Öyle bile olsa bizi ilgilendirmez ki sevgilisi yada kocası yanlız bayan vajinısmus olduğunu yazmış zaten bu hastalıktan haberiniz varmı bilmiyorım ama macera yaşayacağı en son şeydir cinsellik bu tip hastalarınBence evli degil. Allah askina kim bilmiyor ki bende buna anlam veremiyorum
Erkek arkadaş??? sanırım yanlış konuya yazdiniz uykunuz gelmiş uyuyun efendim iyi uykular efendim :)Erkek arkadasinla cok macera yasamayin bence
Bizi ilgilendirmiyorsa burda isi yok o zman. Ikincisi eger gebelik dusunmuyorsa ve iliski denemesi yapiyorsa korunsun hap icsin kondom taksin macera aramasin. Dikkat edersen iliskiye giremiyorum yardim edin demiyor gobegime sperm geldi sildim hamilelemiyim diyor. Yeni evli bi kadin hamileyim diye bu kadar karalar baglamaz benceÖyle bile olsa bizi ilgilendirmez ki sevgilisi yada kocası yanlız bayan vajinısmus olduğunu yazmış zaten bu hastalıktan haberiniz varmı bilmiyorım ama macera yaşayacağı en son şeydir cinsellik bu tip hastaların
Bence evli değil ne demek ya ? Evlilik tarihime kadar verdim arkadaş. Ki öyle olsa sizin Haddinize değil benim yaşantıma müdahale etmek.Bence evli degil. Allah askina kim bilmiyor ki bende buna anlam veremiyorum
Bence sana iyi uykular gobek deliginden hamile kalmayi basarmissin biraz dinlenErkek arkadaş??? sanırım yanlış konuya yazdiniz uykunuz gelmiş uyuyun efendim iyi uykular efendim :)
Buraya yazıyor olması insanların hayatına müdahale hakkını size vermez kimsenin hayatını sorgulamaya naz sınız eğer hamile isem bunu eşime anlatamam derdin de farkın da iseniz hiç birleşme yasamadan bu şekilde siz hamile kalmış olsa idiniz bu durumu eşinize nasıl anlatır sınız birçok erkek vajinısmus konusunda bilgisiz bu yüzden evlilikler bitiyor haberiniz varmıBizi ilgilendirmiyorsa burda isi yok o zman. Ikincisi eger gebelik dusunmuyorsa ve iliski denemesi yapiyorsa korunsun hap icsin kondom taksin macera aramasin. Dikkat edersen iliskiye giremiyorum yardim edin demiyor gobegime sperm geldi sildim hamilelemiyim diyor. Yeni evli bi kadin hamileyim diye bu kadar karalar baglamaz bence
Hangi birini sayayım :))))Arkadaşları konudaki açıkları bulmaya davet ediyorum.
Şimdi tekrar okuyunca bende güldüm yazdigimaGeri çekiliyorum derken ilişkiye giremiyorum itiyorum kendimi anlamında demiş. Ama çok güldüm yorumunuza:))))
Ben hala konu sahibine inanmiyorum celiskiliBuraya yazıyor olması insanların hayatına müdahale hakkını size vermez kimsenin hayatını sorgulamaya naz sınız eğer hamile isem bunu eşime anlatamam derdin de farkın da iseniz hiç birleşme yasamadan bu şekilde siz hamile kalmış olsa idiniz bu durumu eşinize nasıl anlatır sınız birçok erkek vajinısmus konusunda bilgisiz bu yüzden evlilikler bitiyor haberiniz varmı
Evli misiniz bilmiyorum ama asıl daha kendi evine bile alışamamış, henuz mutfağına olan yadırgaması bile geçmeyen yeni gelin hamile kaldığı için karalar baglar. Siz biraz fazla saçmaladınız gidin bence buradan :Bizi ilgilendirmiyorsa burda isi yok o zman. Ikincisi eger gebelik dusunmuyorsa ve iliski denemesi yapiyorsa korunsun hap icsin kondom taksin macera aramasin. Dikkat edersen iliskiye giremiyorum yardim edin demiyor gobegime sperm geldi sildim hamilelemiyim diyor. Yeni evli bi kadin hamileyim diye bu kadar karalar baglamaz bence
Ben inanıyorum cünkü en yakın arkadasım vajinısmus kac senedir ne yaşıyor biliyorum o yüzden kırıcı yaklaşmadım da zatenBen hala konu sahibine inanmiyorum celiskili
Canim mevzu vajinismus degil. Benim de arkadasim 1 yil tedavinin ardindan duzeldi. Mevzu sacma yahu. Ve arkasim bir yil icinde hamile kaldi ve digurdu. Sperm bi sekilde ulasir. Deneme esnasinda bosalabilir . Mevzu gobek deligimden sildim geri cekildim laflarinda. Burda yuzlerce yazi okudum sevgilimle surtunduj yok soyle yaptik hanlmilemiyim diye. Inanasim gelmiyirBen inanıyorum cünkü en yakın arkadasım vajinısmus kac senedir ne yaşıyor biliyorum o yüzden kırıcı yaklaşmadım da zaten
Ilk gece hamile bile kaldim ben evliyim cok sukur iki tane yavrum varEvli misiniz bilmiyorum ama asıl daha kendi evine bile alışamamış, henuz mutfağına olan yadırgaması bile geçmeyen yeni gelin hamile kaldığı için karalar baglar. Siz biraz fazla saçmaladınız gidin bence buradan :
Ne 28'i kuzum ya 22 yaşındaýim diyor:))))Ya rencide etmek cidden istemiyorum. Önce sorunuza cevap vereyim anlattığıniz şekilde gebe kalmanız mucize olurdu. Ama allah aşkına 28 yaşındasınız. Ve bu şekilde gebe kalabileceginize ihtimal verebiliyorsunuz. Keşke biraz kendinizi geliştirip,bilgilenip öyle evlenseydiniz. Üzgünüm niyetim kırmak değil hassassiniz oda belli ama nolur barı bu sorunlari asinca bir sure korunun, en azindan gebelik ve bebek ile ilgili hiçbir bilgi sahibi olmadan buna kalkışmayın. Lütfen. Zira sonuçlar kötü olabiliyor
Evet o konuda haklısın bir sürü saçma şey oluyor ama ne bileyim bana yakan gelmedi sizin düşüncenize de saygı duyarımCanim mevzu vajinismus degil. Benim de arkadasim 1 yil tedavinin ardindan duzeldi. Mevzu sacma yahu. Ve arkasim bir yil icinde hamile kaldi ve digurdu. Sperm bi sekilde ulasir. Deneme esnasinda bosalabilir . Mevzu gobek deligimden sildim geri cekildim laflarinda. Burda yuzlerce yazi okudum sevgilimle surtunduj yok soyle yaptik hanlmilemiyim diye. Inanasim gelmiyir
Sanırım durumumu Anlatamadım ben.26 ağustosta evlendim. Son reglim 18 temmuzdu bunu hesaplayarak düğün gününe karar verdik her insan gibi. Ama adetim gecikti düğün stresine verdik. Hatta ilk gün gelir diye de çok korktuk. Ben 1,5 aydır adet görmüyorum derken evlenmeden önce olan geçirmeyi anlatmak için yazmıştım. Ama görüyorum ki gerçekten bazıları fazla kötü düşünüyor.
Tamam ne güzel Allah bağışlasın. Empati kurabileceksiniz demek kiIlk gece hamile bile kaldim ben evliyim cok sukur iki tane yavrum var
Ahahah çok güldüm yanlış kullanmışım kusura bakmayın yaageri çekilen erkek olur .
Yani hamile olma ihtimalin yok beyefendi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?