yardim edin kizlarrr :((

getboy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
7
4
1
31
Arkadsslar 22 yasndayim 1.50 boyundayim ve 36 kiloyum hic kilo alamiyorum kucucuk gosteriyorum bu yaz sozlenicem ama kiyafet bulamiyorum elbiseler olmuyor kafayi yiycem hadi bunu gectim gelinlik nasil olucak onu hic dusunemiyorum kemiklrim cok kucuk lutfen yardim edin nasl kalipli olabilirim kilo alabilirim (

Bendeki fazlalıkları APS ile yolluyorum.adresini yaz lütfen..
Bol bol kalorili besinler ye..ne güzel işte. Ohhh.

minyon tipliyseniz zor biraz , mustakbel damat adayinin yaptigi yapin ve kendinizi oldugu gibi kabul edin bence
gelinlik dikdirilse pahalimi àolur

Pagli olup olmamasi onemli degil sdce cok kucuk gosteriyorum ve insanlar sasiryor hic elbisem yok ustume oturmuyor o yuzden duyunlere bile gidemiyorum

Doktorla gorustum istah acici hap yaziyor ise yaramiyo kackere gttim hastaneye

Kulaktan dolma seylerle beslenmeye calisma sakın.. Baska bi doktora git..

Çıtı pıtısın belli ki. Zor kilo alman. Bende hem uzun hem zayıftım ve asla kilo alamadım hamile kalana kadar. Şimdi normal insan ebatlarındayım fitness yap bence. Biraz daha kalıplanabilirsin. Ayrıca bir arkadaşım vardı, boyunu hatırlamıyorum ama benim kalçam onun belindeydi yani 150 nin çok altındaydı. Ayakları 32 numaraydı minnacık bişey. Hep merak ederdik nasıl olacak gelinlikle çocuk gibi diye düşünürdük. Ama çook güzel bir gelin oldu. Takma kafana.

Pastane poğçası ye hergün 2 tane. İçine ne katıyolar bilmiyorum ama direk kilo yapıyo.

Bence hemen işe koyul ve kalk makarna yap ve koca bi tabak ye Çok Can'ım çekti

Gercekten mi bnm ustume elbise hic olmuyor bu hafta sonu arkdasm evlencek bir aydr elbise ariyorum bulmiyorum

Kilo alamamakta hastaliktir tedavi gormen lazim . Ne yersen ye yakıyorsun belliki . Iyi bir beslenme uzmaniyla gorusmeni tavsiye ederim.

Yatmadan makarna manti falan ye ama boy kisa cok kilo alma cirkin durur.minyonsun zaten zor kilo alirsin

Allahım n'olur bendeki fazlalıkları arkadaşa ver. İkimiz de mutlu olalım. Amin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…