YARDIM EDİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM !!

Haklı olabilirsin... Uzak dur benden bir süre dedim ya dün o aradı sordu beni. Şuan eskisi gibiyiz ama B planım var. Çünkü ona beni kaybetme korkusu yaşatmak istiyorum. Ben pek süslenen biri değilim. Kendime bakım yapıcam. O aradığında hemen onun yanına gitmicem. İŞim var diyeceğim.

Insan bazen gercegi bilir ama inanmak istedogine inanir bence kendini kandirma sana karsi kankalik disinda duygusal bisey hissetmiyor bence..ya mantikli ol oyle olsa gecmise sunger ceker senin ne dusundugunu onemser tutar elini sevgilim der ama iki gun senle guzel vakit geciriyo ama diger gun baska bi kizla gorusmekten de geri kalmiyor ee sen bunla boyle devam ettikce hayatina baskalarinin girmesine de hep goz yumcan adam resmen sana kabul ettirmis bunu lutfen mantikli dusunun ilerde siz sevgilide olsaniz cok esliligi kabul mu etceksiniz adamin hayata bakisi ortada ne sevgisi allah askina inanmak istediklerini birak gercekleri gor derim

Yorumunuz için teşekkür ederim. :)

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. :)

ya bu adamla seninle çıkıyor kısaca siz birliktesiniz. çünkü bu arkadaşlık değil. böyle erkek arkadaş olmaz. bizimde oldu erkek arkadaşlarımız. ikinizde geçeceksiniiz bunları önce.
ve sonra bana göre siz beraberken bu adam kızlarla ilşki yaşıyorsa kısaca sen aldatılıyorsun,hemde defalarca. ne kazanması ne sevgisini elde etmek vs. miden kaldırıyorsa uğraş o zaman

desene birinden hoşlanıyorum yada
uydur biriyle beraberim tepki verirse noluyor de,o zaman,sana ne ne karışıyorsun diyede ekle,
vermezse zaten çokta umurunda değilsin

Eğer son yapacağım hamle netice vermezse dediğin gibi hayatına birini alacağım ve ona sadece selam vereceğim. Hepsi bu.

ha ayrıca bu adam senin başkalarıyla olmanada engel. hayatını mahvediyor. geçen zamanına yazık

Seviyorum. Kazanamaz mıyım onu ??
Kazandim sanirsin, adam 29 yasinda bu yastan sonra degismesini bekkemek ahmaklik olur. Kendini daha cok sev uzak dur bu adamdan, uzer seni

Belki sana milletvekilimsin derken bir mesaj da vermeye calisiyordur (bilemiyorum o kadar zeki mi ama ) milletvekilleri her donem degisir, en fazla uc donem kalabilirler. sen de zamani gelince degiseceksin yerine baskasi gelecek diyorfur belki.

desene birinden hoşlanıyorum yada
uydur biriyle beraberim tepki verirse noluyor de,o zaman,sana ne ne karışıyorsun diyede ekle,
vermezse zaten çokta umurunda değilsin
Biraz zaman geçtikten sonra bu dediğini yapacağım canım. Çünkü başka yolu yok onu hizaya getirmenin.

Olabilir... Bu aralar şehir değiştirme durumları vardı. Bana sürekli 3+1 evimiz olur. Bi odası senin bi odası benim bi odası kedinin olur diyordu. Kedisi var. Bide ona benim ne farkım var dediğimde. Burdakiler Yalova ya gidene kadar. Sen ordaykende benim hayatımda olucaksın diyor.

bu ne ya. resmen sevgilisiniz siz

Ya çok özür dilerim ağır olacak belki ama, bu ne aşağılık bi ilişki böyle?

Sen nasıl bi durumun içinde olduğunun farkında değilsin bence,konuna onlarca gülücük kondurmuşsun bide.

Yahu herifin teki seni diğer kızlardan Daha fazla tercih etti diye seviniyosun. Bu nasıl bi yokluk? Herifin hizmetçisi olmuşsun, boşluğunu doldurduğu kız olmuşsun, adına da benimle daha fazla vakit geçiriyo demişsin. E tabi, para vererek birlikte olduğu Ruslara ütüsünü yaptıramaz.

Dingil bide doğum günümü değer verdiğim insanlarla geçirmem demiş inanmışsın, safmısın kızım yaşın kaç? 15 mi?
Adam doğum gününde kendine kadın hediye edecek kadar kadın aşağılayıcısı, sen ne beklersin bu adamdan?

Git bi soğuk duş al kendine gel, sen bunu mu hakediyorSun? EwEt hakediyorum diyosan devam et.

kendine telkin veriyorsun ama oyle dedi ama boyle yapti ama ama ama ... sen onu seviyorsun o da bu sevgiyi kullaniyor olay bu kadar net. B plani bile dusunmussun cok deger veriyorsun.

Bu kadar kadin yaniliyor olamaz dinle bizi.

bu ne ya. resmen sevgilisiniz siz
Sesli güldüm canım :)) Sence biriyle görşüyorum felan yapayım mı ? O zaman ters yaparsa benimdir. Yapmazsa zaten umurunda değilimdir. Ha bidee bizim siteden bi çocuk bizimkine demiş ki.. Ne kadar güzel kız. Nerden tanıyorsun felan. Bizimki arkadaşımın kızkardeşi demiş . Abisiyle aram yidir felan moduna girmiş. Çocuğu savmış başından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…