Yardım edin lütfen

Sfy78

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2018
55
11
8
37
7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok

Kac kilosunuz acaba istemezseniz cevap vermeye bilirsiniz saygı duyarım diyet uyguluyor musunuz peki eşinizden ziyade kendiniz için kilo vermelisiniz bence eşinizde belki sizi motive etmek için dedi öyle

Kilom beya fazla diyim ama eşim hic eve ugramiyor nerde olduğunu söylemiyor kaldim arafta. Herkes eşimi destekliyor kilo konusunda

Kac kilosunuz acaba istemezseniz cevap vermeye bilirsiniz saygı duyarım diyet uyguluyor musunuz peki eşinizden ziyade kendiniz için kilo vermelisiniz bence eşinizde belki sizi motive etmek için dedi öyle
Diyet te uyguluyorum ama eşim blof yapmiyor gayet ciddi eve koye gelmiyor nerde olduğunu söylemiyor kilomda brya fazla

Cok iyi bir diyetisyen bulup iyi bir spor salonuna yazip iradeli bir sekilde kilo verin bunu esiniz icin degil kendiniz icin yapın. Hastalikta saglikta diyoruz evlenirken. Bilmiyorum belki bir hastaliginiz vardir bu yuzden almissinizdir kilolarinizi. Bosanmak çok ciddi bir eylem sadece kilo için ustelik ailesine de anlatmış. Esinizin derdi ne size destek olan konusmalar yapabilirdi.

Yanlış anlamayın belli ki çok üzülmüşsünüz ama hiç bir kadın kilolu diye bu muameleyi haketmez arkanıza bile bakmayın bırakın boşansın.

Nie 4

Kilodan dolayı seni bırakacaksa böyle adama çocuk yapmak için uğraşma . Bırak gitsin nereye gidiyorsa seven insan böyle iğrenç konuşamaz
Doğumda kilo aldın diye boşanmaya kalkar bu seferde fiziksel özelliklerini yargilayan insan için değmez bu çaba kendisi bred pit mi

Aşırı kilonuz varsa zaten diyetle olmaz ben senin yerinde olsam bosarim o adamı ona inat zayıflarım mide kelepçesi ameliyati düşündünüz mü tabi kilo oranını bilmiyoruz ama sadece fikir amaçlı yazdım

Aynen öyle paşam kendini ne sanıyosa. Böyle birini baba yapmak ne kadar doğru
Olmasın böyle adamlar baba falan eve gelmiyomus zaten aslında konu net ama konu sahibi zayiflarsam benj sevcek sanıyor üzgünüm kırmak üzmek istemem ama bu adamdan bı yol olmaz

Bilmiyorum çok farkli birdenbire boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…