Şehir degistirme imkanın yok mu?Anlatmasam da duyar kesinlikle duyar küçük bir yer burası
Sen kendini hatalı görüp tövbeni etmişsin gerisini unut artık bitti geçti gittiTeşekkür ederim canım hep dürüst oldum karşındakine hep güveniyorum sonrasında kullanılmış olarak buluyorum
E tamam evlenirken temelde sizinle aynı bakış açısına sahip insanlarla evlenmiyor muyuz?Ben zaten bakir birini aramıyorum yüreği kalbi güzel olsun sadık olsun mutlu olalım yeter diyorum
Daha önceden tehdit edildim hep yaymışlar benım yaptıklarımı depresyona girdim sarpa sardı aileme de söyleyemedim hep flört ettim beni anlar sandım
21 yaşındayım tövbemi ettim hep ediyorum ama işte vicdan azabım çok kötü yaptı beni mideme ağrılar giriyor yaşama Sevinç'im kalmadı
Dini içerik yasak fakat sizi rahatlatmak için yazıyorum. Pişman olup tövbe etmişsiniz bunu evlenneceğiniz adama anlatmaya hiç gerek yok. Zaten Allah benim örttüğüm günahı anlatmayın diyor. Herkes düşer hata yapar. Önemli olan ders çıkarmak..Hayır derdim kesinlikle o değilvicdan azabım utanıyorum kendimden evleneceğim adama anlatmadan yapamam Allah gördü çünkü herşeyi anlatınca da yüzüne bakamam
Hay ş*refsizlere bak sen ya,oh ne ala.özel hayatında istediğini yaşayan insanı bir şeyler paylaştığın insanı tehdit et.adil bir ülkede onların depresyona girmesi gerek ama nerde!Daha önceden tehdit edildim hep yaymışlar benım yaptıklarımı depresyona girdim sarpa sardı aileme de söyleyemedim hep flört ettim beni anlar sandım
Herkesin tövbesi kendine saklıdır. Nasıl yaşadığın sadece seni ilgilendirir. Herkesin günahı da sevabı da kendine. Sen kendi doğrularının yolundan git, Allah kalbini görüyor biliyor.Çok kişiyle flört ettim geçmişte cinsellik yaşadım kötü biliniyorum çevremde ama şuan tamamen farklıyım Allah'ın yolundayım namazlarımı kılıyorum kalp kırmamaya çalışıyorum çok zor bu acıyla yaşamak hele bir de arkadaşım Yok hiç okb vardı iyice arttı
E ben sana daha da cok yap demiyorum ki.Evet öyle ama bu değil ki erkekler yapıyor ben de yapmalıyım yarışa girilmemeli ki zaten yapsalarda kadın yapınca kötü görülüyor
21 yaşındayım tövbemi ettim hep ediyorum ama işte vicdan azabım çok kötü yaptı beni mideme ağrılar giriyor yaşama Sevinç'im kalmadı
Pardon sen Dr dun demi hmmNiye ben hemsire miyim
Yasadiklarin icin mi pismanligin? Yoksa ipe sapa gelmez olur olmaz kisilerle oldu diye mi?Zaten bakireyim ama nasıl bakirecinsellik konusunda bir Sürü şey yaşamakla bakire olunuyorsa bakireyim
Evet asosyalim canım net üzerinden tanıştım hepsiyle çok pişmanım çokkkk hiç mutlu olamıcam arkadaşlarım olmucak evlenip mutlu olamıcamMadem yaşadın niye pişmansın, madem pişmansın neden yaşadın??
Vicdan yapacağım şeyi yaşamam, yaşadığım seyin dibine kadar keyfini çıkarır orada bırakır unutur giderim..
Asosyalim diyorsun ama ilişki konusumda master yapmışsın, asosyal insan o kadar erkekle nasıl nerde tanışır birlikte olur?
Bırak unut geçti gitti pişman olmanın anlamı ne? Psikologa git destek al biraz da olsa kendine gelirsin...
Tabi ki de var. Benim yakın bi arkadaşım ilişkide yaşamıştı farklı kişilerle. Hep ağlar dururdu. Evlendi ve çok mutlu.Geçmişte çok kişiyle flört edip ilişki değil ama cinsellik yaşayanlar ve evlenip mutlu olanlar veya tanıdıklarınız var mı ?
2 Side malesefYasadiklarin icin mi pismanligin? Yoksa ipe sapa gelmez olur olmaz kisilerle oldu diye mi?
Zaten kendine uyan biriyle evlenirsin, kendin gibi dusunen, dert etme. Bastan elestirenin sonu zaten bellidir. Anlayis gostermek gerekecek ya da sorgulanacak bir durum degil bu erkek tarafindan bence. Sen de kendini sorgulatmamaya calis, bu dusunceleri at kafandan bence.Ben zaten bakir birini aramıyorum yüreği kalbi güzel olsun sadık olsun mutlu olalım yeter diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?