Haklı olabilirsin... Uzak dur benden bir süre dedim ya dün o aradı sordu beni. Şuan eskisi gibiyiz ama B planım var. Çünkü ona beni kaybetme korkusu yaşatmak istiyorum. Ben pek süslenen biri değilim. Kendime bakım yapıcam. O aradığında hemen onun yanına gitmicem. İŞim var diyeceğim.En firlama erkek tipi..sana yanindayken kendini cok iyi hissettirir ama adini koymaz iliskinin seni cirpindirmak hosuna gider seninle vakit gecirmeyi sever ama yapcagindan da geri kalmaz boyle tipler...seni sevmiyor sadece diger kizlardan daha cok sey paylasiyor ama sevgi fedakarliktir karsindakini uzmekten incitmekten korkmaktir yani sevgi filan yok bence ortada...adam surekli baska kizlarla da gorusuyo ve sen bunu kabul ediyosun oninda isine geliyo bence kendini onemse bu sekilde seni hep elde var kosedd dursun diye gorecek
Seviyorum. Kazanamaz mıyım onu ??Yapma kardes, etme kardees. kullandirtma kendini, o senden gitmeden sen ondan git biran once.
Yorumunuz için teşekkür ederim. :)Milletvekilimsin ne ya ne sacma bi laf bulmusBir kere gunluk gecelik iliski yasayan bunlara meyili olan adam evlendikten sonrada degismez bence. Bir cok kadindan kocam bekarken capkindi simdi hic oyle seyleri yok lafini duyariz bide bunla övunürler nedense. Fakat o adamlar gizli gizli yine her halti yerler. Kimle yatti kimle napti herseyini bildiginiz adamla sevgili olmayi mideniz kaldirmaz. O bi gun sizden sıkılmadan siz onla araniza mesafe koyun.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. :)Insan bazen gercegi bilir ama inanmak istedogine inanir bence kendini kandirma sana karsi kankalik disinda duygusal bisey hissetmiyor bence..ya mantikli ol oyle olsa gecmise sunger ceker senin ne dusundugunu onemser tutar elini sevgilim der ama iki gun senle guzel vakit geciriyo ama diger gun baska bi kizla gorusmekten de geri kalmiyor ee sen bunla boyle devam ettikce hayatina baskalarinin girmesine de hep goz yumcan adam resmen sana kabul ettirmis bunu lutfen mantikli dusunun ilerde siz sevgilide olsaniz cok esliligi kabul mu etceksiniz adamin hayata bakisi ortada ne sevgisi allah askina inanmak istediklerini birak gercekleri gor derim
ya bu adamla seninle çıkıyor kısaca siz birliktesiniz. çünkü bu arkadaşlık değil. böyle erkek arkadaş olmaz. bizimde oldu erkek arkadaşlarımız. ikinizde geçeceksiniiz bunları önce.Hizmetçilik yapmıyorum çünkü birlikte yapıyoruz. Hatta o daha fazla iş yapıyor. :)) Çoğu zaman yemeği o yapıyor. Bu arada arama sorma diye yazdıktan sonra dün o mesaj attı 2 defa. Hatta bir kız arkadaşı onunla akşam kalmak için baya uzaktan gelip rezidans kiralamış ama o benimle vakit geçirmeyi tercih etti. Kız da ödediği parayla kaldı. Nerden biliyorsun diyeceksiniz .. Mesajını gördüm kızın. Ve biz cafede otururken arkadaşıma fotoğrafımızı çektirip internete koydu. Onun sayfasında benimle pozlarımızı herkese açık yapar. Diğer kızlarda öyle bir durumu yok. O rezidans kiralayan kızda altına yorum yapmış kimlesin felan diye. Yorumu sildi.
Eğer son yapacağım hamle netice vermezse dediğin gibi hayatına birini alacağım ve ona sadece selam vereceğim. Hepsi bu.Üç beş gün sonra aşık olduğu kıza ne hediyeyi birlikte seçelim derse şaşırmayın. Sizi hayatında ayrı bir yere koymuş ama. O yer kalbi değil. Onunla olmaktan keyif alıyorsanız devam edin. Ama kankanız olarak.
Yeni sulara yelken açmanızın zamanı gelmiş de geçiyor bile..
Kazandim sanirsin, adam 29 yasinda bu yastan sonra degismesini bekkemek ahmaklik olur. Kendini daha cok sev uzak dur bu adamdan, uzer seniSeviyorum. Kazanamaz mıyım onu ??
Biraz zaman geçtikten sonra bu dediğini yapacağım canım. Çünkü başka yolu yok onu hizaya getirmenin.desene birinden hoşlanıyorum yada
uydur biriyle beraberim tepki verirse noluyor de,o zaman,sana ne ne karışıyorsun diyede ekle,
vermezse zaten çokta umurunda değilsin
Olabilir... Bu aralar şehir değiştirme durumları vardı. Bana sürekli 3+1 evimiz olur. Bi odası senin bi odası benim bi odası kedinin olur diyordu. Kedisi var. Bide ona benim ne farkım var dediğimde. Burdakiler Yalova ya gidene kadar. Sen ordaykende benim hayatımda olucaksın diyor.Kazandim sanirsin, adam 29 yasinda bu yastan sonra degismesini bekkemek ahmaklik olur. Kendini daha cok sev uzak dur bu adamdan, uzer seni
Belki sana milletvekilimsin derken bir mesaj da vermeye calisiyordur (bilemiyorum o kadar zeki mi ama ) milletvekilleri her donem degisir, en fazla uc donem kalabilirler. sen de zamani gelince degiseceksin yerine baskasi gelecek diyorfur belki.
Haklısınız seviyorum. :) Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Icinizde bu adama karsi saf bir sevgi var. Umarim karsilik alirsiniz ve uzulmezsiniz.
bu ne ya. resmen sevgilisiniz sizOlabilir... Bu aralar şehir değiştirme durumları vardı. Bana sürekli 3+1 evimiz olur. Bi odası senin bi odası benim bi odası kedinin olur diyordu. Kedisi var. Bide ona benim ne farkım var dediğimde. Burdakiler Yalova ya gidene kadar. Sen ordaykende benim hayatımda olucaksın diyor.
Değilim ama seviyorum işteSiz başkasını ekip sizinle olmasıyla övünüyor, ciddi ciddi mutlu oluyorsunuz.
Bu kadar mı muhtaçsınız, yazık yani.
Olabilir... Bu aralar şehir değiştirme durumları vardı. Bana sürekli 3+1 evimiz olur. Bi odası senin bi odası benim bi odası kedinin olur diyordu. Kedisi var. Bide ona benim ne farkım var dediğimde. Burdakiler Yalova ya gidene kadar. Sen ordaykende benim hayatımda olucaksın diyor.
Sesli güldüm canım :)) Sence biriyle görşüyorum felan yapayım mı ? O zaman ters yaparsa benimdir. Yapmazsa zaten umurunda değilimdir. Ha bidee bizim siteden bi çocuk bizimkine demiş ki.. Ne kadar güzel kız. Nerden tanıyorsun felan. Bizimki arkadaşımın kızkardeşi demiş . Abisiyle aram yidir felan moduna girmiş. Çocuğu savmış başındanbu ne ya. resmen sevgilisiniz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?