2 araba, ev vs. Lise mezunusunuz ve özel sektörde işe başlayacaksınız yanlış anlamadıysam, peki işler yolunda gitmezse ve ayrılmak zorunda kalırsanız babanızın odemeye imkanı varmı?hatta niyeti varmı demek daha dogru olur sanırım. Ben sizin yerinizde olsam o riske girmem. Hadi kadrolu garantili bir işiniz olsa belki düşünün diyebilirim ama özel sektör pek garanti değil.Simdi babam cok borca girdigi icin kara listeye girdi ve 5 sene boyunca ustune hic birsey alamaz ne araba ne ev ne baska bisi zaten maddi durum pek iyi degil lisem bittigi icin bende calismaya baslayacam hic yoktan iyi maasim olacak ve suan ehliyetimi almak uzereyim babam ustume 2 tane araba alacak ona birsey demem fazla önemli degil ama bu sefer de ustume ev alalim diyor sunu alalim bunu alalim derse ne deyim kötu olmak istemedigim icin tamam diyorum ama benim ustume olan seyleri ödeyemezsem bende kara listeye girerim ve daha yasim 18 ? ne yapsam ki ?
Bende bundan korkuyorum işte de babam çık anlayışlı değil ve Hayır deyince aramız bozuluyor .s2 araba, ev vs. Lise mezunusunuz ve özel sektörde işe başlayacaksınız yanlış anlamadıysam, peki işler yolunda gitmezse ve ayrılmak zorunda kalırsanız babanızın odemeye imkanı varmı?hatta niyeti varmı demek daha dogru olur sanırım. Ben sizin yerinizde olsam o riske girmem. Hadi kadrolu garantili bir işiniz olsa belki düşünün diyebilirim ama özel sektör pek garanti değil.
babam in tek dediği ben sizin için herşeyi yaptım sa siz niye yapmıyorsunuz nankör gözüyle bakıyor anlayacaginiz .sBabanız da olsa dediğiniz doğru borcu ödeyemediğinizde bu sefer sizin de başınız yanacak ki az bir para da değil.2 araba 1 ev ne demek.Gerçekten birlikte ödeyebileceğiniz bir duruma kavuşuncaya kadar bekleyin bence.Babanıza da söyleyin endişelerinizi bunda alınacak gücenecek bir şey de yok
sırrı 18 e girip Reşit olduğum için istediğimi alırım üstüme biraz da maaşım olduğu için, aylık ödeyeceğim yani parayi hemen vermiyorum.. ama ödeyemezsem 5 sene kara listeye girerim ve hiç birşey alamam avrupa kanunuMaddi durum iyi olmayıp nasıl 2 araba bir ev alınıyor?
Sırrı nedir...
Bozulsun yani, ailece kara listede olmak var işin ucunda. Ayrıca ben sizin icin herşeyi yaptım ne demek? Baba olarak göreviydi size bakmak siz mesleğinizi elinize alana kadar.Bende bundan korkuyorum işte de babam çık anlayışlı değil ve Hayır deyince aramız bozuluyor .s
bencede öyle yapayım teşekkür ederim .Bozulsun yani, ailece kara listede olmak var işin ucunda. Ayrıca ben sizin icin herşeyi yaptım ne demek? Baba olarak göreviydi size bakmak siz mesleğinizi elinize alana kadar.
Yani kusura bakmayın ama babanızın yaptığına dereyi görmeden paçaları sıvamak denir.
Girin işe , çalışın, şartları görün, bi kaç ay maaş alın, zamanında veriyorlar mı bir bakın.Ona göre niyet edin. Babanızada açıklıkla anlatın 'Baba işe bir başlayayım nasıl şartlar bir bakalım'ilerde karar veririz diye.
Ev almak maaşım vara bakmıyor. Herkesin maaşı var da nasıl istediğini alabiliyorsun onu anlamadım.sırrı 18 e girip Reşit olduğum için istediğimi alırım üstüme biraz da maaşım olduğu için, aylık ödeyeceğim yani parayi hemen vermiyorum.. ama ödeyemezsem 5 sene kara listeye girerim ve hiç birşey alamam avrupa kanunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?