Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Cok kötü durum mu
Ortada somut bir dert goremedim ben. Birden ya ben naaptim cok kötü durumdayim mi dediniz kendi kendinize.

Msj tekrari..

Son düzenleme:
. Muhtemelen sevgisiz bir ortamda belki de babasız buyudunuz kendinizi çok suçlamayın,evlenip farklı bir şehire gitme imkânınız yok mu?

Bişey olmaz. Düşünüp düşünüp hastalığını tetikletme. Pişmanlıktan başka derdin var mı peki

Çaresiz olunan durum nedir bir kelime yazıp bırakmasaniz biz de anlamak için çırpınmasak

Ben alakayı kurdum.
Vaktinde kırdığım cevizleri önüme getiren olur mu diye telaş ediyor konu sahibi.

Bu meseleleri takmayan çok insan var artık merak etmeyin.
Fuckbody kavramının kol gezdiği devirdeyiz.
Hayır derdim kesinlikle o değil vicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam

Çaresiz olunan durum nedir bir kelime yazıp bırakmasaniz biz de anlamak için çırpınmasak
Çok kişiyle flört ettim geçmişte cinsellik yaşadım kötü biliniyorum çevremde ama şuan tamamen farklıyım Allah'ın yolundayım namazlarımı kılıyorum kalp kırmamaya çalışıyorum çok zor bu acıyla yaşamak hele bir de arkadaşım Yok hiç okb vardı iyice arttı

Hayır derdim kesinlikle o değil vicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam

Canim eskiden olsa Paylaş herkes bilsin derdim.
Ama burada geçen yıllarım bana öğretti ki anlatmamalisin.
Birbirinizden sonrası ile ilgilenin ve geçmişiniz için sadece Allah'a hesap verin.

Kimin yargılamaya ne hakkı var namus bekçisi olmak kimsenin haddine değil

O zamanlar hata olarak görmediğin şeyler şimdi öyle geliyor olabilir hatalar insanlar için

Artık sevgiyi doğru insanda aramayı dene

Üzülme olan olmus zamanı geri alamazsın değil mi ?
Herkesin bu konuyu aynı şekilde karşılaması beklenemez zaten

Seni seven her şekilde sever

Yalnız artık pişman olacağın şeyler yapma .. dr git veya bu kadar takıntı haline gelen seyler varsa

Kac yasindasiniz?
Insan yas alinca gecmiste yaptigi hatalari daha iyi anliyor.Bunu anlamis olman ve vicdan azabi duyman gercekten pisman olduunu gosterir.Allahtan korkuyorsan tovbe et.Allah affeder.
Icin rahat edecekse evlenecegin adama anlatabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…