- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Niye konuyla kendi alakanı kurdun ki :))Bu konu kapanir. Ben de banlanirim
. Muhtemelen sevgisiz bir ortamda belki de babasız buyudunuz kendinizi çok suçlamayın,evlenip farklı bir şehire gitme imkânınız yok mu?Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
Bişey olmaz. Düşünüp düşünüp hastalığını tetikletme. Pişmanlıktan başka derdin var mı pekiGeçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
Hayır derdim kesinlikle o değilBen alakayı kurdum.
Vaktinde kırdığım cevizleri önüme getiren olur mu diye telaş ediyor konu sahibi.
Bu meseleleri takmayan çok insan var artık merak etmeyin.
Fuckbody kavramının kol gezdiği devirdeyiz.
Neden ki?o sana anlatacak mi sanki?Hayır derdim kesinlikle o değilvicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
Çok kişiyle flört ettim geçmişte cinsellik yaşadım kötü biliniyorum çevremde ama şuan tamamen farklıyım Allah'ın yolundayım namazlarımı kılıyorum kalp kırmamaya çalışıyorum çok zor bu acıyla yaşamak hele bir de arkadaşım Yok hiç okb vardı iyice arttıÇaresiz olunan durum nedir bir kelime yazıp bırakmasaniz biz de anlamak için çırpınmasak
Hayır derdim kesinlikle o değilvicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
Hayır derdim kesinlikle o değilvicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
Kimin yargılamaya ne hakkı var namus bekçisi olmak kimsenin haddine değilGeçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?