Yardim edin lütfen.Açık konuştum kusura bakmayın :(

Hayir hamile degilsin. Iliskiye girememe sebebin vajinismusmu? Önce onun icin bi doktorla görüs.

Hamile kalmanızdan ziyade daha büyük sorununuz var.
Eşinizle olan iletişimsizliğiniz..

Sanırım durumumu Anlatamadım ben.26 ağustosta evlendim. Son reglim 18 temmuzdu bunu hesaplayarak düğün gününe karar verdik her insan gibi. Ama adetim gecikti düğün stresine verdik. Hatta ilk gün gelir diye de çok korktuk. Ben 1,5 aydır adet görmüyorum derken evlenmeden önce olan geçirmeyi anlatmak için yazmıştım. Ama görüyorum ki gerçekten bazıları fazla kötü düşünüyor.

Bende onun için buraya yazdım zaten. Gebelik testinde çubuğun biri çok silik çıktı. Diğerleri negatif. Mantıksız geliyor ama internette olasılık var falan diyolar
Doktora gitmek bu kadar zor olmasa gerek.
Test te silik cikinca da hamile sayilir ama kan testi yaparak tam neticeye kavusursun.

bir kadın doğum uzmanıyla görüşmeniz yararlı olur, hem adet gecikmenizin altındaki neden bulunur, vajinismus probleminiz varsa çözüm bulursunuz hem de cinsel sağlık hk bilgi alırsınız.
vajinismus teşhisi alırsanız bu konuda eğitimli bir jinekolog ya da terapiste gitmeniz iyi gelir.

Stresten adetin gecikmiş bu kadar basit.Doktora git mutlaka söktürücü falan verir.Sonra da değerlerine baktırabilirsin

Bir junior göbekçik dünyaya gelecek herhalde sadece göbekle temas etmiş, hamile kalmak bu kadar kolay mı? Sıkmayın canınızı boş yere. Bu spermler milli koşucu mu hem yolunu bulsun hem de taa vajina içinde yol alsın..Adetiniz bence stresten gecikti. Ben evli değilim ama benim arada 2-3 ay bile gecikiyor.

Bencede hamile değil. Ayrıca ilişkiye giremedikleri için eşine söylemeye çekiniyor sanırım adam diyecek benle dalga mı geçiyor.

Kaç yaşındasınız evlenmeyi biliyorsunuz fakat nasıl hamile kalınır öğrenememişsiniz.İnternet var elinizin altında öyle boşalmayla hamile kalınmaz.Haydar dümen sorularını açıp okuyun derim.

Verilen tepkileri çok yersiz buluyorum açıkçası. İnternetteki aciklamalar ihtimallerle olduğu için belki burda yaşamış vardır diye sordum. 22 yaşındayım hayatımda ilk defa evlendim ve ilk defa cinsel hayatim oldu. Yorum yaparken ona göre yapılırsa sevinicem. Ayrıca ne yapmamı umardınız anlayamadım canım sıkılınca spermler Nasil hareket eder diye google araması mı yapsaydim ? Size öyle boooooolll arastirmalı bol posta gazeteleri hayat diliyorum hanim efendi.

Ya rencide etmek cidden istemiyorum. Önce sorunuza cevap vereyim anlattığıniz şekilde gebe kalmanız mucize olurdu. Ama allah aşkına 28 yaşındasınız. Ve bu şekilde gebe kalabileceginize ihtimal verebiliyorsunuz. Keşke biraz kendinizi geliştirip,bilgilenip öyle evlenseydiniz. Üzgünüm niyetim kırmak değil hassassiniz oda belli ama nolur barı bu sorunlari asinca bir sure korunun, en azindan gebelik ve bebek ile ilgili hiçbir bilgi sahibi olmadan buna kalkışmayın. Lütfen. Zira sonuçlar kötü olabiliyor

Ilk evlendiğim de 3 ay görmemiştim doktoruma danıştığımda normal olduğunu yeni evlendiğim için birlikteliklerden kaynaklandiğını düzeleceğini söylemişti.

Bence sizin durumunuzda stresten. Hani birlikte olamıyorsunuz ya. Bunun stresi yeni evliliğin getirdiği stresten kaynaklıdır. Yinede kesin bilgi için idrar testi veya kan testi yaptırın.

Bu arada korkmayın. Göbeğe değen sperm hamile bırakmaz.

Göbeğe gelen sperm beni hamile bırakır mı diye bi soru sormadım. Oradaki spermleri peçeteyle silip daha sonra vajinamı sildim olma ihtimali var mı dedim. Kusura bakmayın ama hayatımda henüz 2 haftadır cinsel hayatım var. Oda tam anlamıyla olmadı bile. Beni yargılamadan önce bence herkes kendi tecrübesiz zamanlarını düşünsün derim

Uff iki haftadır cinsel ilişki yaşadığını bakire olduğunu anladıkkk tatlım. Oylede olmaz. Sende bunu anla artık. Ha şöyle soylim 2 yıllık yillik evliyim gün aşırı ilişkiden sırtıma ağrılar girdiği çeşit çeşit ilaçlar kullanmak zorunda kaldığım halde birkez gebe kalabildim. Oda duaukle sonuçlandı. O kadar kolay değil gebe kalmak. Arastir biraz. Cahilligini hoş gördük hala devam ediyorsun sorularına. Iki arastir öyle evlen O zaman.

Direkt vajina içine spermler girmediği sürece hamilelik imkansız derecesinde. Çünkü zaten havayla temas eden spermden ne hayır gelir, ölmüştür zaten o peçetedeki de. Ben evli değilim ama az çok bilgi sahibiyim, bunları bilmeden evlenmeniz bana da garip geldi. Kısacası boşuna stres yapıyorsunuz, hamile değilsiniz. Hele peçetedeki spermle mümkün değil. Bu spermler dediğim gibi milli koşucu değil peçeteden dirilip onca yolu aşsın.. Stresten gecikti bence adetiniz, yada mevsimsel. Yine de doktora görünün içiniz rahatlamayacaksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…