Yardım edin lütfen

Eşini boşverde kendin için özgüvenim için sağlığın için ver . O adam bahane arıyor bence .

Aslında hesap yaparsak ciddi anlamda kilo verebilirsiniz ben bi ara haftada 2 kilo veriyordum sizin de diyete girip haftada 2 kilo verdiğinizi düşünürsek 1 ayda 8 kilo 4 ayda 32 kilo eder 117 kiloyum dediniz 85 kiloya düşersiniz biraz daha gayret etseniz o 80 olur bu da obeze girmez siz üzerinize düşeni yapmış olursunuz karşı taraftan bi karşılık gelmezse şayet verdiğiniz kilolarla hayata daha özgüvenli bir şekilde devam edersiniz kilo verince giydiğiniz kıyafetler daha çok yakışır. En azından uzun süren evliliğiniz için birşeyler yapmış olursunuz vicdanınız rahat eder.

Size bunları söyleyen kişiyle karşılıklı imzaları atın tek celsede boşanın bunları söylediyse muhtemelen hayatında belki de biri var eve de gelmiyor demişsiniz

Madem hastalığınız yüzünden kilo vermeniz imkansız, doktorlar neden kilo verin diyorlar? Demek ki imkansız değil. Siz verebileceğinize inanmadığınız için böyle diyorsunuz sanırım. Diyetisyene giitmelisiniz mutlaka. O sizi yönlendirir.

İnsülin direnci+pkos vardı bendede. Kilomda vardı. 1 yılı geçkin bi sürede bir ileri iki geri derken 20 kilo verdim. Kilolu hamile kalınır, sizin kilonuzdada hamile kalan var, çok daha fazla kiloda da hamile kalan var. 7 sene sırf bu yüzden çocuk olmamış olamaz gibi geldi bana. Eşinizle evlendiğinizdede kilonuz varmış öyle görmüş sevmiş. Kilo hiç iyi bişey değil, Allahın izniyle doğumdan sonra diyete devam etmeyi düşünüyorum. Ama eşinizin tavrıda yanlış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…