Yardım edin napıcamı bilmiyorum.

Çok haklısınız kadın bence de çok değerlidir ama bunun değerini bilemeyen erkek çok kadını sadece köle gbi görüp kullanan erkekler benim eşimde camiye girmez namaz kılmaz zekat verdiğinizde görmedim ama sorsan dini en iyi kendi biliyor sanki

Spiral ile korunuyordum ve yaşım 22 5 çocuğumda yok 1 kızım bir oğlum var allahın izniyle bir oğlum daha olucak

Arkadaşım yazdığımı mı anlayamıyorsunuz bilemiyorum. 21 yaşında 5 yaşında çocuk sahibi olmak diyorum 5 tane değil.
Spiral hakkında kayma falan yapması ile ilgili bir takım şeyler duymuştum. Doktorunuz ne dedi?

Ben yanlış anlamışım k.bakma kaymada değil düşmüş bakıldığında doktor düşmüş olduğunu söyledi sonra duydum ki oda güvenilir değilmiş zaten her insandaaynı olmuyormuş

Esinize bir yere kadar hak verdim. Kardesiniz kavgayi neden ustunuze yikiyor ki cok anlamsiz bu. Esiniz kendisi gorusmemeli ama size de karismamali. Sizin davranislariniza mudahalede bulunmasi cok yanlis o ayri mesele

Bunu sorman bile hata şu an. Kardeşinle görüşemeyecegin evde ne işin var ki. Anlayamiyorum ya esinse esin. Kardesinle görüşturmeyecekse istedigi kadar huzursuzluk çıksın hatta defolup gitsin. O kim oluyor yahu? Hata sende seni ilgilendirmez diyeceksin o kadar.

Eşiniz anlayışlı demek ki benim ki hiç öyle değil benim açımda hiç düşünmüyor hep kendini düşünüyor her fırsatta bir şeylerden sorun çıkarttıp benimle kavga ediyor
Kim anlayışlı eşimmi bencilin önde gideni her fırsatta benimle kavga ederken başka yerlerden vurmaya çalışan bi tip neyseki onun ailesi kadar dengesiz sorunlu bir ailem yok oyuzden çok bişey söyleyemiyor anlıcağın

Boşanmayacağım diyorsun, o zaman sus otur. Ne yapalım mucize mi yaratalım burada?

Eşime karşı gelemiyorumm malesef hep kendini haklı görüyor hep kendi doğruları var ben o benim Kardeşim dediğimde bile benimle nasıl kavga ediyor

Senin doğruların yok mu? Istedigi kadar kavga etsin.

Konuşamıyorum ki anlamıyor dediğim gbi hep kendini haklı görüyor benimle kavga ediyor bana vurmaya bile kalkıyor

Boyle bir adamla ne işin var?

Eşimin dediğine göre dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş erkek ne derse kadın dinlemek yapmak zorundaymış yapmayanlar cehennemlikmiş

Sen de akil yok mu arkadaşım. O bunu söyledi diye böyle mi olacak. Esin sacma sapan biri gerçekten. Nerde yazıyormus köle diye?

kusura bakmada evli olsam ve kocamın kardeşi evimde bişeyler kırıp dökse kavgadan dolayı bende almam eve.
tartışma olur, konu kapanır neyse ama evdeki eşyaları kırmak nedir.

Eşimin dediğine göre dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş erkek ne derse kadın dinlemek yapmak zorundaymış yapmayanlar cehennemlikmiş

böyleleri yüzünden millet dinimizi kötü algılıyo, öğreniyo işte.

22 yaşındasın ve elin sümüklüsü için kölelik yap diye mi doğurdu annen seni? 9 ay karnında taşıdı, yemedi yedirdi belki?
yazık ...

Senin doğruların yok mu? Istedigi kadar kavga etsin.
Boyle bir adamla ne işin var?
Sen de akil yok mu arkadaşım. O bunu söyledi diye böyle mi olacak. Esin sacma sapan biri gerçekten. Nerde yazıyormus köle diye?
17 yaşında evlenmiş , su an 21 yaşında 3. Çocuğuna hamile. Okumamış iş meslek Yok, erken evlendiği için de sindirilmiş. Babayla da görüşmüyor, kendine sorun çıkarmış bir kardeş var. Anne de büyük ihtimal arkasında değil.
Bu profil de kendini savunması güçlü durması imkansız değil tabi ama zor. Ne diyim Allah yardımcısı olsun

Ben de tam şimdi onu düşünuyordum oyle yazdım ama kadın ne yapacak bu sartlarda diye.. zor işler. Ama yasi da genc en azından acikogretim falan okusa keske bu zihniyette adamdan bi an önce kurtulmasi lazım.

Hangi dine mensupmuş beyfendi acaba
Bi tarafindan uydurmasın boyle seyleri pislik herif

Kimse kimse bu şekilde yargilayamaz insanların ne çektiklerini kimse bilemek arkaya arkaya çocuk doğurmaz diye birşey yok bayanlar erkekler evine bağlansin diye yapar daha çok ama korkma eşinden de ayrılma sadece onun düzelmesi için birseyler yap alttan al en azından çocukların için 3 çocukla kim sana bakar hiç canını sıkma görüSME diyorsa görüşme eşini dinlemek zorundasın onun himayesi altındasin.

Beni neden alıntıladığınızı anlamadım?!. Ayrıca Çekmek zorunda öyle mi! rica ederim şu düşüncedekiler beni alıntılamasın!
Ayrıca o kim ki himayesi altında ya? Valla ben kimsenin himayesi altında değilim, siz öyle olabilirsiniz! Ne güzel dünya. Eş görüşme diyormuş, görüşmeyecekmişiz! Allahı çok takıyorsanız Allah da akraba diyor önce! O ne olacak?
İşte bastırılmış insanların fikirleri de böyle olur!

Bukadar ezik olmayın ya,kim karışır kardeşimle görüşmeme.. duruşunuz yok,daha çok ağlarsınız.

ne munasebett yaa hakkı yok hatta mılyonda sıfır kardesın sana zarar verıyorsa orası ayrı onuda zannetmıyorum oyle durum olsun pek acıklamamıssınız.. tavrınızı seert sekılde koysanız hıcbısey yapamaz basımıza birsey gelse ılk kardesımız kosar yarın oburgun ona ıhtıyacınız olsa napacaksınız.Çok yanlış aynı durum ona yapsanız o benım aılem aha kapı der size yanı burda baskalarına danısmanız kardesınıze olan sevgının zayıf oldugunu gösterir yanı cogunluk evet kocan ne derse o dese içiniz rahatlayacak gibi geldi üzülüyosunuz magdem hakkınızı savunun kölemısınız ??

Son düzenleyen: Moderatör:
Milyon kez yazdım yazmaya da devam edecemmmmm...22 yaşında 3. bebeğini bekliyorsun,eziksin ezilmişsin,haşen dinimizde kadın erkeğin kölesiymiş diyorsun....KIZLARIMIZI OKUTALIM lütfennnnnn lütfennnn böyle ezik büyütmeyelimmmm yeterrrrr

Öyle bir yazıyorsunuz ki kim kardeşiniz kim eşi kardeşiniz kadın mı erkek mi of of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…