Yardım edin-kargalaaaağğrrr

Başlığı görünce aklıma istemsiz bu geldi ehehe. Kargalaaaağğrr Cem Bey, kargalaaaaağğrr.

Öyle batıl inançlara bakmayın ya, yazık günah hayvancağız niye ölüm getirsin. Ekmek su koyunca gelir, benim de kumrum var her gün aşurelik buğday veriyorum yiyip gidiyor, eskiden tek geliyordu şimdi ikisi birden gelmeye başladı kocasıyla herhalde :KK70: Hepsi yiyeceğini arıyor işte kumru, karga fark etmiyor.

Geçen bi kargalar konusu daha vardı oraya eklemiştim bunu. Arada durup kargalaaarrğğ diye bağırası geliyor insanın.
"Yine geçiyorlar gücüm azalıyor ağğhh" .. 4.5 g sinyali kesiyorlarsa uçarken. :D

Karga yağlı kapı bulmuş ayrılmaz tabi :KK70:
Nasıl sokakta kedi besleyince bi süre sonra alışıyolar bu karga da öyle olmuş
Ama besle kargayı oysun gözünü dedikleri doğru mudur bilemicem :KK70:
Ay o da var. Kapıyı bacayı kapalı tutun derler gece uyurken gözümüzü yerlermiş. :eek: Biraz araştırınca neler neler çıkıyor. Hitchcock'un kuşlar filmine boşuna konu olmamış mübarek. :işsiz:

Ya ben de inanmam batıl inançlara ama bi ürkerim
Amcamin kaza yapıp 1 ay komada kaldığı günün sabahı yengem evin bahçesinde karga görmüş,hala biri karga diyince oturur ağlar tabii evlerden ırak

Karga yağlı kapı bulmuş ayrılmaz tabi :KK70:
Nasıl sokakta kedi besleyince bi süre sonra alışıyolar bu karga da öyle olmuş
Ama besle kargayı oysun gözünü dedikleri doğru mudur bilemicem :KK70:
Yani yemeğini suyunu ver sokakta kalan insanlarda gelir kapına . Ben ilk etapta 2 kedi besliyordum ofisin önünde şuan sayisni bilmiorm o mamadan güvercinlerde yiyor hiç gitmezler hergün aynı saatte miyav miyav cik cik kapının önündeler. Bu yavrucakta o hesap işte.

verdiginiz ekmek ve su sadaka yerine geciyor. Sadaka uzerinizden kaza bela hastalik defeder. sadaka ömrü uzatir. asil varligini kiymetli bilin hayvanin
yakinlariniz nasil karga yuzunden hastalanmadiysa karga yuzunden ölmezler. karga kimin ölecegini bilmez ölümde getirmez.

Ay bize" kargalar"dedin sandım başlığı görünce..)
Yazik hayvana besleyin bakın iste ne güzel sevaba girersiniz iki pislik yaptı diye birşey olmaz ki..

Yemek veriyorsunuz diye geliyor ,yemek vermeyin,vazgecer Karga ölüm getirmez onu baykus icin derler,harabeleri sevdigi icin. Buyuk sehirlerde kargadan bol bir sey yok.

Allah'ın yarattığı bi canlı o da. Suda yıkanıyor demişsiniz hoşuma gitti kıyamam :))
Baykuşa da uğursuz derler fakat öyle değil. Maşallah insanların demediği şey, uydurmadigi saçmalık kalmamış. Kara kedi görünce saçını çek demek ile aynı karganın uğursuz olması bana göre..
Balkonun bi kaç yerine herhangi bir CD yi ip ile asın. Sallandıkca korkar gelmez :)

Bebek bekliyorsunuz.
Başınıza gelecek felaketleri önlüyorsunuz o hayvancagiza yemek su vererek.
Sadaka vermiş oluyorsunuz. Iyiligin karşılığı ölüm olabilir mi?:KK54:

Karga kuş türlerinin en zekisidir.Bedenine göre beyni en büyük kuş.Ölümle ilişkilendirilsede uzun yaşamlada ilişkilendirilir.Negatif enerjileri haber veren ya da gizli bilgileri açığa çıkardığı söylenir

Mantıklı düşünülürse Allah’ın yarattığı günahsız masum bir can nasıl uğursuzluk getirebilir ki,ona bakılırsa siyah kedi uğursuzluktur derler,bahçemiz de 4 tane siyah kedi besliyorum,sürekli ilgileniyorum,uğursuzluk bir yana daha da huzur veriyorlar bana

Arkadaşlar merhabalar. Geçenlerde kapalı balkondan mutfağa bir karga girmiş. Eşim dışarı çıkarmış ama akşam diğer açık balkona geldi bu sefer. Baktık kanadı incinmişti. Ellemedik su ekmek vs verdik. Ama mübarek musallat oldu. Gitmiyor. İstisnasız hergün geliyor. Vicdanım el vermiyor. Bi kap su koyuyorum ekmek koyuyorum. Suda yıkanıyor. Havalar sıcak malum. Ekmeği yiyor. Akşama kadar balkonda öyle takılıyor. Her yere de pislemiş. Yuva mı yapıyor bilmiyprum. Sağa sola baktım da bişey yoktu. Batıl inancım da.var işin kötüsü. Karga ölüm getirir derler valla annem kanser babam kayınpederim hepsi hasta ödüm kopuyor bişey olacak diye. Bu kargayı nasıl uzaklaştıracağım. İlk etapta suyu ekmeği keseceğim mecbur da gelince kıyamıyorum garibe. Başka bir fikri olan var mı?
Ayyy keşke benim balkona gelseydi. Ben isterdim bir karga arkadaş. Pislesin ne olacak, temizlerdim. Uğursuzluğa gelince, bir sürü sevdiğim öldü, hiç birinde karga ya da kara kedi gibi bir şey söz konusu olmadı. İnsanın ömrü bitince gerisi hurafe!

Mantıklı düşünülürse Allah’ın yarattığı günahsız masum bir can nasıl uğursuzluk getirebilir ki,ona bakılırsa siyah kedi uğursuzluktur derler,bahçemiz de 4 tane siyah kedi besliyorum,sürekli ilgileniyorum,uğursuzluk bir yana daha da huzur veriyorlar bana
benim evimde var üç tanesene kara kedi. Çok seviyorum onları. Kötü şeylerde yaşadık ama onlarla bağlantı kurmadım. Bir süre insanın hayatında olumsuz şeyler oluyor, kediyle, mediyle ilgisi yok.

Yemeğini yiyip suyunu içse ne zararı var sanki balkonu pislese kaç dakkanızı alır temizlemek yapmayın allaşkına yaa hayvanlar su mama bulamıyor insanlar duyarsız bi iyilik yapmışsınız devamını getirin barii nedir yani

Allah c.c. ayeti kerime de "hayvanlar benim sessiz kullarimdir" buyurmuş.
Boşver sen ver sevaba girersin.
Pisliği zor belki ama o da temizlenir. İnşallah rabbim hepimizden razı olsun.

Back
X