Yardım edin ne yapacağım

Neresinden tutsak elimizde kalıyor :KK20: 18 yaşinda neden evlendin görücü usulü anladığım kadariyla. Gencecik yasta yakmissin kendini. Evlendigin adam tam bir vicdansiz o kadar buyuk ev hamile kadina temizlettirilir mi? Sana hizmetci gibi davraniyor.

Okudugunuz okul ve ilgilendıgınız derslerı merak ettım madem öyleydı üniversite okumadan ne diye evlendınız hadi evlendınız ne diye hemen çocuk yaptınız.

Yahu 8 odalı evi olan adam da yardımcı tutamıyor mu?
Konunuz bence tutarsız

8 Oda mı :KK57:
Bu evde dağınıklık olması çok normal 8 oda ne yahu... Bizde daha yeni 4+1 bakmaya başladık çocuk sayısı 2 olacak diye...

Eşiniz size hiç para vermiyor mu? Aylık harçlık falan. Eşinize söylemeyin çok kimseye belli etmeden tam gün yarım gün kadın tutun parasını kendi cebinizden ödeyin. Ütü için bi kurutemizlemeyle anlaşın onu da söylemeyin. Ve bu adam siz doğurunca da rahat durmaz düzenli kadın almaya devam edin. Bebek alışverişi yorulmamak için internetten yapın. Çocuk odası seçimine karışmayın eşiniz karar versin. Pahalı bi oda seçersiniz o da olay olur. Doğumdan önce ister dışardan yaptırın ister yavaş yavaş siz yapın buzluğa yemek stoklayın. Çocukla herşey zor olacak bari yemek işiniz hafifler. börek, sarma, mantı, içli köfte, konserve sebze, buzdolabı poşetlerinde dondurulmuş meyve vs. Ve üzülerek söylüyorum doğum sonrası kilonuza, bebek bakımındaki tecrübesizliğinize, ev işlerine herşeye takacaktır kocanız. Aileniz umarım size sahip çıkar yoksa işiniz çok zor bu adamla. Yazık olmuş size
Yeni ebliyken haftalik 100tl veriyodu düzenli olarak kendi ihtiyaclarimi almam icin sadece ama ister istemez ev ihtiyacina filan gidiyodu evde yag bitiyodu yemek yapmak icin mecbur yag aliyodum o parayla vs.. artmiyodu yani simdiyse istedigimde veriyor ve ne alicaksin cok gerekli mi filan diye doruyo 50tl veriyo en fazla aileme hicbirsey yansitmiyorum cunku ailem degisik insanlar

Vah zavallım, şimdi senin derdin eşini mutlu edememek miii? E benim buna bi yorumum yok, olamazda.

Size ne desek boş.
18'de evlilik, 19'da gebelik... Hem de böyle bi adamla.
Öncelikle senin kocan adam olmaz bunu bil. Öyle çocuk yapınca falan da düzelmeyecek hani umut etme boşuna.
Madem açıktan okuyorsun tutunabileceğin tek dal bu, sıkı sıkı tutun. Okulu bitir. Kpss çalış memur ol diyeceğim ama nedense boşuna yazıyormuşum gibi geliyor. Neyse hakkında hayırlısı olsun...

Yeni ebliyken haftalik 100tl veriyodu düzenli olarak kendi ihtiyaclarimi almam icin sadece ama ister istemez ev ihtiyacina filan gidiyodu evde yag bitiyodu yemek yapmak icin mecbur yag aliyodum o parayla vs.. artmiyodu yani simdiyse istedigimde veriyor ve ne alicaksin cok gerekli mi filan diye doruyo 50tl veriyo en fazla aileme hicbirsey yansitmiyorum cunku ailem degisik insanlar

Değişik olmasalar bu yaşta evlendirmezdiler. Ama ben böyle adama değişik ailemi tercih ederim. Herşeyi tek başına göğüslemene gerek yok

Ne kadar yargılayıcı insansınız kadın derdini içini dökmüş yok acelen neydi ne ara ettin vs hamile bide kadın ne moralini bozuyorsunuz ki kadın kadına karşı resmen olan olmuş size ne / canım sen kendini bebeğini düşün karnına tut bebeğin le yapacaklarını düşğn mutlu olun erkek hepsi aynı insanlar sadcee yadırgamayı eleştirmeyi öncelikli görüyor ne kadar yaparsan daha fazlasını ister yapma boşayacak mı korkma onu kimse çekmez alttan alma çok eşini inatlaşmada sen ona hadi gidek deseb o kadar da oturacak durumun varsa eve temizlik yardımcı bulabilirsin
Kızlar çok kötuyum ne yapacağim 19 yaşindayım bunca zaman hep okulla deesle ilgilendim ev işi ilgi hic birsey görmedim ailemden 18yaşimda evlendim herseyi internetten ögrendim elimdem geldigi kadar yapiyorum çogu yemeklerim filan begeniliyor 8aylik hamileyim sicakta zor geçiyo hamilrlik yalnizim kimsem yok cevremde evim cok buyuk 350metrekare 8 odalı temizlemeye çalisiyorum elimden geldigi kadar hamilelikten tam 100kilo olmuşum ve hava sıcak bazı seylerde zorlaniyorum hergün 1iş yapiyorum bi gun mutfagi temizliyorum bi gün yatak odasi bi gun salon bi gun camaşirlar vs.. cok yoruluyorum bi anda tum ev işine yetişemiyorum eşim temizlik düzen seven biri ama dağınik camaşirlarini yikamak icin tum odalari geziyorum topluyorum yikiyorum asıyorum ütuleyip yerleştiriyorum eşim hamileymisim gibi davranmiyo anlayis gostermiyo ev daginik diyo kiziyo sürekli boşucam seni hep bahanen var diyo hamilelikten corabimi ayakkabimi giymekte zorlaniyorum yere eğilmekte sofra toplamakta yardim etmiyor bugun pazar tatili oldugu icin sabah erkendrn uyandim pogaca yaptim guzel bi kahvalti hazirladim ellerine saglik bile demedi yedi kalkti geri uyudu sonra uyandirdim gezelim hadi canim sıkiliyo dedim hayir filan dedi bagirdi şakalaşmak icin vurdu ama eli cok agir canim yaniyo yapma desemde hep vuruyo kollarim mosmor aglatiyo vururken sonra kalkti duşa girdi bn etrafi biraz toparlayip giyindim tam hazirlandim evin tum odalarini dolaşti burasi şöyle iyi toplanmamis neresini topladin vs.. dedi giyindi bana beddua ederek pis şerefsiz evine bakmiyo diyerek oturma odasıni ve mutfaği supurdu sesimi çikarmadim onun hakaretlerini dinledim sonra arabaya bindik hala devam ediyor hakaretlere gezmek yemek diyince en guzelini yapiyosun bi icraatin yok seninle evlendigim gune lanet olsun Allah belani versin senin kadin gi vs.. dedi hic sesimi cikarmadim canim acısada gezmeye diye her zaman gidiyoruz dedesi nenesigile oraya gittik halasına ben açım birseyler hazirla dedi yeni kahvalti yapmamiza ragmen acikti yedi kac saattir oturuyoruz cok sıkildim mesaj atiyorum gidelim diye umrunda degil yatiyor sıkildim artik ney yapacağım bilmiyorum eşimi mutlu edemiyorum ne yapsam ev işlerine yetişemiyorum eltim kaynanam veya diger eşimin akrabalari yardima gelmiyor hic biri bi ihtiyacin var mi demiyor sadece eleştiriyorlar ne yapacağim bilmiyorum cok yoruldum bi öneriniz var mi yardim edin

İyi de villası olan adama hizmetci gelince neden insanlar laf etsin. Benim villa olsa hanım ağa modunda olurdum valla 😂😂😂
kocasi hizmetçi tutmasina izin vermiyormuş
konu sahibi 18 inde zengin kocayla evlenmiş de ilk günlerde tutmuş da kocasinin ailesi laf yapışmış da. adam dolduruşa gelip karısına küçük düşürmüştür.
bide hamile. 8 odalı eve nasil temizlesin ki..
buda sesini çikaramiyor susuyor.
adam da oh karısını taş gibi ezmeye devam.
ay sinir oldum:sinirli:

kocasi hizmetçi tutmasina izin vermiyormuş
konu sahibi 18 inde zengin kocayla evlenmiş de ilk günlerde tutmuş da kocasinin ailesi laf yapışmış da. adam dolduruşa gelip karısına küçük düşürmüştür.
bide hamile. 8 odalı eve nasil temizlesin ki..
buda sesini çikaramiyor susuyor.
adam da oh karısını taş gibi ezmeye devam.
ay sinir oldum:sinirli:
Oo o zaman o odalar birer çocuk şart

sen korkuyormusun ?
kocanin bu laflara karşı neden diklenmiyorsun?
adam sana çok rahat eziyor
sen sus sesini çikarma yap işlerin bu hamile halinle.
seni boşarim seninle evlendiğine lanet olsun diyen adamdan buz gibi soğurum..
yavrum niye eziyorsun güçlü ol ..
acidim sana bak.
bu şekilde kendini hiç acima ve acindirma. ;
kusura bakma çok sinirlendim

Olayları zengin kocaya şuna buna getirmeniz çok çirkin. Tavsiye vermek yerine ezmek paylamak veya dalga geçip merak gidermekten başka hiçbir yaptığınız yok. Kadın çok genc ve üstelik hamile çok hassas. Burada derdini açıp daha da dert sahibi olacak. Sanal ortam diye mi bu rahatlık?
Konu sahibi yolun başında eşine resti çek. Ailen arkanda mı? Kesin tavır sergile. Seni ezmesine izin verme. Sonrası çok daha kötü olur bil.

Olayları zengin kocaya şuna buna getirmeniz çok çirkin. Tavsiye vermek yerine ezmek paylamak veya dalga geçip merak gidermekten başka hiçbir yaptığınız yok. Kadın çok genc ve üstelik hamile çok hassas. Burada derdini açıp daha da dert sahibi olacak. Sanal ortam diye mi bu rahatlık?
Konu sahibi yolun başında eşine resti çek. Ailen arkanda mı? Kesin tavır sergile. Seni ezmesine izin verme. Sonrası çok daha kötü olur bil.
kadinla dalga geçmedim.
bu şekilde ezmesine izin vermem.
tabi kadin derdini anlatabilir içini dökebilir.
ben kadina degil kocasina sinir oldum.lütfen konuyu iyi okuyun.

kadinla dalga geçmedim.
bu şekilde ezmesine izin vermem.
tabi kadin derdini anlatabilir içini dökebilir.
ben kadina degil kocasina sinir oldum.lütfen konuyu iyi okuyun.
Bir konuda özellikle de tepkili olacaksam kat kat iyi okurum ki haksızlık etmiş olmayayım. Bir insana "acıdım" demek onu kendinden küçük gördügün anlamına gelir. Ayrıca evine odasına takılmak " her odaya bir cocuk " muhabbetine ortak olmak çok mu içten cok mu yardımsever bir tavır? Araya birkaç " tepkicik" sıkıştırmakla mı kendinizi rahatlattınız?

Back
X