Yardım edin napıcamı bilmiyorum.

Feyza1213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
26
3
1
29
Eşim kardeşimle konuşmamı görüşmemi istemiyor ve bu konuda çok ısrarcı sürekli kavga ediyoruz ve ben napıcamı bilmiyorum iki arada kaldım yüreğim dayanmıyor Kardeşim çünkü kötü oluyorum şuan hamileyim birde geçen uğradı kardeşim eşinden evdeydi kapıya bile çıkamadım eşim içeride alması çocukları sevmeye gelmiş kapıda eşim resmen kovar gbi konuştu bidaha gelme falan dedi çocuklara birşeyler verim dedi onu bile vermesini istemedi ve ben çok üzüldüm olaydan sonra o gün hep ağladım gerçekten napıcamı bilmiyorum o benim Kardeşim diyorum anlamıyor ömür boyu konuşamicakmısım gbi davranıyor buna hakkı var mı bilmiyorum lütfen yardım edin.

Bize sorman bile saçma, böyle birşeye hakkı olabilir mi sence? Çoktan kıyameti koparmış olman gerekiyordu, eşinin hadsizliğinin sebebi, senin pasif duruşun.
Sorun ne bu arada? Kardeşine düşmanlığının sebebi ne?

Şu konuya 1500 tane neden kardeşinizle konuşmanızı istemiyor sorusu gelmeden konunun içinde neden anlatmıyorsunuz?

Sebep öyle büyük birşey değil kardesim kasımda evlendi yeni eşimle eşi iyi anlasıyodu ama kardeşimle eşi birgün bizde sorun yaşadı olay büyüdü Kardeşim e eşi bizim evde bir iki yere zarar verdi hatta kardesim sonra hani bizim yüzümüzden miş gibi kavgalarının sebebi bizmişiz gbi konuşmuş eşine bilmiyorum neden öyle dedi o an eşinden kurtulmak için mi neden bilmiyorum eşimde o günden beri böyle

Ne yaptı kardeşiniz
Hayır haklımı diye sormanı ilk bu fake konu
Yada çok büyük bir hata söz konusu
Yada çok eziksiniz diye düşündürdü

Son düzenleme:
Eşime karşı gelemiyorumm malesef hep kendini haklı görüyor hep kendi doğruları var ben o benim Kardeşim dediğimde bile benimle nasıl kavga ediyor

Görüştürmeyerek değil ortak bi şekil de konusulup cozulecek şeyler.

Eşime karşı gelemiyorumm malesef hep kendini haklı görüyor hep kendi doğruları var ben o benim Kardeşim dediğimde bile benimle nasıl kavga ediyor

Allah aşkına bir camı açıp hava alın önce, o kadar kafanız karışık ki anlatım tarzınıza yansıyor. Hiçbirşey anlamadım

Oturup konuşacaksınız tek yol bu. Kendisi istemiyorsa görüşmesin ama seni engelleyemez bu konuda ne haddine.

Allah aşkına bir camı açıp hava alın önce, o kadar kafanız karışık ki anlatım tarzınıza yansıyor. Hiçbirşey anlamadım
Evet kafam çok karışık ve çok sorunlarımsorunlarım var k.bkmayin yansımış olabilir ve hamileyim böyle olmam normal psikolajim çok bozuldu

Neden böyle bir şey için ısrarcı davranıyor bence güzel bir şekilde konusmalisin çok daha fazla büyütüyorsa konuşma sonuçta hamilesinn

Hakki var mi diye sorman hata.

Esin ne sebep sunarak konusmani istemiyor kapidan kovuyor

Esinin buna karar verme yetkisi yok . kac yasina gelmis kadinsin o senin hayat arkadasin o kadar ailenle ilgili kararlara karisamaz

Hiç kimse sizin kardeşinizle görüşüp görüşmeyeceğinize karar veremez. Böyle bir adamı neden çekiyorsun? Tapulu malı mısın sen onun? Ne güzel dünya. Kendisi kardeşiyle kavga edip görüşür de ama. Bunların boruları ancak kadına öter! Madem çok zoruna gitmiş adam olsaydı da bacanağına laf etseydi ! Ama yemezler tabi!
Şurdaki yazılan erkeklere uyuz olduğum kadar kadınlara da oluyorum! Ya hu adam sizin Tanrı'nız değil! Sizi yaratan Tanrı'nın bile dediklerini yapmıyorsunuzdur! Ama koca olunca herhalde bi tanrıdan da üstün bir vasıflık geliyor!? Ben olsam suratına tükürür bi kavgada dittir ederdim. Bir daha bu eve gelmeyeceksin diye!
Ne uyuz ilişkiler !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…