Yardım Edin Kızlar Çok kötü durumdayım:(

Anlatmasam da duyar kesinlikle duyar küçük bir yer burası
Şehir degistirme imkanın yok mu?
Herkesle iliskini kes başka şehire yerleş yeni bi hayat kır uzunca bi süre kimseyle sevgili olma sana değer veren biriyle karşılaştığında sadece daha önce birlikteliğin olduğunu söyle ayrıntıya girme. Mutlu olursun neden olmayasın.
Para karşılığı cinsel ilişki yaşayanlar bile tovbe edince sorun olmuyor.
Ayrıca insanların senin hatalarını orda burda konuşup dedikodunu yapması onların problemi.
Sen temiz bi hayata adımını at kararlı ol gerisi gelir inşallah.

Daha önceden tehdit edildim hep yaymışlar benım yaptıklarımı depresyona girdim sarpa sardı aileme de söyleyemedim hep flört ettim beni anlar sandım

Ha sen bu yuzden depresyondasin. Ben de diyorum bu yasta ne bu haller. Ortaya cikmaya ihtimali olmasa etkilenmezdin bence.
Bunu onemsemeyecek kafa yapısında birini bulacaksin. Bak benim kocam bilmez ondan once kac kisiyle ne yasadigimi. Sormadi bile. Boyle adamlar var yani korkma. Sevmissin istemissin yapmissin. Niye pisman oluyorsun. Dogal olan seninki.

Herkesin kaderi farklıdır. İmtihan herkese vardır. Günahsızlar dünyayı güllük gülistanlık yaşamalı bu tezden yola çıkarsak ozaman

21 yaşındayım tövbemi ettim hep ediyorum ama işte vicdan azabım çok kötü yaptı beni mideme ağrılar giriyor yaşama Sevinç'im kalmadı

Anladigim kadariyla yasadigin yer kucuk ve malesef adin cikmis..
Bulundugun yerden uzaklasamaz misin?
Annenin bunlardan haberi var mi?
Snn gibi bir suru genc kiz var malesef cunku internet ortami cok fazla ozendiriyor cinsellige..
Bu saatten sonra yapacagin tek sey bunlari kendine dert degil ders edinmen..

Hayır derdim kesinlikle o değil vicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
Dini içerik yasak fakat sizi rahatlatmak için yazıyorum. Pişman olup tövbe etmişsiniz bunu evlenneceğiniz adama anlatmaya hiç gerek yok. Zaten Allah benim örttüğüm günahı anlatmayın diyor. Herkes düşer hata yapar. Önemli olan ders çıkarmak..

Daha önceden tehdit edildim hep yaymışlar benım yaptıklarımı depresyona girdim sarpa sardı aileme de söyleyemedim hep flört ettim beni anlar sandım
Hay ş*refsizlere bak sen ya,oh ne ala.özel hayatında istediğini yaşayan insanı bir şeyler paylaştığın insanı tehdit et.adil bir ülkede onların depresyona girmesi gerek ama nerde!
Yaymışlar derken,sözle mi anlatmışlar kayıt mı almışlar?nasıl yayılmış?

Herkesin tövbesi kendine saklıdır. Nasıl yaşadığın sadece seni ilgilendirir. Herkesin günahı da sevabı da kendine. Sen kendi doğrularının yolundan git, Allah kalbini görüyor biliyor.

Evet öyle ama bu değil ki erkekler yapıyor ben de yapmalıyım yarışa girilmemeli ki zaten yapsalarda kadın yapınca kötü görülüyor
E ben sana daha da cok yap demiyorum ki.
Kim kotu goruyor? Ben kotu gormuyorum. Evet kotu goren bi cevre var ama sen neden sadece o cevreyi baz aliyorsun. Ben ve benim gibi tonla insan var saygi duyan. Ki vallahi her zaman soylemisimdir, yapip da arkasinda dimdik duran kadina saygim sonsuz, gipta ederim. Sen neden pisman oluyorsun anlamiyorum. Guzel anilar degil mi? E guzelse neden silesin onlari. Uc bes kisiye gore kotu diye mi hos gormuyorlar diye mi?

Adını yayanlar sadece laf mı çıkarmışlar? Kayıt falan yoksa inkar et geç git. Benim için de neler dediler ama evlenince herkesin ağzı kapandı. Saygınlığım arttı :)) ot beyinlilerin bol olduğu bi ülkede yaşıyoruz ne yazık ki.. kimseye de güvenme ayrıca.

O haltı yerken kendi napıyomuş acaba? Neden sadece kadın ayıplanıyo faturası kadına kesiliyo? Bu ne biçim düzen ya küfür ederdim şimdi kibar bi kadın olmasaydım

Madem yaşadın niye pişmansın, madem pişmansın neden yaşadın??

Vicdan yapacağım şeyi yaşamam, yaşadığım seyin dibine kadar keyfini çıkarır orada bırakır unutur giderim..

Asosyalim diyorsun ama ilişki konusumda master yapmışsın, asosyal insan o kadar erkekle nasıl nerde tanışır birlikte olur?

Bırak unut geçti gitti pişman olmanın anlamı ne? Psikologa git destek al biraz da olsa kendine gelirsin...

Evet asosyalim canım net üzerinden tanıştım hepsiyle çok pişmanım çokkkk hiç mutlu olamıcam arkadaşlarım olmucak evlenip mutlu olamıcam

Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama cinsellik yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
Tabi ki de var. Benim yakın bi arkadaşım ilişkide yaşamıştı farklı kişilerle. Hep ağlar dururdu. Evlendi ve çok mutlu.
Önemli olan pişman olduklarımızı tekrar yapmamak üzlümeyin.

Ben zaten bakir birini aramıyorum yüreği kalbi güzel olsun sadık olsun mutlu olalım yeter diyorum
Zaten kendine uyan biriyle evlenirsin, kendin gibi dusunen, dert etme. Bastan elestirenin sonu zaten bellidir. Anlayis gostermek gerekecek ya da sorgulanacak bir durum degil bu erkek tarafindan bence. Sen de kendini sorgulatmamaya calis, bu dusunceleri at kafandan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…