Yardim edin lütfen

Ceylocum menekşe ben olurum sana yakısan kıymet zaten ben çok iyimser davranmısım kusura bakma sekerim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konu çoktan yoldan çıktı bile arkadaşım:) küçük arkadaşımız ablalarının bu sözlerine kızıyor.

Gazgofcum babanın parası kalıyo mu sana o kadar gofret gazoz parası yedirdikten sonraa
Gerçekten uğraşmicakmisin bu iyiliği yapiyosun yani bana sevindim

Ceylocum menekşe ben olurum sana yakısan kıymet zaten ben çok iyimser davranmısım kusura bakma sekerim

Şekerim falan ahaha
Bana bunlarla gel iste
Allah kimseye senin gibi evlat vermesin ne diyeyim valla, doyumsuz, saygisiz...
Hadi yatta uyu çocuklar için uyku saati geceli çok oldu malum.

Konu çoktan yoldan çıktı bile arkadaşım:) küçük arkadaşımız ablalarının bu sözlerine kızıyor.

Ne hale geldik artık neyse kınamayalım ilerde bizimde çocuğumuz olacak sen koru yarabbim sen terbiye, saygıvermeyi nasip eyle

Ne hale geldik artık neyse kınamayalım ilerde bizimde çocuğumuz olacak sen koru yarabbim sen terbiye, saygıvermeyi nasip eyle

Âmin âmin âmin inşaallah. Rabbim tüm annelerin ve gelecekteki anne adaylarının yardımcısı olsun. Hayırlı evlatlar nasip etsin herkese.

Ayyyy ewet yarinda lazer ypmkla ilgilo konu acarsa sasirmayalim malum iple yetinmez arkadas haaa sen 15 yasindaydin dimi selenus biyiklarinida cikarmazsin bu yaslarda tobe tobe

İlerde oyuncu olacakmis birde ablasi
Çocuk olduğu buradan belli iste.
Bende deniz kizi olmak isterdim hep

Bayanlar o kiz daha 15 yasinda yapmayin etmeyin.. Sizler olgunsunuz, birakin genc o hatta ergenlik caginda. Biz ergenken birakin tanimadgmz insanlari anamiza babamiza bile atarlanmadikmi? Yapmayin!!!!ergen yas ustu icin soyluyorum bunu. Kimimizin bu kiz yasinda cocugu var ayiptir. Birakin derdini dokmus. Onunda derdi bu 10 yil sonra bizlerin derdi olcak onunda derdi. Kizimizda buyuklerine biraz daha saygili davranmali. Ama once buyukler ornek olmali.
Bu arada sorunun cevabina gelince, canim 4s im vardi benimde suan 5 kullaniyorum hicbir fark yok inan bana. Annenlede arani bozmaya degmez en fazla bi megapiksel fark icin.

Vallaha ceylocum sekerim pembe rolu için kendimden süphe etmeye basladim sana da verseler rolu olurmus hadi canim hadi kovalı çok oluyo seni yüzsüzlesme daha fazla çok büyüksün ya hani bebelerle uğraşman komik kaçiyo hayatim

Evet ama iste pürüzlü kamerası telefonumun neyse artik öyle yapicam

Ceylonun yandasi ceylinin yalakasısın heralde deniz kızı mı olmak istiyodun küçükken sen valla sekerim olsan olsan bez bebekteki makbus olursun sen dikkatini çekerim bebe olduğum için çocuk dizilerini çok takip ediyorum

Aslihan hanim kusura bakmayin muhabbetinizi bölüyorum da elestirilerinizi özel bir yerde yapin ya kalabalık oluyo burasi baya

oy oy kıyamam s4 beğenmiyor s5 istiyor bide söyle annecine ferrari alsın istersen ah ah yanımda olsan daha neler söylemek isterdim de burdan ancak bu kadar işte....

Türkan soray mi ağzımla gülmeyi bıraktim artik haberin olsun sen bu yalakalılıkla taci olursun anca ( sihirli annem )

Nisan yağmuru fazla yağdı basına heralde darisi mayisa

Türkan soray mi ağzımla gülmeyi bıraktim artik haberin olsun sen bu yalakalılıkla taci olursun anca ( sihirli annem )

Bak bak laflara bak.
Taciyi benzettigin kisi evli kaç yas büyük senden haberin var mi ?
Seni bir güzel benzetmek lazimda neyse...
Densiz..

Hey aptal salak daha sana saydirrdim ámá terbiyem musade etmz gerizekali git uyu bebelerin bu saatte burda isine poronayak bnm senden(3 yas ) buyuk kardesim var bna bunlari solese agzini kirrdim hey manyak hadi dis kapiya :41

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…