• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin ne olur..

Diger taraflada konuştum, aralarinda duygusal bir baglanti olsa o inkar etmezdi en azından degil mi ? Zaten sorun yaptigi degil. Duygusal olsada olmasa da yaptigi büyük bir hata bir buçuk ay once aralarindaki baglantiyi kesmiş hatasini anlayıp buda bahsetmedigim bir diger ayrinti sorun aslinda Icimdeki cana kiyamamam affedemem ve bir yol bulamamam.

Tabiki inkar edecek. Kim evli bir erkekle ilişkim var diye itiraf ederki..

Böyle bi zamanda hamilelik haberi almanız üzücü. Şimdi düşünmeniz gereken daha önemli bi durum var. Bu adamla yolunuzu ayırırsanız tek başınıza bebeğinizi büyütebilecek misiniz? Ben burdan bunu yapabilecek güçte bir kadın görüyorum. Çok iyi düşünün, umarım herşey en hayırlı şekilde sonuçlanır.

Kendimi sizin yerinize koydum, bitse mi bitmese mi diye biçip tarttığım bir evlilikte çocuk dünyaya getirmezdim.

Şimdiki kızlar da kaşar.. Suçu eşinde görme kardesim.. Erkekler basit organizmalar.. Eski sevgiliyse tuzaga dusme riski yuksek. İyi kotu biseyler yasanmis mazide. Bi anlik bosluk onu duugusallga itmis olabilir... Bence esine daha sıkı tutun. Kavga falan da cikarma. Hattini degistirsin. Bi daha da o kariyla muhatap olmasin. Eger gorursem biter diye tehtid et. Bebeginiz olacakmis bak.. O masumu dusunun.. Ama sunu da soylemeliyim ki esinin masumiyetine inanmiyosan bitir bu isi.

Neresinden başlayıp neresinden anlatmam gerektiğini bilmiyorum..
5 haftalık hamileyim, aldatıldığımı öğrendim henüz 1.5 senelik evliyim. Istenmeyen bir gebeligim oldu ama ogrendikten sonra ona çok sıkı bağlandım. Eşim eski sevgilisiyle bir kaç ay sadece telefonda konuşmuş. Görüşme vs. Yok ikisi de aralarında duygusal birşey olmadığını söylüyor. Sadece napiyosun nasilsin tarzi sohbetler. Eşimle hep sorunlarimiz olurdu. İş yoğunluğu vs. Sekilde buyuk sorunlarimiz olmadi cok severek evlendik. Eşim nisanimizda mutluluktan aglamisti.. Oyle guzel oyle iyiydi hersey.. Ayaklarima kapandi yalvardi agladi. Kendisi epilepsi hastasiydi ama en az 5 senedir kriz gecirmiyordu kriz gecirdi.. Pismanligini gorebiliyorum.. Icimdeki cana kiyamiyorum, aldatilmayi unutamiyorum. Canim aciyor icim aciyor. Yardım edin ne olur. Bir akıl verin.

Öncelikle Rabbim yardımcın olsun canımm. Eğer eşin kimseyle bi yakınlık kurmadıysa dediğin gibi telefon üzerinden konuşmuşlarsa bunun için evliliğini bitirme derim. Kimse çocuğuna öz babası gibi babalık yapamaz. Kendine affetmekçin eşine de kendini affettirmesi için zaman ver. Seviyorum dedin. Herkes hata yapabilir. Önemli olan hatayı farkına varmak. Ama bu dediklerim tensel manada eşini aldatankar için asla değil. Onlar çok farklı.

Çok zor bir durum,hamilesiniz,eşinizin rahatsızlığı var birde,nereden tutsam elimde kalıyor.
Allah yardımcınız olsun, dilerim hakkınızda hayırlısı olur.

Şimdiki kızlar da kaşar.. Suçu eşinde görme kardesim.. Erkekler basit organizmalar.. Eski sevgiliyse tuzaga dusme riski yuksek. İyi kotu biseyler yasanmis mazide. Bi anlik bosluk onu duugusallga itmis olabilir... Bence esine daha sıkı tutun. Kavga falan da cikarma. Hattini degistirsin. Bi daha da o kariyla muhatap olmasin. Eger gorursem biter diye tehtid et. Bebeginiz olacakmis bak.. O masumu dusunun.. Ama sunu da soylemeliyim ki esinin masumiyetine inanmiyosan bitir bu isi.
İroni mi yapıyorsunuz? "Karı kaşar" ama koca melek? Kocişlerimiz boşluğa düşebilir ama suçlanamazlar; bize karşı hiçbir sorumluluğu olmayan herhangi bir üçüncü şahıs da kaşardır? Nasıl bir masumiyeti olacak kocişlerin bu durumda?

Bu konuyu düşünmek bile insanı ürpertirken yaşıyor olman çok üzücü :( Eğer ki bekar olsan 5 dakika düşünme ayrıl derim ama durum çok farklı senin için kararlarını verirken bebeğinin adına da karar vermek zorundasın :( Ufakta olsa bir şans vermen gerektiğini düşünüyorum. Rabbim hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Aldatılmanın sadece mesajı, öpüşmesi, ilerisi, gerisi olmaz. Aldatmak aldatmaktır. Sen zaten kocanı affermişsin canım (kurduğun cümlelerden belli) neden burda fikir alıyorsunki? Tepkilerimiz seni üzmekten başka birşeye yaramaz malesef senin için.

Bence yolunuza devam edin. Ama bu olaya tepkini hemen üstünden atma. Uzun bir süre onu sürümcemede bırakmalısın. Sana eskisi gibi olmak için biraz emek harcamalı. Emek harcamaz, kaybetme korkusu yaşamazsa daha çok cesaret bulur ilerde. Hazmedemiyorum, sana sevgimin devam ettiğinden emin değilim, düşünmeliyim, zamanla belki demelisin.

Bir de vicdan azabı çektir. Sen beni düşünmedim hadi de, karnımdaki bebeği de mi düşünmedin de. Senin iyi bir baba olacağına nasıl güvenicem de vs.

Olaya iyi tarafından bakmak gerekirse, yapılanın bir izahı olmasa da tekrar seni tercih etmiş. Kaldırabilecek biriysen yoluna devam et.

Neresinden başlayıp neresinden anlatmam gerektiğini bilmiyorum..
5 haftalık hamileyim, aldatıldığımı öğrendim henüz 1.5 senelik evliyim. Istenmeyen bir gebeligim oldu ama ogrendikten sonra ona çok sıkı bağlandım. Eşim eski sevgilisiyle bir kaç ay sadece telefonda konuşmuş. Görüşme vs. Yok ikisi de aralarında duygusal birşey olmadığını söylüyor. Sadece napiyosun nasilsin tarzi sohbetler. Eşimle hep sorunlarimiz olurdu. İş yoğunluğu vs. Sekilde buyuk sorunlarimiz olmadi cok severek evlendik. Eşim nisanimizda mutluluktan aglamisti.. Oyle guzel oyle iyiydi hersey.. Ayaklarima kapandi yalvardi agladi. Kendisi epilepsi hastasiydi ama en az 5 senedir kriz gecirmiyordu kriz gecirdi.. Pismanligini gorebiliyorum.. Icimdeki cana kiyamiyorum, aldatilmayi unutamiyorum. Canim aciyor icim aciyor. Yardım edin ne olur. Bir akıl verin.
Herhangi bir cinsel içerikli konuşma yada bir yakınlık olmuş mu

Aradan tam 1.5 sene geçti..
Ve evet, boşandım. Kaldirabileceğim bir durum değildi.
Bebeğim, o da artık benimle değil.. Onun için en doğrusu buydu, eksik olacaktı yarım kalacaktı. Onu çok istedim ama sırf kendi isteklerim uğruna onu dünyaya getirmeme hakkım olmadığını düşündüm. Bir buçuk sene geçti, acısı hala içimde. Çalışıyorum, ailemin yanındayım. Yaşım çok genç yine de olmuyor. Tam anlamıyla yaşadıklarımı kaldirabilmiş değilim kaldırılacak gibi de değil. Buradan yorumda bulunanlara naçizane teşekkürlerimi iletiyorum.

Bebeğim, o da artık benimle değil.. Onun için en doğrusu buydu, eksik olacaktı yarım kalacaktı. Onu çok istedim ama sırf kendi isteklerim uğruna onu dünyaya getirmeme hakkım olmadığını düşündüm. Bir buçuk sene geçti, acısı hala içimde. Çalışıyorum, ailemin yanındayım. Yaşım çok genç yine de olmuyor. Tam anlamıyla yaşadıklarımı kaldirabilmiş değilim kaldırılacak gibi de değil. Buradan yorumda bulunanlara naçizane teşekkürlerimi iletiyorum.

geçmiş olsun.

21 yaşında mısın?

Bu aldatmaya giriyor mu?
Tabi ki giriyor... Eşin sadece telefonla konuşmus değil mi? Eşin sadece telefonla konuşmuş çünkü daha fazlası için fırsat olmamış. Eğer olsaydı emin ol,'' ay yok biz sevişmeyelim ben böyle telefonda hal hatır sormaya devam edeyim'' demeyecekti biliyosun değil mi?????

5 aylık bebeği mi aldırdınız?

Çok pardon. Şimdi gördüm 3 haftalıkmış. Geçmiş olsun. Ben de ikinci evliliğimi yaptım çok çok mutluyum. Hayatınızı bitmiş gibi düşünmeyin toparlanscaksınız elbet.

hakkinizda hayirlisi olsun insallh.bundan sonra yolunuz bahtiniz açik olur, sizi anlayacak deger verecek insanlarla karsilasirsiniz umarim..

Acımayın acıncak duruma düşersiniz ! Artık sevgili değil evlisiniz birde bebeğiniz var. Yapmıycaktı.:duduk:

Back
X