Nerde yaşıyorsun canım ya yapmışsın olmuş bitmiş şimdi evlenemicekmisin. Dünyanın sonu degil. Başkaları iki çocukla yeniden evleniyor. Zamaninda bukadar ince dusunecektin. Bu şeyleri takan yok artık zaten kendi kendine canını sikmaHayır derdim kesinlikle o değilvicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
21 yaşındayım tövbemi ettim hep ediyorum ama işte vicdan azabım çok kötü yaptı beni mideme ağrılar giriyor yaşama Sevinç'im kalmadıKac yasindasiniz?
Insan yas alinca gecmiste yaptigi hatalari daha iyi anliyor.Bunu anlamis olman ve vicdan azabi duyman gercekten pisman olduunu gosterir.Allahtan korkuyorsan tovbe et.Allah affeder.
Icin rahat edecekse evlenecegin adama anlatabilirsin bence.
Bu konu sana göre değil senin Sinan'nın var ve çok mutlusun ayrıca çok ta güzelsin Ayşenazcım git hastalara serum neyin takBu konu kapanir. Ben de banlanirim
Anlatmasam da duyar kesinlikle duyar küçük bir yer burasıEğer kararından dönmeyeceksen tövbe et. Ve asla eşine anlatma. Bir kavgada ısıtılıp önüne gelir.
Niye ben hemsire miyimBu konu sana göre değil senin Sinan'nın var ve çok mutlusun ayrıca çok ta güzelsin Ayşenazcım git hastalara serum neyin tak
Evet öyle ama bu değil ki erkekler yapıyor ben de yapmalıyım yarışa girilmemeli ki zaten yapsalarda kadın yapınca kötü görülüyorGecmisinden utanma. Ne olursa olsun. Ne yaptin? Cevre icin ayip olan bir sey yaptin diye bu utancin. Don bak bakalim senin yerinde olan erkekler gogsu kabara kabara anlatirken sen niye mahcupsun? Cevre baskisi, yillarin kodlanmisligi var cunku.
Sen ayip bir sey yapmadin, sen o zaman canin ne istiyorsa onu yaptin. Mutluydun, simdi utanma
sıkılma. Yasadigin her seyi seni sen yapti, bugunlere boyle geldin sen.
Gezdim tozdum eglendim desene guzelim neden kendine eziyet ediyorsun.
Geçmişte bir çok kişiyle flört ettim cinsellik yaşadım çok utanıyorum önce Allahtan sonra ailemden sonra kendimden dışarı çıkamıyorum asosyallik var zaten bende okb takıntı hastalığı gitgide arttı bi an geldi ki ben ne yapıyorum ya dedim kendi kendime o zamanlar doğru gelen şeyler bana birden vicdan azabı olarak geri döndü içim çok acıyor kınayacaksınız belki yargılayacaksınız arkadaşlar ablalarım ama çocukluğumdan beri hep dışlandım sevgiyi erkeklerde aradım çok pişmanım
Inkar etAnlatmasam da duyar kesinlikle duyar küçük bir yer burası
Bende anlatmam diyorum ama vicdan azabı duyarım veya duyar daha kötü olur canımBen olsam hayatta anlatmam.
Bana anlatılmasını da hiç istemem.
Mutlu da olursunuz elbet, neden olmayasını?
Ben zaten bakir birini aramıyorum yüreği kalbi güzel olsun sadık olsun mutlu olalım yeter diyorumGecmis gecmiste kaldi. Bundan sonrasi icin yeni pismanliklar yaratmazsin olur biter. Bakire isteyen bir adam da gider kendine bakire bulur (ya da bakireyim diye kandiran birini bulur).
Sen kimseyle cinsellik yasamamis bir adam aramiyorsan sorun olmaz. Kendine dert edersen bunu, karsindaki yuzune carpacak bir sey buldugunu saniverir.
Evlilikte mutluluk kriterini daha yuksek tut bence, bakirelik ne askta ne evlilikte mutlulugunun temeli olmaz, dolayisiyla aksi de mutsuzluk yaratmamali.
Allah çarpar valla doktor o koskoca doktor !Niye ben hemsire miyim
Zaten bakireyim ama nasıl bakireGecmis gecmiste kaldi. Bundan sonrasi icin yeni pismanliklar yaratmazsin olur biter. Bakire isteyen bir adam da gider kendine bakire bulur (ya da bakireyim diye kandiran birini bulur).
Sen kimseyle cinsellik yasamamis bir adam aramiyorsan sorun olmaz. Kendine dert edersen bunu, karsindaki yuzune carpacak bir sey buldugunu saniverir.
Evlilikte mutluluk kriterini daha yuksek tut bence, bakirelik ne askta ne evlilikte mutlulugunun temeli olmaz, dolayisiyla aksi de mutsuzluk yaratmamali.
Anlatmasam da duyar kesinlikle duyar küçük bir yer burası
Teşekkür ederim canım hep dürüst oldum karşındakine hep güveniyorum sonrasında kullanılmış olarak buluyorumAllah çarpar valla doktor o koskoca doktor !
Konu sahibi en azından doğal ve olduğun gibisin hata da olsa kendi hayatın kendi hataların olmak istediğin hayatı anlatmıyorsun dürüst olmak güzeldir korkma
Daha önceden tehdit edildim hep yaymışlar benım yaptıklarımı depresyona girdim sarpa sardı aileme de söyleyemedim hep flört ettim beni anlar sandımE duyulduysa simdiye kadar duyulmuştur zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?