Çok haklısınız kadın bence de çok değerlidir ama bunun değerini bilemeyen erkek çok kadını sadece köle gbi görüp kullanan erkekler benim eşimde camiye girmez namaz kılmaz zekat verdiğinizde görmedim ama sorsan dini en iyi kendi biliyor sankiTabi tabi onun dini neymiş acaba merak ettim? Benim dinimde de kadın her şeydir. Çok değerlidir. El üstünde tutulması gerekiyor. Sorsan bi namaz kılmazlar zekat vermezler, açıp da Kuran okumazlar ama böyle şeylere gelince dini kendilerine uydururlar!
Valla boşanmak helaldir. Böyle bi adamı çekmek zorunda değilsin.
21 yaşında 5 yaşında çocuk sahibi olmak. Hesap yapmayı bile yüreğim kaldırmadı. Eşinin yaşını bile sormak istemiyorum o derece.
Evet ilk iki çocukta bir cahillik dönemi olmuş. 3. de nasıl korunuyordunuz bilmiyorum ama prezervatif, doğum kontrol hapı gibi yöntemlerdir umarım. Geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Prezervatif ise ilişkinin en başından beri takılması gerekiyor. Bir prezervatif bir ilişki için kullanılmalı sadece. Takınca ucunda kabarcık olmamasına özen göstermek gerekiyor. Bunlarada eşin biraz dikkat etmeli artık. Doğum kontrol haplarını saatine uyarak alman çok önemli. Kesinlikle süt korur ya da adet tarihime az kaldı korunmasak da olur gibi şeylere inanarak korunmasız ilişki yaşamayın.[/QUOTEr
Spiral ile korunuyordum ve yaşım 22 5 çocuğumda yok 1 kızım bir oğlum var allahın izniyle bir oğlum daha olucak
Spiral ile korunuyordum ve yaşım 22 5 çocuğumda yok 1 kızım bir oğlum var allahın izniyle bir oğlum daha olucak
Ben yanlış anlamışım k.bakma kaymada değil düşmüş bakıldığında doktor düşmüş olduğunu söyledi sonra duydum ki oda güvenilir değilmiş zaten her insandaaynı olmuyormuşArkadaşım yazdığımı mı anlayamıyorsunuz bilemiyorum. 21 yaşında 5 yaşında çocuk sahibi olmak diyorum 5 tane değil.
Spiral hakkında kayma falan yapması ile ilgili bir takım şeyler duymuştum. Doktorunuz ne dedi?
Kim anlayışlı eşimmiEşiniz anlayışlı demek ki benim ki hiç öyle değil benim açımda hiç düşünmüyor hep kendini düşünüyor her fırsatta bir şeylerden sorun çıkarttıp benimle kavga ediyor
Eşime karşı gelemiyorumm malesef hep kendini haklı görüyor hep kendi doğruları var ben o benim Kardeşim dediğimde bile benimle nasıl kavga ediyor
Konuşamıyorum ki anlamıyor dediğim gbi hep kendini haklı görüyor benimle kavga ediyor bana vurmaya bile kalkıyor
Eşimin dediğine göre dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş erkek ne derse kadın dinlemek yapmak zorundaymış yapmayanlar cehennemlikmiş
Eşimin dediğine göre dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş erkek ne derse kadın dinlemek yapmak zorundaymış yapmayanlar cehennemlikmiş
17 yaşında evlenmiş , su an 21 yaşında 3. Çocuğuna hamile. Okumamış iş meslek Yok, erken evlendiği için de sindirilmiş. Babayla da görüşmüyor, kendine sorun çıkarmış bir kardeş var. Anne de büyük ihtimal arkasında değil.Senin doğruların yok mu? Istedigi kadar kavga etsin.
Boyle bir adamla ne işin var?
Sen de akil yok mu arkadaşım. O bunu söyledi diye böyle mi olacak. Esin sacma sapan biri gerçekten. Nerde yazıyormus köle diye?
17 yaşında evlenmiş , su an 21 yaşında 3. Çocuğuna hamile. Okumamış iş meslek Yok, erken evlendiği için de sindirilmiş. Babayla da görüşmüyor, kendine sorun çıkarmış bir kardeş var. Anne de büyük ihtimal arkasında değil.
Bu profil de kendini savunması güçlü durması imkansız değil tabi ama zor. Ne diyim Allah yardımcısı olsun
Hangi dine mensupmuş beyfendi acabaEşimin dediğine göre dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş erkek ne derse kadın dinlemek yapmak zorundaymış yapmayanlar cehennemlikmiş
Kimse kimse bu şekilde yargilayamaz insanların ne çektiklerini kimse bilemek arkaya arkaya çocuk doğurmaz diye birşey yok bayanlar erkekler evine bağlansin diye yapar daha çok ama korkma eşinden de ayrılma sadece onun düzelmesi için birseyler yap alttan al en azından çocukların için 3 çocukla kim sana bakar hiç canını sıkma görüSME diyorsa görüşme eşini dinlemek zorundasın onun himayesi altındasin.Tabi tabi onun dini neymiş acaba merak ettim? Benim dinimde de kadın her şeydir. Çok değerlidir. El üstünde tutulması gerekiyor. Sorsan bi namaz kılmazlar zekat vermezler, açıp da Kuran okumazlar ama böyle şeylere gelince dini kendilerine uydururlar!
Valla boşanmak helaldir. Böyle bi adamı çekmek zorunda değilsin.
Beni neden alıntıladığınızı anlamadım?!. Ayrıca Çekmek zorunda öyle mi! rica ederim şu düşüncedekiler beni alıntılamasın!Kimse kimse bu şekilde yargilayamaz insanların ne çektiklerini kimse bilemek arkaya arkaya çocuk doğurmaz diye birşey yok bayanlar erkekler evine bağlansin diye yapar daha çok ama korkma eşinden de ayrılma sadece onun düzelmesi için birseyler yap alttan al en azından çocukların için 3 çocukla kim sana bakar hiç canını sıkma görüSME diyorsa görüşme eşini dinlemek zorundasın onun himayesi altındasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?