- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
işte böyle deyince insana rahatlık geliyor boy 170 olsa da normal değil 120 kg hemen hemenBu ikinci tepki neden yanlış anlıyorsunuz 150 boyunda 110 kilo olan insanlarda var.
Ben boyuna göre yine iyi kilonuz isterseniz verebilirsiniz dedim.
Elbette fazla kilosu ama verilebilir insan isterse herşeyi yapar.
Kesinlikle katiliyorumSizin mesajlarınıza neden bu kadar beğenmedim yağdı anlamadım valla.
bence gayet haklısınız
konudan bağımsız olarak söylüyorum - ki konu sahibi 7 seneden ve kendisinin bilerek kilo vermediğinden bahsediyor- ben kendime bakıyorsam, kiloma fiziksel özelliklerime dikkat ediyorsam karşı taraftan da aynı şeyi beklerim.
ki bu herşey den önce insanın kendine olan saygısındandır.
işte demek istediğim bu benim de boyum 170-71 bana da diyorlardı senin boyun var ye gitsin diye rahatladık yedik sonra resimlere bir baktım kendimden soğudum acickasi dış görünüme önem veren biriyim niye kendime dikkat edip kendimin en iyi versiyonunda olmak varken kendimi beğenmeyim ki. o yüzden kilo vermek gibisi sağlıklı hissetmek gibisi yokkıloluyken ınsana boyuna gore fazla kılon yok aslında veya yuzun guzel demek yardımcı olmuyor hatta aksıne davranıs oluyor kıloluyken bana da soylenırdı bu boyun 172 zaten boy kaldırır derlerdı bende ha dısardan bakınca hala facıa gorunmuyorsam sorun yok o zaman derdım
keske bana feci saglıksız gorunuyorsun kılo vaaar kılo var ama sen yağ olarak gorunuyorsun deselermıs keske uzun boy kıloyu kaldırır senden daha beterlerı var demeselermıs de gercegı soyleselermıs dedım hep
170 e 110 kılo kadar olumsuz 150 ye 110
hıc farkı yok ısterse 180 boyunda olsun yıne 110 cok fazla
valla aynen boyle oluyor gercekten :) bende boyle soylenınce aynen yemeye devam edıyordum yemek ıcın bır sebep daha cıkıyorduişte böyle deyince insana rahatlık geliyor boy 170 olsa da normal değil 120 kg hemen hemen
60kg bir insanın 2kati
o yuzden diyorum kilolu insanlara bu şekilde yaklasmayin çevremden de daha önce gordum böyle deyince normal gibi yemeye devam ediyorlar
kesinlikle nisam insanın silkelenip kendine gelmesi gerek yoksa yedikçe yeniyor.. ki 7 sene çok uzun bir süreç o yüzden diyoruz uyarmak maksatlivalla aynen boyle oluyor gercekten :) bende boyle soylenınce aynen yemeye devam edıyordum yemek ıcın bır sebep daha cıkıyordu
aynenişte demek istediğim bu benim de boyum 170-71 bana da diyorlardı senin boyun var ye gitsin diye rahatladık yedik sonra resimlere bir baktım kendimden soğudum acickasi dış görünüme önem veren biriyim niye kendime dikkat edip kendimin en iyi versiyonunda olmak varken kendimi beğenmeyim ki. o yüzden kilo vermek gibisi sağlıklı hissetmek gibisi yok
Sanki eşiniz çok ugrasmista siz umursamamissiniz en sonunda böyle bisey yapayım demis gibi doğrumu?Ama o da surekli üzgün seyler paylasiyor ve 7 yildir her doktor bana kilo ver dedi vermedim suc bende aslinda
evet her yönden kötü kilo. hem sağlık hem dış görünüşaynen
ve ben bazı yorumlarda sunu da gordum
ben 110 kılo halımle hamıle kaldım nıye kalamayacakmıssın dıyen olmus
cok yanlıs
evet kılolu hamıle kalınabılır ama hamılelık cok rısklı olabılır bebek rıske gırebılır ve bır doktor kılo vermen gerek dıyorsa vermesı gerekıyordur bunun ustune soz soylenemez zaten demek kı kılo konu sahıbınde daha buyuk engel teskıl edıyor baskasında etmese de
sanırım konu sahıbıne moral vermek ıcın yazdılar ama konu sahıbı moral ıstemıyor kadın yardım ıstıyor
Doğumdan sonra size çok ihtiyacım olacakSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu
genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım
yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat
hepsını yazdım konumda
bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullahdil altı ılacınızı alın kızlar
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben
Eki Görüntüle 2673731 Eki Görüntüle 2673732 Eki Görüntüle 2673733
yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Doğumdan sonra size çok ihtiyacım olacak
Vermem gereken 5 6 kilo var, çok değil, dediğiniz gibi insanlar sen iyisin dedikçe kendimi salıyorum.işte böyle deyince insana rahatlık geliyor boy 170 olsa da normal değil 120 kg hemen hemen
60kg bir insanın 2kati
o yuzden diyorum kilolu insanlara bu şekilde yaklasmayin çevremden de daha önce gordum böyle deyince normal gibi yemeye devam ediyorlar
yok vallahı konuyu baska yere cekmedım tum samımıyetımle soyluyorumaypare ackerman
N nscckts
Çok yakin arkadaşlarımın
Biri 150 boya 111 kilo civarı şimdi halen aynı.
Biri 170 boya 111 kilo idi. Zayıfladı.
Tabiki ikiside normal değil 170 boyundaki de iri görünüyordu acayip iri hemde.
Ama 150 boya göre avantajlı idi.
Azmetti 8 9 ay içind e 42 kilo verdi hala devam ediyor taş gibi hatun oldu.
Diğeri çikolataları kolaları götürmeye dev etti halen şişman belkide daha da kilo aldı. Boyu da kısa olduğu için daha bir kötü görünüyor yüzüde şahane güzel kızın ama hiç birsey ifade etmiyor 60 yaşında bir kadin vücuduna sahip. Benim kastım kesinlikle bu değil yüzün güzel kilo versen değil di buraya yazarken.
Avantajlisin başka insanlara göre bunu kullan ve şahane bir vücuda kavuştu. Ayrıca zayıflayan arkadaşımin sayfalarını önerdim takip etse zayıflar geçen yıl beni de zayıflattı kız beraber gurup falan kurmuştuk. Isterse motiv e olur zayıflar kendine kalmış.
Bundan sonra ışte dediğiniz gibi 60 kilo bi insan daha taşıyormuş gibi yaşar ister yepyeni bir insan olur
Burda benim motive etmek amaçlı söylediğim cümleyi farklı yerlere çekiyorsunuz.
ben sizin dediğiniz farkli yere çekmiyorum . zira nisa da çekmiyor. siz bu şekilde yazmamissiniz ki kilonuz fazla değil demissiniz ben buna istinaden yazdım, önceki mesajlarda dedikleriniz içindenaypare ackerman
N nscckts
Çok yakin arkadaşlarımın
Biri 150 boya 111 kilo civarı şimdi halen aynı.
Biri 170 boya 111 kilo idi. Zayıfladı.
Tabiki ikiside normal değil 170 boyundaki de iri görünüyordu acayip iri hemde.
Ama 150 boya göre avantajlı idi.
Azmetti 8 9 ay içind e 42 kilo verdi hala devam ediyor taş gibi hatun oldu.
Diğeri çikolataları kolaları götürmeye dev etti halen şişman belkide daha da kilo aldı. Boyu da kısa olduğu için daha bir kötü görünüyor yüzüde sahanşahane gezel kızın ama hiç birseybifade etmiyor 60 yaşında bir kadin vücuduna sahip. Benim kastım kesinlikle bu değil yüzün güzel kilo versen değil di buraya yazarken.
Avantajlisin başka insanlara göre bunu kullan ve şahane bir vücuda kavuştu. Ayrıca zayıflayan arkadaşımin sayfalarını önerdim takip etse zayıflar geçen yıl beni de zayıflattı kız beraber gurup falan kurmuştuk. Isterse motiv e olur zayıflar kendi ne kalmış.
Bundan sonra ışte dediğiniz gibi 60 kilo bi insan daha taşıyormuş gibi yaşar ister yepyeni bir insan olur
Burda benim motiv e etmek amaçlı söylediğim cümleyi farklı yerlere çekiyorsunuz.
işte ben de bunu demek istiyorum hele ki çok kiloluu biriiine bu denirse otomatikman rahatlar kötü niyetle demiyorum zira gerçekten kilo çok kötü bişey benim 15 kg fazlaligim vardı ben kendimi çok kotu hissediyordum ki 50 kg fazladan bahsediyoruzVermem gereken 5 6 kilo var, çok değil, dediğiniz gibi insanlar sen iyisin dedikçe kendimi salıyorum.
Konu sahibi eşiniz haklı, kilonuzdan değil çocuk sahibi olmak istediği için size tavır yapıyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?