışın

Seni aldattıgını düşünüyorsun ama çok seviyorum diyosun; kinlenmen gerekmiyor mu sence ? 2 tane de çocuğun var. Sadece sana değil onlara da haksızlık

Şuan ankarada yaşıyorum eşim 34 yasinda
Iyice kurcalarsan olan yine sana olur psikolojin alt ust olur bazen gozlerin gormeyip kulaklarin duymayacak ancak oyle mutlu yasarsin bu surecte de kizlarin dedigi gibi 3 yil cocuklari buyuk aciktan okul oku sosyal hayat edon kendini gelistir halk egitimler felan derken ilerde baktin olmuyo ozamn bosanma dusunursun

Eşiniz sizi aldatıyor ve bunu yapmaya devam edecek üzgünüm.
Çaresiz olduğunuzu, kendinize bakamayacağınızı veya ailenizin yanına gidemeyeceğinizi çok iyi biliyor çünkü.
Zor bir durum. Bu dönemde ayrılamayacağınız belli, bu yüzden fazla deşelemek işinize yaramayacak.
Bildiğiniz halde gitmeyeceğiniz için eşiniz iyice rahat davranacaktır. Nasıl olsa affediyor diye.
Uzun dönemde çocuklar büyüyünce bir işe girerseniz, belki ileride kendi hayatınızı kurabilirsiniz.

elinde oyuncak bebekle oynaman, okuman gereken yaşta evlenirsen bir de marifetmiş gibi çocuk yaparsan böyle boşanamam diye kalırsın.aldatıldığını öğrensen nolucak? adam eve 5 tane daha kadın alsa da yapıcak bir şeyin yok.ibret olsun çocuk yaşta okumadan etmeden koca peşine gidenlere

Evet kızım büyünce düşünüyorum ilk iş ehliyetimi alacağım sonra kursalara gidecegim

Çok çaresizim ne yapacagimi bile bilmiyroum
Peki maddi durumunuz elverseydi ayrılır mıydınız ? Yoksa seviyorum veya alışığım diye devam mı ederdiniz. Bazı insanlar çocuklar için veya alışkanlık için devam ediyolar. Boşanmak kolay iş değil çünkü ama böyle de yaşamak çok kötü

Inan büyük konuşma ben istemiydim böyle olsun ben köyde büyüdüm okumuyor dum evim olsun yuvam olsun diye düşündüm yani koca delisi olduğum için deyil

Ben ankarada yaşıyorum ailem çokuzakta kimseye anlatamıyorum burda kimsem yok ama kendi içime de atarsam kafayı yiyecem ona karsi nasıl davranacağımı bilmiyorum ne yapacagimi hic bilmiyorum

Hos göreceksin. Bisey yokmus gibi davranacaksin. Su an rest cekecek durumda degilsin. Paran yok, meslegin yok, kücük bebegin var ve ailen arkanda degil. Simdi degil, biraz zaman gecsin ve aciktan lise'yi bitir. Ondan sonra kpss'ye gir ve atanmaya bak. Ancak elinde meslek ve para oldugunda adama rest cekip, bosanabilirsin.

Ondan ben ev eşya elbise para pul hic zaman bir şey istemedim hiç bir şeye şart kosmadim düşünüyorum nerde yalnis yapdin diye
Bu yüzden zaten. Sen de onun karısısın, elbette bir şeyler isteyeceksin. Bir duruşun olacak, kuralların olacak. Hiçbir şeye ses çıkarmayan hiçbir şey istemeyen birini pasif görür kim olsa.

Inan büyük konuşma ben istemiydim böyle olsun ben köyde büyüdüm okumuyor dum evim olsun yuvam olsun diye düşündüm yani koca delisi olduğum için deyil
o zaman evim olsun yuvam olsun diye değil okuyayım diye düşünecektim 14-15 yaşında.o yaşta koca düşünenleri anlamıyorum ister köyde ister şehirde olsun.kusura bakmayın ama yapabileceğiniz bir şey yok ki öğrenseniz napacaksınız? bilmeyin daha iyi.

[
Bu yüzden zaten. Sen de onun karısısın, elbette bir şeyler isteyeceksin. Bir duruşun olacak, kuralların olacak. Hiçbir şeye ses çıkarmayan hiçbir şey istemeyen birini pasif görür kim olsa.
Boşuna dememişler kocanın bir kaşığı varsa diğerini kıracaksın diye istemek, harcamak benliğini ortaya koymak lazım. Hep derim yiyip gezmek lazım. Ne de olsa ben ölünce herif benim biriktirdiğimi evlenip karısıyla yiyecek. Yerim valla. Fazla tevazu iyi değil. Saçını süpürge edince yaranamazsın. Eninde sonunda yapmasaydın diyorlar çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…