Yardım edin napıcamı bilmiyorum.

Eşime karşı gelemiyorumm malesef hep kendini haklı görüyor hep kendi doğruları var ben o benim Kardeşim dediğimde bile benimle nasıl kavga ediyor
Kaç yaşındasın?Niye bu kadar silik davranıyosun yahu ne demek karşı gelemiyorum.Tansiyonlarımı düşürüyor şöyle söylemler ya azıcık dişli olun korkmayın gitmez kocanız elden

Hakki var mi diye sorman hata.

Esin ne sebep sunarak konusmani istemiyor kapidan kovuyor

Esinin buna karar verme yetkisi yok . kac yasina gelmis kadinsin o senin hayat arkadasin o kadar ailenle ilgili kararlara karisamaz
Hakkı var mı diye sordum çünkü ben senin kocanım beni dinliceksin benim tarafımda olucaksın gerekiyorsa annemi bile karşına alacaksın diyen bir adam çünkü

Of içim acıdı okurken kendimi sizin yerinize koydum. Benimde erkek kardeşim var ay benim kardeşime öyle yapıcak parçalarım onu ne münasebet et tırnaktan ayrılırmı nedemek annenden bile ayrılacaksın. Gökten mi indik biz

Kaç yaşındasın?Niye bu kadar silik davranıyosun yahu ne demek karşı gelemiyorum.Tansiyonlarımı düşürüyor şöyle söylemler ya azıcık dişli olun korkmayın gitmez kocanız elden
22 yaşındayım hayatta hiç birşey göründüğü gbi değil çok şey çektim artık korkuyorum canıımın yanmasından başkasına gidecek diye korkum yok gitse keşke de kurtulsam bıraksa

Eşimin dediğine göre dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş erkek ne derse kadın dinlemek yapmak zorundaymış yapmayanlar cehennemlikmiş

Et tırnaktan ayrılmıyor ışte içim dayanmıyor ben çok bagliyım birde anneme ve kardeşime babamla zaten görüşmüyorum

Eşimin dediğine göre dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş erkek ne derse kadın dinlemek yapmak zorundaymış yapmayanlar cehennemlikmiş
Eşin ruh hastasının teki. Kendine göre dini yorumluyor. Yazık senide sindirmiş.

22 yaşındayım hayatta hiç birşey göründüğü gbi değil çok şey çektim artık korkuyorum canıımın yanmasından başkasına gidecek diye korkum yok gitse keşke de kurtulsam bıraksa
Kadınlar da bırakabiliyor kocayı dinen de uygun korkma.Madem bu kadar acı cekiyosun yol ver gitsin

Et tırnaktan ayrılmıyor ışte içim dayanmıyor ben çok bagliyım birde anneme ve kardeşime babamla zaten görüşmüyorum
Bende babamla görüşmüyorum. Annem ve kardeşim benim için çok önemli heleki kardeşim akan sular durur bir kaç kere eleştirmeye laf söylemeye çalıştı ağzına sokuverdim lafı ben hiç yorum yapmıyorum ailesiyle ilgili onada bu fırsatı vermiyorum. Kesinlikle kabul etmeyin. Buna HAKKI YOK! Allah sabır versin size

Eşiniz anlayışlı demek ki benim ki hiç öyle değil benim açımda hiç düşünmüyor hep kendini düşünüyor her fırsatta bir şeylerden sorun çıkarttıp benimle kavga ediyor

Evet ama 2 çocuğum var ve hamileyim ve korkuyorum ben bırakmaya kalksam bile o bırakmaz ve yaşatmica şey kalmaz bana
E görüşme o zaman kardeşinle ne diyim.Genç yaşta evlenip arka arkaya dogururken korkmuyosunuz hiç konu boşanmaya gelince ay ben korkarım.Çıkma kocanın sözünden o zaman

E görüşme o zaman kardeşinle ne diyim.Genç yaşta evlenip arka arkaya dogururken korkmuyosunuz hiç konu boşanmaya gelince ay ben korkarım.Çıkma kocanın sözünden o zaman
Bu şekilde yorum yapmazsanız sevinirim ben sizleri bir büyük olarak derdimi paylaştım evet genç yaşta evlendim ilk bebeğim olduğunda 17 yaşında bile değildim 2incisi hemen oldu aralarında bir yaş var isteyerekte olmadi ama şuan iyikide olmuşlar diyorum çocuklarım benim hayatımda sorun değil şuan yine hamileyim ama bunda da benim suçum yok gidip bende diğer insanlar gbi aldırabilirdim ama düşünmedim bile öyle bir günaha giremezdim eşimle aram bozuk diye ve korkuyorum evet benim yaşımda yaşadıklarımı yaşasaydınız şuan siz ne durumda olurdunuz psikolajiniz nasıl olurdu acaba

Nasıl suçunuz yok ya anne rahmine gökten inmiyor çocuklar.Çocuklar sizin hayatınızda sorun olmayabilir ama anne ve babalarının mutsuzluğu onların hayatında sorun olacak.Rica ederim korunun bu hızla giderseniz kaç çocuk sahibi olacağınızı kestiremiyorum.

evet 17 yaşında bile olmadan ilk çocuğunuzu kucağınıza almanızda sizin bir suçunuz yok. Ailenize kızarım ben o durumda. Bu yaşta çocuğu evlendirdilerse de işte böyle aile bireyleriyle görüşmesine bile izin vermeyen bir kocaya sahip olunca bir şey yapamaz. Çok kızdım ailenize. Ama artık 3. çocukta benim suçum yok derseniz olmaz. Korunmayı falan biliyor musunuz?

Tabi tabi onun dini neymiş acaba merak ettim? Benim dinimde de kadın her şeydir. Çok değerlidir. El üstünde tutulması gerekiyor. Sorsan bi namaz kılmazlar zekat vermezler, açıp da Kuran okumazlar ama böyle şeylere gelince dini kendilerine uydururlar!
Valla boşanmak helaldir. Böyle bi adamı çekmek zorunda değilsin.

Tabikide gökten inmiyor ben öyle birşey demedim zaten Bu çocuğuma zaten korunurken hamile kaldım diğer ikisinde cahiildim zaten bilmiyordum yalan söyleyecek halim yok

korunmaya gelecek olursak ilk iki çocuğumda zaten cahiildim bilmiyordum bunda ise korunurken hamile kaldım

21 yaşında 5 yaşında çocuk sahibi olmak. Hesap yapmayı bile yüreğim kaldırmadı. Eşinin yaşını bile sormak istemiyorum o derece.
Evet ilk iki çocukta bir cahillik dönemi olmuş. 3. de nasıl korunuyordunuz bilmiyorum ama prezervatif, doğum kontrol hapı gibi yöntemlerdir umarım. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Prezervatif ise ilişkinin en başından beri takılması gerekiyor. Bir prezervatif bir ilişki için kullanılmalı sadece. Takınca ucunda kabarcık olmamasına özen göstermek gerekiyor. Bunlarada eşin biraz dikkat etmeli artık. Doğum kontrol haplarını saatine uyarak alman çok önemli. Kesinlikle süt korur ya da adet tarihime az kaldı korunmasak da olur gibi şeylere inanarak korunmasız ilişki yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…