Yardım edin lütfen

Boyunuza göre o kadar da abartılacak bir kilonuz yok zayıflarsınız. 4 ayda zor ama adamı boşverin zaten kendiniz için zayıflayın.kendinize bir 8 9 ay kadar süre verip zayıflarsınız. Instagram hesabınız var mi. Youtube kullanıyor musunuz. Size kilolarını vermiş bir arkadasimin sayfasını önereceğim eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa 8 ay gibi kısa bir sürede ideal kilonuza inersiniz. O arkadaşım 111 kilodan 60 kiloya indi. Doğum yapmıştı emziriyordu ona rağmen başardı.
Sağlık sorununuz yoksa kan değerlerinize bir baktirin sizde zayıflarısınız.
Eğer takip etmek isterseniz ozel den sayfaları önereyim size. Mesaj atın bana.
Olur çok sagolun sevinirm

117 kiloyum boyum 172
Yaparsınız boyunuz iyi kilonuz cooook aşırı değil. Siz kilo verirsiniz de eşinız ne olacak. Kötü bir yorum yapmak istemiyorum ancak bu lafları hak ediyor musunuz? Lütfen kendinize sorun. Herkesle konuşmuş ailesiyle bile arkasına almış kilo ver diye ne kadar çirkin ne kadar kaba.

dr a gidip kan degerlerinize baktirdiniz mi hic
kilo almaniza bir sebep vardir belki?

Ama o da surekli üzgün seyler paylasiyor ve 7 yildir her doktor bana kilo ver dedi vermedim suc bende aslinda
Canim acaba metabolik bir sorun mu var? Bence bir doktorla konuş olmadi tup mide vs belki önerilebilir. Ya da sorun varsa ilac tedavisi ve diyete başlanır. Hipotiroid olabilir. Bir suru sebebi vardır.

Adamı niye suçluyorsunuz ? Baba olmak istiyor ve kilo buna engel , imkansız bişey olsa neysede imkanı var kiloyu verebilirdi , verebilir . Bazen bazı şeyler için sert konuşmak lazım . Kusura bakmayın ama ya şimdi kilo vermeK için çabalarsınız. , ya da bir daha önünü alamazsınız . Hastalık falan diyip lütfen kendinize bahane aramayın. Unutmayın Tüm hastalıkların sebeplerinden biri de kilodur .

Ama o da surekli üzgün seyler paylasiyor ve 7 yildir her doktor bana kilo ver dedi vermedim suc bende aslinda
Sana o kadar empoze etmiş ki senin suçlu olduğunu sadece kendini suçluyorsun ben 110 kilo ile normal hamile kalıp doğurdum sorunsuz elbette etkiliyor kilo ama sadece ondan değil olmaması hakkında hayırlısı bu demek ki demek geldi içimden öyle Abadan’a çocuk doğursan yarın bir gün yaramaz bu çocuk der yine bırakır çok karaktersizmiş

Diyetle birlikte sporda yaomaniz gerekiyor. Once bir doktora gidip hormonlariniza baktirin. Sonra bir diyetisyenden yardim alin. Bu arada bir spor egitimcisinden de destek alin. Sporu ihmal etmeyin.

Spor, hamile kalmak için mükemmel yöntem. Bebeğiniz için pes etmeyin.

bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu

genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım

yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat

hepsını yazdım konumda

bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullah :KK70: dil altı ılacınızı alın kızlar :KK70:
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben
Eki Görüntüle 2673731 Eki Görüntüle 2673732 Eki Görüntüle 2673733

yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Ilk defa görür gibi inceledim. 😊😊😊 Yine çok beğendim 😍

Boyunuza göre o kadar da abartılacak bir kilonuz yok zayıflarsınız. 4 ayda zor ama adamı boşverin zaten kendiniz için zayıflayın.kendinize bir 8 9 ay kadar süre verip zayıflarsınız. Instagram hesabınız var mi. Youtube kullanıyor musunuz. Size kilolarını vermiş bir arkadasimin sayfasını önereceğim eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa 8 ay gibi kısa bir sürede ideal kilonuza inersiniz. O arkadaşım 111 kilodan 60 kiloya indi. Doğum yapmıştı emziriyordu ona rağmen başardı.
Sağlık sorununuz yoksa kan değerlerinize bir baktirin sizde zayıflarısınız.
Eğer takip etmek isterseniz ozel den sayfaları önereyim size. Mesaj atın bana.
boyuna göre abartilacka kilosu var böyle demeyin insanlar sanki 70-80 kilo gibi.

açıkçası esinizi dinlemek gerek bide. eğer evlenmeden zayifsaniz ve sonra böyle kilo aldıysanız bence bu çok büyük bir eksi. bence insanlar evlendim diye salmamali hem kilon çok değil diyenlere aldırmayın bence kilonuz fazla 45 kilo falan versenis fıstık gibi olursunuz. eşiniz 7 senedir artık patladı belki de,bunu üzülerek söylüyorum ama kilolu birini ben de istemezdim isteyen linclesin. 7senede adam kimbilir kaç kere dedi..tabi sağlık sorunu varsa amenna. ama tüp.mide falan yapılabilir eğer siz veremiyorsaniz ki kilonun çok ciddi riskleri var sağlık aciisndan.baslasaniz devamı gelir inanın verdikçe mutlu oldukça daha çok vermek isteyeceksiniz..

Hayir ama benim gozume hos gelen fiziksel degisikligi yapmasi icin 7 sene beklemem. Misal, ben gobekli erkek sevmiyorum. Diyelim ki bu durum cocuk olmasini da etkiliyor. Gobegi eritmezi icin diyet ve spor yapmasini rica ederim, hele bir de evlenirken zatifsa sonradan gobek yaptiysa iyice soylenirim. Eger eritmezse, yukarida da yazdigim gibi, benim gozume hos gozukmek gibi bir derdin yoksa beni cepte goruyorsunfur demek ki beni kaybetme korkun yok, o zaman gule gule derim.
Sizin mesajlarınıza neden bu kadar beğenmedim yağdı anlamadım valla.
bence gayet haklısınız
konudan bağımsız olarak söylüyorum - ki konu sahibi 7 seneden ve kendisinin bilerek kilo vermediğinden bahsediyor- ben kendime bakıyorsam, kiloma fiziksel özelliklerime dikkat ediyorsam karşı taraftan da aynı şeyi beklerim.
ki bu herşey den önce insanın kendine olan saygısındandır.

konu sahıbı kocam haklı dedıgıne gore bıze anlatmadıgı kendı aralarında kılo sebebıyle yasanan baska sıkıntılarında oldugu bellı zaten
burda cok nadirdir konu sahıbının esım kızmakta sart kosmakta haklı dedıgı

konu sahıbı konuma gelıp nasıl beslenırsek yag yakarız ve uzun sure tokluk hıssederız baktınız mı
veya ınternetde buna benzer arastırmalar yaptınız mı
veya doktordan kan tahlılı ıcın randevu aldınız mı asıl onemlı olan bu

boyuna göre abartilacka kilosu var böyle demeyin insanlar sanki 70-80 kilo gibi.
Bu ikinci tepki neden yanlış anlıyorsunuz 150 boyunda 110 kilo olan insanlarda var.
Ben boyuna göre yine iyi kilonuz isterseniz verebilirsiniz dedim.
Elbette fazla kilosu ama verilebilir insan isterse herşeyi yapar.

7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok
4 ayda rahat 16 kg veririr

Bu ikinci tepki neden yanlış anlıyorsunuz 150 boyunda 110 kilo olan insanlarda var.
Ben boyuna göre yine iyi kilonuz isterseniz verebilirsiniz dedim.
Elbette fazla kilosu ama verilebilir insan isterse herşeyi yapar.
kıloluyken ınsana boyuna gore fazla kılon yok aslında veya yuzun guzel demek yardımcı olmuyor hatta aksıne davranıs oluyor kıloluyken bana da soylenırdı bu boyun 172 zaten boy kaldırır derlerdı bende ha dısardan bakınca hala facıa gorunmuyorsam sorun yok o zaman derdım

keske bana feci saglıksız gorunuyorsun kılo vaaar kılo var ama sen yağ olarak gorunuyorsun deselermıs keske uzun boy kıloyu kaldırır senden daha beterlerı var demeselermıs de gercegı soyleselermıs dedım hep

170 e 110 kılo kadar olumsuz 150 ye 110
hıc farkı yok ısterse 180 boyunda olsun yıne 110 cok fazla

konu sahıbı yorum yapanlardan dahacok kendıne guvenıyor zaten savunulmaya ıhtıyacı yok ,
yardımcı olmak en basta gercegı konusmaktır ve yasayanlar nasıl bu durumla basa cıktıgını anlatırsa en guzelı olur
veya burda beslenme uzmanı arkadaslar varsa yazarlarsa cok guzel olur

konu sahıbı bence bugun kesın kan tahlılıne gıdın ve buzdolabının ustunde magnet bır not olsun hergun sabahtan yatana kadar ne yedıgınızı yazın gorun derım

Back
X