Yardim edin lütfen

Ailemle ilgili bir mevzu yok ortada ailemin nasil insanlar olduğunu biliyon muda konusuyon hadi canim simdi sen yandan yandan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hey arkadas saygisizlil diz boyu 21 yasndayim ewliyim okula giderdim annm kardesime bna pára verird2 tl vermeye gelirdi yok annem o sende kalsin 1 tl bna kardesime yeter dyrdm kardesme butun parayi vrrdm o ac kalmasin diye annm telefon istmdm liseyi bílé okumadim bn okumk istmdm calistim smdiye kadar annmn yuzunu egmemisim simdide evliyim telim var ana es4 veya 5 degil esim alalim diyor hayir o telefon alcgn parayla yemk getr dyrm yani bnm ailmde durumlari iyidi ámá bn 1 tlnin kolay kazanilmadigini cok iyi goruyorum annmden babamdan(((

Offf faza kiloların beyninde yağlanma yapmış şu ağza bak şu kelimelere bak, sen istersen 35 kilo ol ağzını açtığın an iş biter.

Ceylincim hadi canim hadi baska kapiya uyuyamayipta milletle laf dalasına gireyim de canim sıkılmasin vakit geçsin diyen arkadaslarımıza kapaliyim be canim iğrenç hitaplarınla kimin itici olduğunu hala anlayamamanı da anlamis değilim ayrica

Hangi mahalledensin kizim sen ?
Ay tövbe burada hamile kadınlar var baslarina gelir falan mazallah.
Birde oyuncu olacaksin hemi , vay anasini
Çok iyi yerlere geleceğine eminim.
Bu cirkeflikle cennet mahallesinde ki Pembe rolü iyi olurdu sana

"Şımarıklık değil bu, isteklerim böyle" demişsin canım ama isteklerinin bu yönde olması şımarıklık zaten.
Altta kalmayı sevmiyormuşsun ama telefon, kıyafet gibi maddi konularda değil, manevi konularda yarıştır kendini arkadaşlarınla.
Terbiyesi düzgün olana yetişmeye çalış mesela, üslubu hoş olanı örnek al. Ya da ne bileyim kibar, saygılı kişilerle yarış, telefon modelleriyle değil.
Bu da sana biraz abla, biraz da öğretmen tavsiyesi olsun.

Gazozlari gofretleri yemissin bide bana yağlanmadan bahsediyon... Ağzim kisisine göre laf yapiyo be kardesim.

Kovdu ya beni
Gitmeyecegim hic israr etme
Ayrıca bana Ceylo de lütfen daha samimi duruyor.

Gazozlari gofretleri yemissin bide bana yağlanmadan bahsediyon... Ağzim kisisine göre laf yapiyo be kardesim.

43 kilo birisi olarak prensiplerim gereği 50 kilo üstü insanlarla muhattap olmuyorum. Gazozumu da içerim sefam olsun. Tartılara küsenler utansın. Bunu da iphone 5s telefonumla yazdım

Her sabah altıya kadar uyumam sırf cennet mahallesi izleyebilmek için pembe de idolümdür belli oluyodur zaten ...Ama sunuda sana söyleyeyim kendinin menekseden altta kalir yanin yok pembeye laf yapiyon

selaynus dusun bakalim
bi ayda hergun hafta ici erken kalkip ise gidiyorsun
tam sekiz saat calisiyosun
yorgun argin eve donup evi temizliyosun,cocuklara bakiyosun,aksam icin yemegi hazirliyosun
hemde bu kismi bedavaya,aylik aldigin maasta 1500tl
bi tanede kizin var senden 5s parasi alabilmek icin kadinlara soru soruyor
hemde tam 2000 tl
nasil ikna olurdun

Laf mi soktun simdi burada sayin kezotelli
Menekşe sen olmalisin malum fazladan 15 kilon var ya

Gazgof kardes dikkat et de gazozun dökülmesin 5sine

Girip çıkıp 3 kere okudum. telefon istemeni biraz olsun anlarım özenirsin ama bu yaptığın düşüncesizlik. Millet elinde ne telefonlarla çalışıyo (parayı kazanmalarına rağmen) 4s bulamıyo senin dediğine bak. Millet asgari ücretle geçinmenin derdinde senin derdin 2 milyarlık telefonu ailene aldırmak. hadi yaşın büyük olsa neyse daha kaç yaşındasın sen 2 milyarlık telefon kullanacaksın. Hadi istiyosun madem bunu buraya yazmanın mantığı ne? Biz mi alalım sana? Ne hale geldik artık insanların derdine bak sabır ya

Babam yenisini alır selaycım sorun yok onu da sana veririm istersen Daha fazla uğraşamicimm sen de git koşu bandında koş selay iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…