Yardım edin ne yapacağım

Durum itibariyle kaderden mi,cahillikten mi ,aile zoruyla mi bilemiyorum canım ama hata yapmissin bu adamla kucuk yasta evlenerek.Ama şu saatten sonra benim sana tavsiyem; bu adama başka cocuk asla yapma cok sıkı korun dogumdan sonra.cocuk biraz büyünce mutlaka sen de çalis mutlaka ! Bu adama güvenme .Mesafe koy ailesi ile arana.Her seyini söyleme.Umarim her sey güzel olur canim cok küçüksün.Allah saglikla bebegini kucagina aldirsin 🙏🙏

Olayları zengin kocaya şuna buna getirmeniz çok çirkin. Tavsiye vermek yerine ezmek paylamak veya dalga geçip merak gidermekten başka hiçbir yaptığınız yok. Kadın çok genc ve üstelik hamile çok hassas. Burada derdini açıp daha da dert sahibi olacak. Sanal ortam diye mi bu rahatlık?
Konu sahibi yolun başında eşine resti çek. Ailen arkanda mı? Kesin tavır sergile. Seni ezmesine izin verme. Sonrası çok daha kötü olur bil.
Yoooo sanallıkla alakası yok. Karşımda olsa yine aynı şeyleri söylerdim. 18 yaşında neyin acelesi ile evlenmiş acaba konu sahibi. Merak gideririz gidermeyiz orası bizi bağlar. Sizce eşine rest çekecek mi. Yada kesin tavır sergileyecek mi. Yada kendini ezmesine izin vermeyecek mi. Bilmiyorum ama bu konu bana inandırıcı gelmedi. Ayrıca ailesinin tuhaf olduğunu söyledi kendisi.

6. Hafta başım ağırdı eşim ev temizlik için inceden bişeler dedi ama nasıl baş ağrısı bulantı birde grip olmuştum 2 hafta yakın çekdim h bişe edemedim görünce temzilk herşe kendi etti bn böle temzilk edebilceni düşünemezdm çünkü bn temizlik ederken hep kızardım kıyafet sepete at bardakiğnı mutfa götür hep bn ettim için tınlamıyormuş meğer şimdi iyiyim gene aynı moddayız 🤣

Bir konuda özellikle de tepkili olacaksam kat kat iyi okurum ki haksızlık etmiş olmayayım. Bir insana "acıdım" demek onu kendinden küçük gördügün anlamına gelir. Ayrıca evine odasına takılmak " her odaya bir cocuk " muhabbetine ortak olmak çok mu içten cok mu yardımsever bir tavır? Araya birkaç " tepkicik" sıkıştırmakla mı kendinizi rahatlattınız?
Benim çocuk muhabbetim aşağılamak küçük görmek vs değildi. Polemik yaratmaya çalışmayın lütfen!!

Yoooo sanallıkla alakası yok. Karşımda olsa yine aynı şeyleri söylerdim. 18 yaşında neyin acelesi ile evlenmiş acaba konu sahibi. Merak gideririz gidermeyiz orası bizi bağlar. Sizce eşine rest çekecek mi. Yada kesin tavır sergileyecek mi. Yada kendini ezmesine izin vermeyecek mi. Bilmiyorum ama bu konu bana inandırıcı gelmedi. Ayrıca ailesinin tuhaf olduğunu söyledi kendisi.
Yorumum da beni bağlar. Yasak olsaydı yönetim alıntılamama izni vermezdi. Tavrınızın ne kadar yanlış oldugunu kendiniz de biliyorsunuz. O yuzden uzatma geregi görmıylrım. İyi günler

Yorumum da beni bağlar. Yasak olsaydı yönetim alıntılamama izni vermezdi. Tavrınızın ne kadar yanlış oldugunu kendiniz de biliyorsunuz. O yuzden uzatma geregi görmıylrım. İyi günler
Yanlış bi tavrım falan yok. Her neyse size de iyi günler

Ah kuzum ah..yanlış zamanda yanlış bir kişi seçmişsin..evet hata yapmışsın..üstüne bide çocuk..ama rabbim onu sana verdiyse vardır bir bildiği..sarıl bebişine o senin herseyin..onun için dik dur ..eşine kendine ezdirme..anladığım kadarıyla maddi durumu iyi biri..hayatını garantiye almaya çalış ...çünkü böyle biriyle ömür geçer mi bilemedim..

Benim çocuk muhabbetim aşağılamak küçük görmek vs değildi. Polemik yaratmaya çalışmayın lütfen!!
Her odaya bir cocuk tabiri gayet de aşağılayıcı ve alay içerikli
Öyle bir çabam yok. Kendi niyetinizle karıştırmayın. İnsanlarla istediginiz gibi alay etmek serbest olsun kimse bize karışmasın istiyorsunuz.

Her odaya bir cocuk tabiri gayet de aşağılayıcı ve alay içerikli
Öyle bir çabam yok. Kendi niyetinizle karıştırmayın. İnsanlarla istediginiz gibi alay etmek serbest olsun kimse bize karışmasın istiyorsunuz.
Aslında doğru söylediniz. Şuan tekrardan konuyu ve yazdığım mesajı okuyunca hak verdim size. Ama neden bilmiyorum ben bu konuya inanmadım. Yine de haklısınız 😊

Aslında doğru söylediniz. Şuan tekrardan konuyu ve yazdığım mesajı okuyunca hak verdim size. Ama neden bilmiyorum ben bu konuya inanmadım. Yine de haklısınız 😊
İnanmamak ayrı bir mesele ona bir şey diyemem ama dedigim gibi o cümle bence kırıcı. Ve gerçekten amacım polemik degil ben empati yaparak yazdım. Kırdıysam da affola

İnanmamak ayrı bir mesele ona bir şey diyemem ama dedigim gibi o cümle bence kırıcı. Ve gerçekten amacım polemik degil ben empati yaparak yazdım. Kırdıysam da affola
Estagfurullah. Benim tersime denk gelmiş 😊😊 sağlıcakla kalın ♥️

aklimda deli sorular...
hangi okula giderken buldunuz bu kocayi?
aileniz nasil izin verdi?
neden korunmadiniz?
neden 350 metrekare bir eve sahipsin? :)

Neyse...
odalarin cogunu kapat. kilitle. 2 göz size yeter.
her hafta yardimci al kendine- kocandan bunu talep et.
yasin cok kücük ve suanda kocanla ugrasacak durumda degilsin.
bir iki ayilir bayilir numaralari yap, kendini hastaneye götürt. orda doktora nasil bunaldigini anlat- belki doktor kocana iki laf eder, azarlar.
yavas yavas düzenini kurarsin zaten- zamanla oturur rutinlerin, kocaninda seninle yasit olduguna inanmak istiyorum ve zamanla onunda dizginlenicegine inaniyorum.
ayrica yanlis anlama ama zaten 100 kilo oldum demissin, pogaca vs. yapma ve yeme. fos kalori. ne sana ne bebege bir yarari var. dile kolay 100 kilo yani. boyunun 1,60 civarlarinda oldugu varsayarsak kemiklerine yazik. pisirme ve yeme

Bu ne ya! Okurken sinir oldum.hem düzen hastası hem de tüm odalarda kirli çamaşırları var, sofra bile toplamıyor. Düzen hastası olan insan eşyalarını odalara dağıtmaz, temizler düzenler. Bu başka bi şey. EGosunu tatmin ediyor. Yapamıyorum, temizlikçi tut de. Hatta bi kaç gün kalkma yattığın yerden karnım ağrıyor diye .hamileyken o kadar iş yapılmaz. Gidilen yerde de saatlerce oturulmaz. İnsan uzanmak ister falan ayaklarını uzatmak ister

Bir konuda özellikle de tepkili olacaksam kat kat iyi okurum ki haksızlık etmiş olmayayım. Bir insana "acıdım" demek onu kendinden küçük gördügün anlamına gelir. Ayrıca evine odasına takılmak " her odaya bir cocuk " muhabbetine ortak olmak çok mu içten cok mu yardımsever bir tavır? Araya birkaç " tepkicik" sıkıştırmakla mı kendinizi rahatlattınız?
ben konu sahibiye kendine hiç acindirma dedim
ne zannediyorsun sen ya..
ne demek istiyorsun?

sen korkuyormusun ?
kocanin bu laflara karşı neden diklenmiyorsun?
adam sana çok rahat eziyor
sen sus sesini çikarma yap işlerin bu hamile halinle.
seni boşarim seninle evlendiğine lanet olsun diyen adamdan buz gibi soğurum..
yavrum niye eziyorsun güçlü ol ..
acidim sana bak.
bu şekilde kendini hiç acima ve acindirma. ;
kusura bakma çok sinirlendim
Burada ne yazıyor? Ayrıca önce uslup öğrenin ondan sonra belki konuşabiliriz.

Yav erken evlendi diye kızı eleştirmeyin. Sanki kocasının kötü olması kızın erken evlenmesinden.

O kadar büyük evde oturuyorsanız bi yardımcı tutamaz mı eve. Gerçi benim anladığım ne desen inadına aksini yapıyor gibi. Bunu da kabul etmez.
Bi insan sekiz odayı bi gece de nasıl dağıtır

kendine acindirmasin diye yazdim..ben kimseye hiç acimadim...
acidim mi gerçek mi anladin ?
Acıdım yazmışsınız nasıl anlayayım ki başka. Neyse ben birkaç mesaj öncesine uzatmak istemediğimi belirttim ve hakkım olarak tepkimi saygılı bir şekilde belirttim. Bir yanlış görüyorsanız şikayet edebilirsinizve yanlışım varsa cezamı alırım . Ama uzatmak istemiyorum. İyi günler

Acıdım yazmışsınız nasıl anlayayım ki başka. Neyse ben birkaç mesaj öncesine uzatmak istemediğimi belirttim ve hakkım olarak tepkimi saygılı bir şekilde belirttim. Bir yanlış görüyorsanız şikayet edebilirsinizve yanlışım varsa cezamı alırım . Ama uzatmak istemiyorum. İyi günler
sanada iyi günler.

Eşin kaç yaşında merak ettim ve neden 18 yaşında evlendin, hadi evlendin niye hemen bebek yaptın?

Back
X