- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
Yil sonuna kadar demis iste.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yil sonuna kadar demis iste.
cok tesekkur ederım sagolunTebrik ediyorum, nasıl zarif olmuşsunuz... Ama kızınıza ayrıca bayıldım, rabbim nazarlardan korusun ♥
Zayıfla demek ne kadar kolay vallaBu açıdan düşünmedim hiç
Mantıklı
Demek ki aç kalsa da kilo veremiyorEsinizin yaptigi tam öküzlük. Ama sizde her doktor demesine ve cocuk istemenize ragmen. Nasil inatla kilo vermediniz onu anlamadim. Çocuk isteyen hanimlar var gerekirse aç bile kalirlar. Siz inatla kilo veremedim diyorsunuz.
117 kiloyum boyum 172
Her bünye aynı değil maleaefTebrik ediyorum, nasıl zarif olmuşsunuz... Ama kızınıza ayrıca bayıldım, rabbim nazarlardan korusun ♥
Vücut kitle indeksinizi hesapladığımızda 39 çıkıyor, devlet hastaneleri mide ameliyatı yapıyor, eğer diyetle de olmuyorsa ameliyat düşünebilirsiniz.117 kiloyum boyum 172
Her bünye aynı değil maleaef
O kadar çok ünlü var kilolu
1000 tane Dr a gidiyorlar
Envayi çeşit diyetisyen ve imkan
Ama zayıflayamıyorlar
Çünkü bünye ve irade farklı
Herkes aynı iradeyi sergileyemeyebilir, bunu eleştirmek de yanlış bence
Konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum.Sağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu
genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım
yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat
hepsını yazdım konumda
bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullahdil altı ılacınızı alın kızlar
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben
Eki Görüntüle 2673731 Eki Görüntüle 2673732 Eki Görüntüle 2673733
yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Eleştiri yazdıklarımın neresinde? Zira ben eleştiri göremiyorum... Konudan bağımsız olarak paylaşılan resimlere yorum yaptım.Her bünye aynı değil maleaef
O kadar çok ünlü var kilolu
1000 tane Dr a gidiyorlar
Envayi çeşit diyetisyen ve imkan
Ama zayıflayamıyorlar
Çünkü bünye ve irade farklı
Herkes aynı iradeyi sergileyemeyebilir, bunu eleştirmek de yanlış bence
Doktora gittiniz mı kilo için ? Bir sağlık sorunundan kaynaklanıyorsa o çözülürse vermeniz kolaylaşır. Özellikle troidlere baktırın. Devlet hastanelerinde dahiliyeye gidip muayene olun sizi diyetisyene yonlendirsin verdiklerine uyun bir rahatsizliginiz varsa tedavi olun. Bir de merak ettigim evlendiginizde de kilolu muydunuz?7 yıllık evliyim çocuğum olmadı. Kilom var ve her gittiğimiz doktor kilo ver dedi ben inatla veremedim ama çok pişmanım. Çünkü artik eşim beni istemiyor ve bana 4 ay verdi bu 4 ay içinde kilo vermem lazim ama hemde çok . Eger veremezsem boşanacakmiş benden .Ailesiyle de görüşmüş ne yapacağimu bilmiyorum yardim edin . Diyete başladım fakat yinede korkuyorum.Şu an da iki yabanci gibiyiz eve gelmiyor benimle konuşmuyor nolur ne yapmam lazim akil verin. Akıl danisacak kimsem yok
tesekkur ederım :)Konuyla alakasız ama birşey sormak istiyorum.
Kilo alınca bacaklarınıız falan kalınlaştı mı acaba? Yani 104 kiloya çıkarken.
Ben çok istiyorum kilo almayı zayıfım biraz. :)
Bu arada çook hoş ve asil gözüküyorsunuz. Allah ailenizin ağız tadını bozmasın![]()
Alıntı yaptığınız hanımın söylediklerine binaen yazdım aslında.zayıflayamıyorum diyenlere inanmıyorum, yazan hanımaydı cevabımEleştiri yazdıklarımın neresinde? Zira ben eleştiri göremiyorum... Konudan bağımsız olarak paylaşılan resimlere yorum yaptım.
Diğer yazdıklarınıza gelince; konu sahibinin sağlık problemi olabilir, bunu anlarım. Bende kortizon kullanan ve sağlık sorunları olan biriyim. Ona rağmen 4 ayda 15 kilo verdim. Kaldı ki isteyen herkes doktor kontrolünde, gerekirse ameliyatla zayiflayabilir. Ağır yasamlarda 300 kilo üstü insanlar zayıflıyor...
zayıflayamıyorum dıyene ınanmıyorum dıyen bendım teknık olarak bırının zayıflayamaması ımkansız hele kı 7 senede :) ayda 1 kılo verse senede 12 kılo ederdıAlıntı yaptığınız hanımın söylediklerine binaen yazdım aslında.zayıflayamıyorum diyenlere inanmıyorum, yazan hanımaydı cevabım
Alıntı yaparken yanlışlık oldu sanırım, afedersiniz
Ancak isteyen herkes değil isteyen ve imkanı olan herkes zayıflayabilir
Mesela Asgari ücretle çalışan insanlarsınız ve doymak için eve en çok ekmek alınıyorsa o iş zor biraz
Ahaha demeyin öyle yine de yüzünüz çok güzel kilo güzelliğiniz gölgeleyememiştesekkur ederım :)
kılo alınca kalınlasmaz olur mu baksanıza 104 kıloyken bacagıma her bırı yerebatan sarnıcı mubarekeskıden bır ust bacagım suanki belımın kalınlıgındaydı
kılo alarak sekıllenmek yerıne squat gıbı kaslarla sekıllendırıcı egzersızler onerırım yag ıle sekıllenmek saglıklı olmaz :)
cok tesekkur ederım guzel bakan guzel gorurmusAhaha demeyin öyle yine de yüzünüz çok güzel kilo güzelliğiniz gölgeleyememiş
Teşekkür ederim önerileriniz için zaten bol bol egzersiz yapıyorum.![]()
Her halinizle çok güzelsinizSağlıklı beslenirken;
Güncelleme :208-209-210-211-361-362-363-429. sayfada başka tarifler yer almakta ... Evet arkadaşlar merhaba... öncelikle size sağlıklı beslenmeyi benimsemenin hiçte zor olmadığını söylemek istiyorum.Kilo verme aşamasında mevzuyu diyet olarak görmek yerine alışkanlıkları değiştirip sağlıklı...www.kadinlarkulubu.com
bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu
genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım
yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat
hepsını yazdım konumda
bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullahdil altı ılacınızı alın kızlar
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben
Eki Görüntüle 2673731 Eki Görüntüle 2673732 Eki Görüntüle 2673733
yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Dediklerinize su anlamda katılmıyorum. 1. Diyet yapmak için özel kliniklere gitmeye gerek yok. Yillar önce özele gitmiştim, son seferde araştırma Hastanesi'ne gittim. İç hastaliklarina muayene oluyorsunuz ve notlarla birlikte sizi diyetisyene sevk ediyorlar.Alıntı yaptığınız hanımın söylediklerine binaen yazdım aslında.zayıflayamıyorum diyenlere inanmıyorum, yazan hanımaydı cevabım
Alıntı yaparken yanlışlık oldu sanırım, afedersiniz
Ancak isteyen herkes değil isteyen ve imkanı olan herkes zayıflayabilir
Mesela Asgari ücretle çalışan insanlarsınız ve doymak için eve en çok ekmek alınıyorsa o iş zor biraz
Her halinizle çok güzelsiniz
Tebrikler ..