Yardım edin lütfen

:KK200: :KK36: tesekkur ederım
eskıden kıloluyken de bana ama yuzun guzel gencsın kılo verırsın sıkıntı etme dıyorlardı
1 gr et bın ayıp orter dıyorlardı
keske acımasız konussalarmıs dıyorum o zamanlar kılolu oldugunuzu bılıyorsunuz ama durumun cıddıyetının cok farkında olamıyorsunuz ...

eskı halıme bakıyorum da
kendımı gorunce nefes darlıgı gecırıyorum o gunlerım aklıma gelıyor :)
hıc kımse o nefes darlıgını o agırlıgı vucudunda o yuku tasımamalı buyuk zorluk dusunsenıze hergun sırtınızda 40 kılo canta tasıdıgınızı
Rica ederim 💜
Kilo gerçekten insani allak bullak eden bir yük.
Merdiven bile inip çıkamıyorsunuz, hareketler kısıtlı falan hayatına kolaylık getirmek isteyen herkes kilo vermeli ..
Çok güzel olmuş böyle , fazla da zayıflamayın :)cok ideal , cok fit :nazar::nazar:
Kızınıza da maşallah bu arada allah bağışlasın.

Demek ki aç kalsa da kilo veremiyor
Kocanın yapması gereken
Hanımını spora ve diyetisyene götürmek
Çözüm olmuyorsa ameliyat düşünmek
Uzaktan zayıfla, yoksa eve gelmem bu iş biter vs demek değil
ac kalarak kılo verılmez zaten tam aksıne vucut kıtlık var sanıp enerjı ıcın vucutda yag depolamaya baslar tartıda eksı gorursunuz ama o eksıler kılo kaybı degıl kas kaybıdır zaman gectıkce kalca bel gıdı yaglanmaya baslar cunku vucut yag stoklamaya baslar

bu yuzden tam tersı yemek yemek gerek
leptın hormonu dıye bırsey var bu hormon yemek yedıkten 4 saat sonra calısmaya baslıyor hanı karnımızın acıktıgını sandıgımız o hıs varya o aslında leptın hormonunun ta kendısı
her ac kaldıgımızı zannettıgımız an bırseyler atıstırmaya kalkarsak o hormonun calısmasını engellerız o yuzden beslenmeyı ılac alır gıbı saatı saatıne duzenlı ve dengelı yapmalıyız

eger evlere temızlıge gıtmıyorsak ınsaatda calısmıyorsak maden ıscısı falan degılsek mıllı takımda oynamıyorsak 2 ogun her ınsana yeter maksımum 3 öğün

sabah kalktınız bır bardak suyunuzu ıctınız 1 avuc karısık taze kuruyemısınızı yedınız yanına 2 haslanmıs yumurta 1 tabak salata yedınız tuzsuz 1 cay bardagı zeytın yedınız cayınızı kahvenızı ıctınız
aksama kadar acıkmanız mumkun olmaz

acıkmadan aksam yemek saatı geldı bıle
aksam da yemekten once bır sebze corbası yedınız
yanına salata yedınız
ayran ıctınız
fırın yemegı tencere yemegı ızgara farketmez ıstedıgınız proteın kaynagını aldınız
yururken mıdenız su bıdonu gıbı lıkırdamaya baslar bıle... bakın asla az bır beslenme degıl doya doya beslenme saglıklı beslenme bu

yedıkten 4 saat sonra da uyudunuz
sabaha kadar kahvaltıya kadar catır catır o leptın calısıyor kaslanıyorsunuz yaglar parcalanıyor uykuda bıle

aslında bu kadar basıt

kılo alırken yedıgınız herseyı dusunun
hepsını neler yedınız
hah onları yemeyeceksınız
aslında bu kadar basıt

bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu

genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım

yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat

hepsını yazdım konumda

bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullah :KK70: dil altı ılacınızı alın kızlar :KK70:
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben
Eki Görüntüle 2673731 Eki Görüntüle 2673732 Eki Görüntüle 2673733

yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Demekki illa tip mide ameliyatı olmak gerekmiyor..tebrikler

7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok

kocanız için değil kendi sağlığınız için kilo verin.
Diyet tek başına olmaz spora gidin hatta en verimlisi hızlı tempoda yürüyüş.
akşamları 7 den sonra yemek yemegi kesin.Yatmadan 3 saat önce mideniz bos olmalı.
cok agir diyetlere gerek kalmadan kilo verdiginizi goreceksiniz.

Demekki illa tip mide ameliyatı olmak gerekmiyor..tebrikler
ben acık soyleyeyım ıc hastalıklarına gıttım dedım kı doktor bey yıyorum yıyorum mıdemın hep bı tarafı bos asla doymuyorum yanı oyle bır yıyorum kı nasıl catlamıyorum nasıl kusmuyorum nasıl ölmuyorum hayret edıyorum oyle yıyorum dedım

troıdimin selası okunmus haberım yok
d 4
demır en alt sevıyede

amelıyat dese olurdum

degerıme baktıgında nasıl yuruyerek geldıgıne bende hayret ettımm dedı
saclarım dokulmus cıldım bozulmus tırnaklarım cıt cıt kırılıyor

ahım gıtmıs vahım kalmıs yag oranım almıs basını gıtmıs
evde yag olcumu olan tartı aldım error verdı ! yagımı olcemedı dusunun oyle yag oranım vardı

ve anteplıyım ben buranın kedılerı bıle kebapcı yemeyenı doverler ölümü gor cesedımı kemır sunu ye dıye yalvarırlar oyle bır memleketdeyım ve her gun ıclı kofteler her hafta baklavalar yapan bırıydım

sekerı ısteyen bagırsak o da bagırsakda yasayan kurtlarımız
seker ıstedıgınde canım ayran ıctım
devam ettı ıstemeye su ıctım
yıne devam ettı kalktım turk kahvesı yaptım fıltr kahve yaptım maden suyu ıctım
ama asla 1 ısırık cıkolata alayım demedım
kızıma pekmez verıyorum elıme bulastı onu yalamadım bıle gıttım elımı yıkadım

sımdı ha yas pasta gormusum ha beton benım ıcın oyle dıyeyım. tamamen alıskanlıkları degıstırmek ve yerıne koymak gerek
dürüm yapardım ekmeksız asla doymazdım
sekersız cay kahve mı ıcılır derdım 1 kupa bardaga 9 kup seker atardım
burda 1 tepsı baklavayı bır oturusta yedıgımı bılen arkadaslarım var

sımdı 1 kup seker vucuduma gırse sıvılcem cıkıyor basım agrıyor :) dusunun

ben acık soyleyeyım ıc hastalıklarına gıttım dedım kı doktor bey yıyorum yıyorum mıdemın hep bı tarafı bos asla doymuyorum yanı oyle bır yıyorum kı nasıl catlamıyorum nasıl kusmuyorum nasıl ölmuyorum hayret edıyorum oyle yıyorum dedım

troıdimin selası okunmus haberım yok
d 4
demır en alt sevıyede

amelıyat dese olurdum

degerıme baktıgında nasıl yuruyerek geldıgıne bende hayret ettımm dedı
saclarım dokulmus cıldım bozulmus tırnaklarım cıt cıt kırılıyor

ahım gıtmıs vahım kalmıs yag oranım almıs basını gıtmıs
evde yag olcumu olan tartı aldım error verdı ! yagımı olcemedı dusunun oyle yag oranım vardı

ve anteplıyım ben buranın kedılerı bıle kebapcı yemeyenı doverler ölümü gor cesedımı kemır sunu ye dıye yalvarırlar oyle bır memleketdeyım ve her gun ıclı kofteler her hafta baklavalar yapan bırıydım

sekerı ısteyen bagırsak o da bagırsakda yasayan kurtlarımız
seker ıstedıgınde canım ayran ıctım
devam ettı ıstemeye su ıctım
yıne devam ettı kalktım turk kahvesı yaptım fıltr kahve yaptım maden suyu ıctım
ama asla 1 ısırık cıkolata alayım demedım
kızıma pekmez verıyorum elıme bulastı onu yalamadım bıle gıttım elımı yıkadım

sımdı ha yas pasta gormusum ha beton benım ıcın oyle dıyeyım. tamamen alıskanlıkları degıstırmek ve yerıne koymak gerek
dürüm yapardım ekmeksız asla doymazdım
sekersız cay kahve mı ıcılır derdım 1 kupa bardaga 9 kup seker atardım
burda 1 tepsı baklavayı bır oturusta yedıgımı bılen arkadaslarım var

sımdı 1 kup seker vucuduma gırse sıvılcem cıkıyor basım agrıyor :) dusunun
Benimde kilom var ve vermem gerekiyor.aynen benimde tırnaklarım çok zayıf,hemen kırılır. Artık nefes alamıyorum,yürümek zor..eşimde ver diyor ama ben kendim için istiyorum...kıyafet bulmak zor.çocukla uğraşmak zor.bende bir zamanlar 60 kilo idim😁eski resimlerime bakıyorum resmen yaşlanmışım kilo alınca

7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok
Böyle gözdağı mı olur ya sana 4 ay süre kilo vermezsen boşanırım demek yerine size destek olsa o psikolojiyle daha rahat kilo verceğinizi düşünüyorum, ben olsam o kiloları verir sonra da ben boşardım

Boyunuza göre o kadar da abartılacak bir kilonuz yok zayıflarsınız. 4 ayda zor ama adamı boşverin zaten kendiniz için zayıflayın.kendinize bir 8 9 ay kadar süre verip zayıflarsınız. Instagram hesabınız var mi. Youtube kullanıyor musunuz. Size kilolarını vermiş bir arkadasimin sayfasını önereceğim eğer herhangi bir sağlık sorununuz yoksa 8 ay gibi kısa bir sürede ideal kilonuza inersiniz. O arkadaşım 111 kilodan 60 kiloya indi. Doğum yapmıştı emziriyordu ona rağmen başardı.
Sağlık sorununuz yoksa kan değerlerinize bir baktirin sizde zayıflarısınız.
Eğer takip etmek isterseniz ozel den sayfaları önereyim size. Mesaj atın bana.
190 boyunda ki erkek arkadaşım 101 kilo ve gercekten iri duruyor. 117 kilo 172 boya fazla

Benimde kilom var ve vermem gerekiyor.aynen benimde tırnaklarım çok zayıf,hemen kırılır. Artık nefes alamıyorum,yürümek zor..eşimde ver diyor ama ben kendim için istiyorum...kıyafet bulmak zor.çocukla uğraşmak zor.bende bir zamanlar 60 kilo idim😁eski resimlerime bakıyorum resmen yaşlanmışım kilo alınca
vucut olarak organlarımızda yaslanıyor ...
ben saglıklı beslenmeye baslamadan 1 hafta once kıyafetlerımı dagıtmıstım asla kılo veremem şişman olucem ben benım kaderım bu yemek yerken olucem yıye yıye ölurum bu gıdısle dedım
aglaya aglaya verdım kıyafetlerı ve 40 beden kıyafetler oyle ımkansız gelıyordu bana :D 52 bedendım cunku
1 hafta sonra bır anda şak dıye kestım abur cuburu
yeter ya dedım hepsının tadını bılıyorum zaten ölüp ınsanlara ezıyet edemem benı tasımakta zor olur cocugum var velı toplantısına bıle gıtmeye halım olmaz dusse gıdıp kaldırana kadar ohoo dedım

ve o an basladım
kılo cok olunca vermesı hızlı oluyor ılk 2 ayda 20 kılo vermıstım :)
sonrakı 4 ayda da 25 kılo gıttı
2 bucuk sene oldu kıloyu verelı ... kılo vermek kolay korumak zor
2 bucuk sene boyunca korudum son 1 senedır sabıtım hıc cıkma yok ınmede yok zaten ayda bır tartılıyorum artık tartılmayı bıraktım mezura ıle olcuyorum kendımı cunku onemlı olan tartıdakı rakam degıl
yanı sunu demek ıstıyorum
40373451_2188445078147746_3200609508720115712_n.webp onemlı olan bu :)

emınım sızın ıcınde dogru zaman vardır sızde kendınızde o gucu bulunca yaglara savas acacaksınızdır

42655770_1943959879017518_4933807723077411632_n.jpg
konu sahıbıne ve yaglara savas acan arkadaslar ıcın
dıyete basladım kılo veremıyorum hatta tam aksıne şiştim dıyen arkadaslar acıklaması bu

aslında dıyet yapmayın dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı yapılır
saglıklı beslenın yeterlı

indir.webp

images.webp

yagdan kılo verdıgınızde vucudunuzdan attıgınız seylere bakın

7 yil uzun bir sure bu donemde esiniz sizin kilo vermeniz icin maddi ve manevi olarak yaninizda olup sizi cesaretlendirdi mi buna bakmak lazim esiniz size gerekligi destegi verip siz kilo vermek icin ugrasmamissaniz esiniz hakli guzellikle uyardim olmadi bende zorlukla yaptirayim demis olabilir esnizi seviyorsaniz kendiniz icin kilo verin ozguveninizi gelistirin ve kendinize yatirim yapin ama cocuk konusunda da acele etneyin biraz daha oturmasini bekleyin bence cunku her ne olursa olsun esinizin eve gelmeyip sizi merakta birakmasi hic hos degil

Eki Görüntüle 2673911 konu sahıbıne ve yaglara savas acan arkadaslar ıcın
dıyete basladım kılo veremıyorum hatta tam aksıne şiştim dıyen arkadaslar acıklaması bu

aslında dıyet yapmayın dıyet amelıyat oncesı dugun oncesı yapılır
saglıklı beslenın yeterlı
Aynen bende de böyle oluyordu..mesela 90 kiloyum.ertesi gün 92 yim.ne yedim ki?hiçç..sonra gene 92...bir bakmışım 90 olmuşum.😂
Birde bir pantolon vardı.tabi o zaman 73 idim😂..bayağı giyemedim.ben olmuşum 90😂 neyse.sporla kilo verdim.oldum 78..dedim ki bir deneyeyim. Acaba olur mu? Çünkü 73 iken bile bana ucu ucuna oluyordu..giydim.çok rahat oldu pantolon...spor vucudumu sıkılaştırmış...
Ay şu an gaza geldim😂😂 başlıyorum bende😂

Aynen bende de böyle oluyordu..mesela 90 kiloyum.ertesi gün 92 yim.ne yedim ki?hiçç..sonra gene 92...bir bakmışım 90 olmuşum.😂
Birde bir pantolon vardı.tabi o zaman 73 idim😂..bayağı giyemedim.ben olmuşum 90😂 neyse.sporla kilo verdim.oldum 78..dedim ki bir deneyeyim. Acaba olur mu? Çünkü 73 iken bile bana ucu ucuna oluyordu..giydim.çok rahat oldu pantolon...spor vucudumu sıkılaştırmış...
Ay şu an gaza geldim😂😂 başlıyorum bende😂
baslayın tabı :) hazır havalar sıcakken bol bol su ıcmek sıvı tuketmek daha kolayken ter atmak daha kolayken
her ter damlası ölü yag gıbı dusunun kosturun :)

Haklısınız her bünye ve irade bir değil
Ama her bünyenin bir zayıflama yolu var, dal gibi olmaktan bahsetmiyorum ama en azından sağlığı tehdit etmeyecek boyuta çekmek lazım. 10 Temmuzda diyete başladım, toplamda 4 kilo verdim, guruptakilere nazaran ağır gidiyor ama yaşım 43 metabolizmam bu, yaşlandıkça durum daha kötü oluyor çünkü, sabit kalmıyor metabolizma yavaşladıkça her yıl 3-4 kilo koyuyor üzerine, kilo işi olmuyor yapamıyorum diye peşi bırakılabilecek bir durum değil. Eskiden mesela ciddi bir sorun yaşamıyordum, spor geçmişimde var çünkü, güçlü bir vücudum var ama son üç yıldır artık zorlanıyorum, hareketlerim kısıtlanıyor, her yerim ağrıyor bunun biraz daha ilerisi tansiyon ve şeker problemleri o yüzden gayret ediyorum, herkes etmeli. Konu sahibinin eşinin davranışını asla doğru bulmuyorum ama bu hayat eşlerden ibaret değil, insan önce kendi için yapmalı
Haklısınız, yaş ilerledikçe zorlaşıyor, ben üniversitedeyken kiloluydum, sonra zayıfladım
Ama Allah korusun şu yaşımda o kiloda olsam veremeyebilirim oyle kolay kolay
Kilo vermemesi konusunda çok yüklenmemek lazım bu arkadaşımıza
Çünkü zaten çok zor bir süreçten geçiyor
Çocuğu olmamasında kendini suçluyor, kocası da zaten onu suçluyor, e bir de biz burda nasıl kilo veremezsin diye suçlarsak çok çok üzülür

bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu

tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım

yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat

hepsını yazdım konumda

bak bu 104 kıloyken ben
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben

yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Ya

bu benım konum

yemek yıyeceksın

hepsını yazdım konumda

bak bu 104 kıloyken ben
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben

Ya aslinda istediğim tam olarak bu motivasyon eşim sonjna kadar hakli sizinle diyetiniz hakkinda konuşmak isterim

Ya aslinda istediğim tam olarak bu motivasyon eşim sonjna kadar hakli sizinle diyetiniz hakkinda konuşmak isterim
hah ıste bu ıstek oldugu surece sızde hıcbırsey asla durduramaz hıcbır baklava corek engel olamaz kahrolsun abur cuburlar :KK19: :KK19: :KK19:

Back
X