- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
Ailemle ilgili bir mevzu yok ortada ailemin nasil insanlar olduğunu biliyon muda konusuyon hadi canim simdi sen yandan yandan
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tolcan kardes derslerimle ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi ayrica oyuncu olmak istediğim için çok kafa yormuyorum bu konuya...
Nerenle okuyosun bilmiyorum da foto çekilmem lazim demedim çekilmeyi seviyorum ve net kamera istiyorum dedim doğru oku bir zahmet... Simariklik değil isteklerim böyle yapcak bisey yok ukala terbiyesiz diceğine bana burda git terbiye dersi al önce sonra bende senden öğrenirim belki
Ceylincim hadi canim hadi baska kapiya uyuyamayipta milletle laf dalasına gireyim de canim sıkılmasin vakit geçsin diyen arkadaslarımıza kapaliyim be canim iğrenç hitaplarınla kimin itici olduğunu hala anlayamamanı da anlamis değilim ayrica
Alemsin:))Kovdu ya beni
Gitmeyecegim hic israr etme
Ayrıca bana Ceylo de lütfen daha samimi duruyor.
Gazozlari gofretleri yemissin bide bana yağlanmadan bahsediyon... Ağzim kisisine göre laf yapiyo be kardesim.
Gazozlari gofretleri yemissin bide bana yağlanmadan bahsediyon... Ağzim kisisine göre laf yapiyo be kardesim.
Yok artik cirkefff
Allah bilir koltuk alti killarin dizlerine geliyordur gelip burada bana atar yapıyorsun be kezotelli
Bu arada çok iticisin
Her sabah altıya kadar uyumam sırf cennet mahallesi izleyebilmek için pembe de idolümdür belli oluyodur zaten ...Ama sunuda sana söyleyeyim kendinin menekseden altta kalir yanin yok pembeye laf yapiyon
Ayyyyyy supersin ceylinim harika koltuk alti:))))yok yok en iyisi biyiklar batti:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?