Yardım edin napıcamı bilmiyorum.

Ben demek kadın erkeğin kölesi.kocasını dinlemezse cehennemlik falan.siz zaten kabullenmişsiniz bu durumu.bu ne eziklik.kardeşiniz o yaa.o istiyosa mesafe koysun arasına ama size ömür boyu görüşmeyeceksin falan demesi çok saçma.

çok gençken benim de böyle bir durum başıma gelmişti....haklı taraf ta kesinlikle eşimdi...eşimle hiç bu konuda münakaşa etmedim...fakat kardeşimle görüşmemi de asla kesmedim...uzunca bir süre görüşmediler...birlikte gidilecek yerlere eşime hiç gel demedim...yani ben bu şekilde de hayatımı devam ettirebileceğimi aralarındaki sorunun beni hiç ilgilendirmediğini...ne olursa olsun kardeşimden vazgeçmeyeceğimi anladı...kimse kusura bakmasın dünya bir yana kardeşlerim bir yana...sizde bu olayı kurcalamayın..kurcaladıkça adamın bir tarafları kalkacak...umursamayın....siz yalnız görüşün iki kardeş...bunun dışında eşinizden şikayetiniz yoksa bu tatsızlık bir şekilde aşılır...çünkü 3 tane küçük çocukla boşanmak ve onları büyütmek, bu hayat şartlarında geçinmek öyle kolay iş değil....

Kimse kardeşimle arama giremez. Kimse kardeşlerimden değerli değil. Tepkinizi koyun lütfen.

Esin biiiiptirsin gitsin ordan!asla dinimizide kadın erkeğin kolesidir demez kadını üstün kılan dinimiz!
O'nu koruyun kollayin kiymetlidir saklayın der özet olarak...kafasına göre yorum yapan cuhela kocaniza açıp iki ilmihal fıkıh okumadan bana emirler yağdırmanida mi dine iftira ile temizleyeceksin demelisiiniz!
Hayır dinimizde kadın Anne baba ve kardeşler gibi birinci derece akrabaları görmekte kimseden izin almak zorunda değildir hatta konu bile edilemez!

Hakkı yok tabii ki. Ortada bir adilik, büyük bir iftira, hakaret, küfür falan yoksa esinizin kardesinizi kapıdan kovması çok terbiyesizce bir davranış olmuş. Çok saygısızca... Ailenize davranışları konusunda kesin sınırlarınız olmalı. Kardesinizden özür dilemeli esiniz. Beni kardesimin evi haksız yere kapıdan kovacak, kardesim buna sessiz kalacak, bir daha görüsmezdim acikcası...

eşin kaç yaşında?
söylemlerinden resmen midem bulandı sanıyorum yaşından da bulanacak..
17 yaşındaki çocuktan çocuk yapan adamdan çok fazla beklentiye girmeyin.
boşanamıyorsanız görüşmeyin kardeşinizle bir süre.. hamile kadını dövmeye kalkan erkekimsi yaratığı bulaştırmayın üstünüze bence..

benim de eşim kız kardeşimle görüşmemi istemiyordu çok şiddetli kavgalar ettik. o gün bi anda ağızımdan ya beni ailemle kabul edersin yada senin aileni de ben kabul etmem dedim. oturduk konuştuk . uzun uzun ve beni anladı. çok şükür şimdi iyiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…