Yardım edin lütfen

Bu ikinci tepki neden yanlış anlıyorsunuz 150 boyunda 110 kilo olan insanlarda var.
Ben boyuna göre yine iyi kilonuz isterseniz verebilirsiniz dedim.
Elbette fazla kilosu ama verilebilir insan isterse herşeyi yapar.
işte böyle deyince insana rahatlık geliyor boy 170 olsa da normal değil 120 kg hemen hemen
60kg bir insanın 2kati
o yuzden diyorum kilolu insanlara bu şekilde yaklasmayin çevremden de daha önce gordum böyle deyince normal gibi yemeye devam ediyorlar

Sizin mesajlarınıza neden bu kadar beğenmedim yağdı anlamadım valla.
bence gayet haklısınız
konudan bağımsız olarak söylüyorum - ki konu sahibi 7 seneden ve kendisinin bilerek kilo vermediğinden bahsediyor- ben kendime bakıyorsam, kiloma fiziksel özelliklerime dikkat ediyorsam karşı taraftan da aynı şeyi beklerim.
ki bu herşey den önce insanın kendine olan saygısındandır.
Kesinlikle katiliyorum 💕

kıloluyken ınsana boyuna gore fazla kılon yok aslında veya yuzun guzel demek yardımcı olmuyor hatta aksıne davranıs oluyor kıloluyken bana da soylenırdı bu boyun 172 zaten boy kaldırır derlerdı bende ha dısardan bakınca hala facıa gorunmuyorsam sorun yok o zaman derdım

keske bana feci saglıksız gorunuyorsun kılo vaaar kılo var ama sen yağ olarak gorunuyorsun deselermıs keske uzun boy kıloyu kaldırır senden daha beterlerı var demeselermıs de gercegı soyleselermıs dedım hep

170 e 110 kılo kadar olumsuz 150 ye 110
hıc farkı yok ısterse 180 boyunda olsun yıne 110 cok fazla
işte demek istediğim bu benim de boyum 170-71 bana da diyorlardı senin boyun var ye gitsin diye rahatladık yedik sonra resimlere bir baktım kendimden soğudum acickasi dış görünüme önem veren biriyim niye kendime dikkat edip kendimin en iyi versiyonunda olmak varken kendimi beğenmeyim ki. o yüzden kilo vermek gibisi sağlıklı hissetmek gibisi yok

işte böyle deyince insana rahatlık geliyor boy 170 olsa da normal değil 120 kg hemen hemen
60kg bir insanın 2kati
o yuzden diyorum kilolu insanlara bu şekilde yaklasmayin çevremden de daha önce gordum böyle deyince normal gibi yemeye devam ediyorlar
valla aynen boyle oluyor gercekten :) bende boyle soylenınce aynen yemeye devam edıyordum yemek ıcın bır sebep daha cıkıyordu :D

işte demek istediğim bu benim de boyum 170-71 bana da diyorlardı senin boyun var ye gitsin diye rahatladık yedik sonra resimlere bir baktım kendimden soğudum acickasi dış görünüme önem veren biriyim niye kendime dikkat edip kendimin en iyi versiyonunda olmak varken kendimi beğenmeyim ki. o yüzden kilo vermek gibisi sağlıklı hissetmek gibisi yok
aynen
ve ben bazı yorumlarda sunu da gordum
ben 110 kılo halımle hamıle kaldım nıye kalamayacakmıssın dıyen olmus
cok yanlıs
evet kılolu hamıle kalınabılır ama hamılelık cok rısklı olabılır bebek rıske gırebılır ve bır doktor kılo vermen gerek dıyorsa vermesı gerekıyordur bunun ustune soz soylenemez zaten demek kı kılo konu sahıbınde daha buyuk engel teskıl edıyor baskasında etmese de

sanırım konu sahıbıne moral vermek ıcın yazdılar ama konu sahıbı moral ıstemıyor kadın yardım ıstıyor

Tersten açılsa konu,7 yıldır çocuk sahibi olamıyoruz, eşimin kilo vermesi gerekiyor aman inatla vermiyor diye nasıl mesajlar yazılırdı burada.
Eşinizin eve gelmemesi ailesine olayı yansıtmasi yanlış ama 7 seneden bahsediyorsunuz kusura bakmayın ama bir sağlık sorununuz yoksa ki doktor kontrolüyle daha zorda olsa yine asılır vermeliydiniz kilonuzu.

Sadece çocuk içinde değil sağlık ve görsellik anlamında da 112 kilodan oldukça fazla. Eşlerin kilo, görsellik konusunda birbirinin üzerinde istekleri olabilir çok normal buluyorum bunu ayrıca.

ay keske sihirli değnek olsa memnun olmadıgımız yere pıt pıt dokundursak da bır harıka olussa

bırde teknolojı o kadar gelıstı dıyorlar peh :)

Kilodan dolayı boşanmak istiyor değil bence eşiniz, çocuğunuz bu sebeple olmuyorsa ve inatla kilo vermeye yanaşmıyorsanız eşinizin yaptığı anlaşılır gayet. Adam çocuk istiyor demek ki bunun çocuk istemeyen birinden boşanmaktan farkı yok.

aynen
ve ben bazı yorumlarda sunu da gordum
ben 110 kılo halımle hamıle kaldım nıye kalamayacakmıssın dıyen olmus
cok yanlıs
evet kılolu hamıle kalınabılır ama hamılelık cok rısklı olabılır bebek rıske gırebılır ve bır doktor kılo vermen gerek dıyorsa vermesı gerekıyordur bunun ustune soz soylenemez zaten demek kı kılo konu sahıbınde daha buyuk engel teskıl edıyor baskasında etmese de

sanırım konu sahıbıne moral vermek ıcın yazdılar ama konu sahıbı moral ıstemıyor kadın yardım ıstıyor
evet her yönden kötü kilo. hem sağlık hem dış görünüş

bu benım konum
ben dogumdan sonra kılo aldım herkes hamıleyken kılo alır dogumdan sonra verır ben tam tersı hamıleyken kılo verıp dogumdan sonra aldım cunku saglık sıkıntım vardı
hayatımın 2 senesını 104 kılo olarak yasadım
kılom hep 60 lardayken 104 kılo dusunebılıyormusunuz aldıgım kıloyu ?
6 ayda 45 kıloyu kendım saglıklı beslenerek verdım
ve asla catlamadan sarkmadan cunku asırı saglıklı ve kontrollu beslendım tamamıyle yagdan verdım kıloyu

genel tahlıl ıcın endrokrın ve kalp uzmanı olan bır profa gıttım
tum tahlıller sonucunda bana nasıl beslenmem gerektıgını anlattı hepsını konumda yazdım

yemek yıyeceksın
doya doya sabah aksam 2 ogun yemek yıyeceksın
karbonhıdrat ıhtıyacını ekmekten almak zorunda degılsın havuc kabak leblebı bunlarda karbonhıdrat

hepsını yazdım konumda

bak bu 104 kıloyken ben
tovbe estagfurullah :KK70: dil altı ılacınızı alın kızlar :KK70:
Eki Görüntüle 2673730
buda 60 kıloya dusen ben
Eki Görüntüle 2673731 Eki Görüntüle 2673732 Eki Görüntüle 2673733

yanı kılo veremıyorum dıyorsunuz ya buna asla ınanamam ısteyen verır sızde ısteyın verırsınız
bu konuda sahsen ben bır yol arkadası olurum sıze destek olurum
ben sıze ınanıyorum sızde kendınıze ınanın bana bakın ben yapabıldıysem herkes yapar anteplıyım antepde yasıyorum yeme ıcme memleketı :)
Doğumdan sonra size çok ihtiyacım olacak😍

aypare ackerman aypare ackerman
N nscckts

Çok yakin arkadaşlarımın
Biri 150 boya 111 kilo civarı şimdi halen aynı.
Biri 170 boya 111 kilo idi. Zayıfladı.

Tabiki ikiside normal değil 170 boyundaki de iri görünüyordu acayip iri hemde.
Ama 150 boya göre avantajlı idi.
Azmetti 8 9 ay içind e 42 kilo verdi hala devam ediyor taş gibi hatun oldu.

Diğeri çikolataları kolaları götürmeye dev etti halen şişman belkide daha da kilo aldı. Boyu da kısa olduğu için daha bir kötü görünüyor yüzüde şahane güzel kızın ama hiç birsey ifade etmiyor 60 yaşında bir kadin vücuduna sahip. Benim kastım kesinlikle bu değil yüzün güzel kilo versen değil di buraya yazarken.
Avantajlisin başka insanlara göre bunu kullan ve şahane bir vücuda kavuştu. Ayrıca zayıflayan arkadaşımin sayfalarını önerdim takip etse zayıflar geçen yıl beni de zayıflattı kız beraber gurup falan kurmuştuk. Isterse motiv e olur zayıflar kendine kalmış.
Bundan sonra ışte dediğiniz gibi 60 kilo bi insan daha taşıyormuş gibi yaşar ister yepyeni bir insan olur
Burda benim motive etmek amaçlı söylediğim cümleyi farklı yerlere çekiyorsunuz.

60kg bir insanın 2kati
Vermem gereken 5 6 kilo var, çok değil, dediğiniz gibi insanlar sen iyisin dedikçe kendimi salıyorum.
Konu sahibi eşiniz haklı, kilonuzdan değil çocuk sahibi olmak istediği için size tavır yapıyor bence.

N nscckts

Çok yakin arkadaşlarımın

Diğeri çikolataları kolaları götürmeye dev etti halen şişman belkide daha da kilo aldı. Boyu da kısa olduğu için daha bir kötü görünüyor yüzüde şahane güzel kızın ama hiç birsey ifade etmiyor 60 yaşında bir kadin vücuduna sahip. Benim kastım kesinlikle bu değil yüzün güzel kilo versen değil di buraya yazarken.
Avantajlisin başka insanlara göre bunu kullan ve şahane bir vücuda kavuştu. Ayrıca zayıflayan arkadaşımin sayfalarını önerdim takip etse zayıflar geçen yıl beni de zayıflattı kız beraber gurup falan kurmuştuk. Isterse motiv e olur zayıflar kendine kalmış.
Bundan sonra ışte dediğiniz gibi 60 kilo bi insan daha taşıyormuş gibi yaşar ister yepyeni bir insan olur
Burda benim motive etmek amaçlı söylediğim cümleyi farklı yerlere çekiyorsunuz.
yok vallahı konuyu baska yere cekmedım tum samımıyetımle soyluyorum
ılk yorumunuzda boyunuza gore kılonuz cok degıl dıye yorumunuz var ya ona ıstınaden yanlıs anlasılıyor bızzat kendımde yasadım bu bıraz rahatlık verıyor dedım :)

bu sekılde acıklayıcı yazdınız ya... yazdıklarınız suan cok dogru buna lafım yok

N nscckts

Çok yakin arkadaşlarımın

Diğeri çikolataları kolaları götürmeye dev etti halen şişman belkide daha da kilo aldı. Boyu da kısa olduğu için daha bir kötü görünüyor yüzüde sahanşahane gezel kızın ama hiç birseybifade etmiyor 60 yaşında bir kadin vücuduna sahip. Benim kastım kesinlikle bu değil yüzün güzel kilo versen değil di buraya yazarken.
Avantajlisin başka insanlara göre bunu kullan ve şahane bir vücuda kavuştu. Ayrıca zayıflayan arkadaşımin sayfalarını önerdim takip etse zayıflar geçen yıl beni de zayıflattı kız beraber gurup falan kurmuştuk. Isterse motiv e olur zayıflar kendi ne kalmış.
Burda benim motiv e etmek amaçlı söylediğim cümleyi farklı yerlere çekiyorsunuz.
ben sizin dediğiniz farkli yere çekmiyorum . zira nisa da çekmiyor. siz bu şekilde yazmamissiniz ki kilonuz fazla değil demissiniz ben buna istinaden yazdım, önceki mesajlarda dedikleriniz içinden
" avantajlısin başka insanlara göre bunu kullan zayıfla" diye bişey anlayamadim dediğinizden anlayan varsa tebrik ederim.. çünkü boyuna göre kilon fazla değil deyince direkt olarak karşı taraf rahatlık hisseder

Vermem gereken 5 6 kilo var, çok değil, dediğiniz gibi insanlar sen iyisin dedikçe kendimi salıyorum.
Konu sahibi eşiniz haklı, kilonuzdan değil çocuk sahibi olmak istediği için size tavır yapıyor bence.
işte ben de bunu demek istiyorum hele ki çok kiloluu biriiine bu denirse otomatikman rahatlar kötü niyetle demiyorum zira gerçekten kilo çok kötü bişey benim 15 kg fazlaligim vardı ben kendimi çok kotu hissediyordum ki 50 kg fazladan bahsediyoruz

Şu 3. dünya ülkeleri insanlarının yaptığı yorumları anlamak güç.

'' hemen iyi bir diyetisyen bul.
doktora git tüm hormonlarına baktır.
spor egzersiz hocasıyla çalış.''

bu ayda 1000 tl demek.
beslenme yok daha içinde.

neden böyle dedim.çünkü avrupada zayıflamak isteyen hemen bir plan yapıyor.gidip buna uygun bütçesine göre alış veriş yapıyor.bir de günde 1 saatlik bir spor (yürüme,koşma,dans,bisiklet vs.) yapıyor ve kilo veriyor.

İrade ve karar ile zayıflanacağını biliyor insanlar diyetisyen ve spor hosasıyla değil.

bu demek değil ki gitme ,istersen git ama.bu bir koşul değil.

ister diyetisyenin profesör olsun.ister spor hocan milli sporcu olsun profesör olsun seni zayıflatamaz.

SENİ ZAYIFLATACAK ŞEY KARAR-İRADE VE İSTİKRAR dır.

Back
X