Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Hayır derdim kesinlikle o değil vicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
Nerde yaşıyorsun canım ya yapmışsın olmuş bitmiş şimdi evlenemicekmisin. Dünyanın sonu degil. Başkaları iki çocukla yeniden evleniyor. Zamaninda bukadar ince dusunecektin. Bu şeyleri takan yok artık zaten kendi kendine canını sikma

Gecmisinden utanma. Ne olursa olsun. Ne yaptin? Cevre icin ayip olan bir sey yaptin diye bu utancin. Don bak bakalim senin yerinde olan erkekler gogsu kabara kabara anlatirken sen niye mahcupsun? Cevre baskisi, yillarin kodlanmisligi var cunku.
Sen ayip bir sey yapmadin, sen o zaman canin ne istiyorsa onu yaptin. Mutluydun, simdi utanma
sıkılma. Yasadigin her seyi seni sen yapti, bugunlere boyle geldin sen.
Gezdim tozdum eglendim desene guzelim neden kendine eziyet ediyorsun.

21 yaşındayım tövbemi ettim hep ediyorum ama işte vicdan azabım çok kötü yaptı beni mideme ağrılar giriyor yaşama Sevinç'im kalmadı

Ben olsam hayatta anlatmam.
Bana anlatılmasını da hiç istemem.
Mutlu da olursunuz elbet, neden olmayasını?

Evet öyle ama bu değil ki erkekler yapıyor ben de yapmalıyım yarışa girilmemeli ki zaten yapsalarda kadın yapınca kötü görülüyor

Yargılamak kimsenin hakkı değildir,insanoğlu yüzyıllardan beri hatalar yapıyor. Hatasız bir insan dahi karşıdaki yargılama hakkına sahip değil,hiçkimse sizinle aynı yolu yürümedi,aynı şeyler yüzünden sınanmadı çünkü.
Flört/ilişki konusunda yaşananların utanılacak konular olduğunu düşünmüyorum ben. Birisinin hakkını mı yediniz? Bir canlıya zarar mı verdiniz? Hayır. Sadece o anki dürtü ve isteklerinizde göre yaşamışsınız.
Ha oldu pişman oldunuz olabilir,hepimizin pişmanlıkları var.ama bunları bir yük gibi taşıyarak hayatı ıskalayamazsınız.ders alıp devam etmelisiniz yolunuza :)
Okb ve asosyallik konularında uzman desteği almalısınız.bir psikolog veya bir psikiyatr ile görüşün.
Kendinizi ve hayatınızı heba edecek konular değil bunlar,lütfen bu kadar takılı kalıp üzülmeyin :)

Gecmis gecmiste kaldi. Bundan sonrasi icin yeni pismanliklar yaratmazsin olur biter. Bakire isteyen bir adam da gider kendine bakire bulur (ya da bakireyim diye kandiran birini bulur).
Sen kimseyle cinsellik yasamamis bir adam aramiyorsan sorun olmaz. Kendine dert edersen bunu, karsindaki yuzune carpacak bir sey buldugunu saniverir.
Evlilikte mutluluk kriterini daha yuksek tut bence, bakirelik ne askta ne evlilikte mutlulugunun temeli olmaz, dolayisiyla aksi de mutsuzluk yaratmamali.

Ben zaten bakir birini aramıyorum yüreği kalbi güzel olsun sadık olsun mutlu olalım yeter diyorum

Zaten bakireyim ama nasıl bakire cinsellik konusunda bir Sürü şey yaşamakla bakire olunuyorsa bakireyim

Allah çarpar valla doktor o koskoca doktor !

Konu sahibi en azından doğal ve olduğun gibisin hata da olsa kendi hayatın kendi hataların olmak istediğin hayatı anlatmıyorsun dürüst olmak güzeldir korkma
Teşekkür ederim canım hep dürüst oldum karşındakine hep güveniyorum sonrasında kullanılmış olarak buluyorum

Bence biraz dinden uzaklas ve sosyalles. Hobi filan edin. Kitap oku. Muzik dinle. Cik dolas. Iyi gelecek goreceksin ki.

O ne biçim soru allasen? Sonradan şantaj için bilgi mi topluyoruz topluca?

İlişkilerinde, insanlara bekaretinle veya önceki ilişkilerinle ilgili bilgi verme, böyle bir bilgiye ihtiyaç duyan, konusunu açan, hobi amaçlı merak eden herkesten uzak dur.
Gerçekten akıllı, aklı başında, düzgün insanlar bahsettiğin datayı hiç merzk etmez veya ilgilenmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…