kayınvalidem bana benim adımı koyun dediğinde ben kırılmış olmuyormuyum???
eşimin anasına gelene kadar benim
anam babam da dünyaya gelmeme vesile olmuş ama isimlerini koymam
ozaman ben annemi babamı sevmiyorum saymıyorum: öyle mi delikafadulden
şaka gibisiniz valla.
kayınvalidemi ve kayıpederimi kendi aannemden babamdan ayırmam ama isimlerini de koymammmmm.
şimdiye kadar kimseye saygıda kusur etmedim..çok şükür ki isimlerini koymamanın saygısızlık oldğunu düşünecek kadar cahil değil eşimin ailesi
kayınvalidem bana benim adımı koyun dediğinde ben kırılmış olmuyormuyum???
eşimin anasına gelene kadar benim
anam babam da dünyaya gelmeme vesile olmuş ama isimlerini koymam
ozaman ben annemi babamı sevmiyorum saymıyorum: öyle mi delikafadulden
şaka gibisiniz valla.
kayınvalidemi ve kayıpederimi kendi aannemden babamdan ayırmam ama isimlerini de koymammmmm.
şimdiye kadar kimseye saygıda kusur etmedim..çok şükür ki isimlerini koymamanın saygısızlık oldğunu düşünecek kadar cahil değil eşimin ailesi
yok canım daha doğurmadım daha zamanımız var yerimseniben
oğlumuzun isminide berk koymakta karar kıldık
ya ben size bir soru sormak istiyorum.
siz kayınvalidenizi kim olarak görüyorsunuz?onun sizin hayatınızdaki yeri ne?
ne kadar seviyosunuz?
yaşlandığınızda gelininizin sizi kim olarak görmesini ve ne kadar değer vermesini istersiniz?
szi şimdi ona nasıl davranıyosanız,onu nekadar esviyosanız gelininiz de o kadar sevecek sizi ve öyle davranacak.
ama kayınvalidenizin de kalbini kırardınız.
o sizin kocanızın sevdiğiniz adamın dünyaya gelmesine vesile olan kadın.
kayınvalidenizi sevmekle bi şey kaybetmezsiniz.hatta kazanırsınız.bence sevmeyi deneyin.
sizin o klişe dediğiniz laflar sayesinde benim annemle babamın evliliği 37 yıldır devam ediyor hanımefendi.anneannemla dedemin 50-55 yıl süren evlilikleri de bu yüzden.dedem hayatta olsaydı daha da devam edecekti gerçi.ama anneannem ona hala "nur içinde yatsın" diye dua ediyor.
DENİZGÜNEŞ VE OFİS
ayrıca yazdıklarım benim mutlu aile olabilmek için düşündüklerimdir..sizinkiler farklı olabilir.ama ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim.bunun için de bana ve fikirlerime HAKARET ETMEYE HAKKINIZ YOK.AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR.50 yaşına geldiği halde hala patavatsız olan insanlar tanıyorum.
olabilir, o sizin anne ve anneannenizin şansıymış demek ki hanımefendi... o zamanın şartlarını/insanlarını şimdikiyle karşılaştırmak ve "bende öyle yaparsam mutlu olurum" diye düşünmek komik olur.. zira bu bir ihtimaldir...
herneyse; size hakaret içeren herhangi bir cümle yok mesajımda.. gayet düzgün yazdım yorumumu.. evet akıl yaşta değil baştadır ama aklı başa, yaş getirir yerimseniben
sizin o klişe dediğiniz laflar sayesinde benim annemle babamın evliliği 37 yıldır devam ediyor hanımefendi.anneannemla dedemin 50-55 yıl süren evlilikleri de bu yüzden.dedem hayatta olsaydı daha da devam edecekti gerçi.ama anneannem ona hala "nur içinde yatsın" diye dua ediyor.
DENıZGÜNEŞ VE OFıS
ayrıca yazdıklarım benim mutlu aile olabilmek için düşündüklerimdir..sizinkiler farklı olabilir.ama ben sizin gibi düşünmek zorunda değilim.bunun için de bana ve fikirlerime HAKARET ETMEYE HAKKINIZ YOK.AKIL YAŞTA DEĞıL BAŞTADIR.50 yaşına geldiği halde hala patavatsız olan insanlar tanıyorum.
ama hala benim fikrimi aşağılıyorsunuz.sadece annem anneannem değil benim bütün akrabalarım ve bir çok tanıdığım kimselerin evliliği bu şekilde devam ediyo.etrafımda ayrılan kişiler yok denecek kadar az.siz ne yaptınız da mutluluğu yakaladınız?onu söyleyin de biz de bilelim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?