- Konu Sahibi OnsuzOlmaz
-
Açıkca söylemek gerekirse sizden farklı bir ilgi istemiş gibi geliyor bana
Sitemi yanaşmamak anlamındaydı diyorsun
Anladın ne demek istediğimi
Yine de kimsenin günahını almak istemem bana böyle geldi durum .
gel kıııı gell kuccuma yatakkk
gel kıııı gell kuccuma yatakkk
Allah iyiliğini versin Gamze güldürdün beni
öyle iyi olurduki şuan mesela kuzenim burda o yuzden iyiyim. ama o olmasaydı ben bilmiyorum krize girerdim aglamakdan
demek isteidigiini anladım ama bizim birbirimzden sakındıgımz bişeyde yoktu zaten.. acık acık dile getirilirdi hersey. boyle bişeyde yakınmadı ara ara derdi hiç öpmüyosn die. ayrılmk ıstedigi gn blki duzelr die öpücüklere bogm keşke severkende byle opsydin dedi
Arkadaşınız yoksa şuan, bir film açın bir kitap okuyun, gündüzleri dışarda dolaşın, oyalanacak bir şeyler bulmaya çalışın.. Onsuz bir şeyler yaptıkça aklınızdan yavaş yavaş gidecek.. Bana da biraz "PleatedSkirt" nickli arkadasin soyledigi sebep neden olabilirmis gibi geliyor baska bir aciklamasi yok, ya da ani bir kararla sizden sebep yokken ayrilmak istemis de olabilir
Sorunun ne olduğunu çözdün çok şükür
Öpme sarılma anlamındaki ilgisizliğinden bitmiş
Yani sorun sende karşı tarafta değil
Erkek sonuçta bir yere kadar sabreder
En masumundan bir öpücük bir sarılma bile kim bilir belki şuanda bu durumda olmanızı engelleyebilirdi
Tam ayrılacağınız vakit bu tür ilgi göstermeniz anlamsız olmuş
İş işten geçmiş yani
Açıkça dile getirmiş
Bak çocuk büyük bir keşke çekmişşşşşşş
hayır ben onun hakkına giremem. kesinlikle benden bişey istedigi için falan degil. biz kvga ettik uzattıkza uzattk az allttan alsam byle olmayacaktı ama her zamankı halimle uzattım snra gn boyu saydrdım ve gecesinde bunlar oldu
ozmn döner o bekle sinirden böle yapıyor
hayır ben onun hakkına giremem. kesinlikle benden bişey istedigi için falan degil. biz kvga ettik uzattıkza uzattk az allttan alsam byle olmayacaktı ama her zamankı halimle uzattım snra gn boyu saydrdım ve gecesinde bunlar oldu
Sende şimdi keşkeler çekiyorsun
Bence bu konuyu daha fazla deşmenin anlamı yok
Evliliği ve bir çok şeyin hayalini karşı tarafla kurduğunuz için şu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyosunuz
Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu de mi ?
Hatalarınızı farkediyor olmanı güzel birşey . En azından ilerde bu konularda bir daha keşke çekmezsiniz .
Sende şimdi keşkeler çekiyorsun
Bence bu konuyu daha fazla deşmenin anlamı yok
Evliliği ve bir çok şeyin hayalini karşı tarafla kurduğunuz için şu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyosunuz
Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu de mi ?
Hatalarınızı farkediyor olmanı güzel birşey . En azından ilerde bu konularda bir daha keşke çekmezsiniz .
Allah yardımcınız olsun
Seviyorsa döner
İnşallah dönerde mutlu olursunuz
benim için ondan sonrası yok yani ogrendiklerimi deneyevegim birii olmayacak. cunku ben onunla herseyi yasadım. baskasına bişey kalmadı kimseye de sıfırdan geldim deyip omur boyu sürecek bi yalan soyleyemem. ben onda sondum. allah bilir.. her anlamda onda yapabilecegim herşeyi yptım.. ailesyle tanıştım gelin olarak dugunlerine gittim. benim bunları başkasıyla ayşama niyetim yok. ben oyle sevmedim. kimse ciddiye almıyor ama oyle.
allah sabır versinn belliki alışkanlıklarınızdan çok zor vazgeciyorsunuz onada alışmışsınız ki bu hele gelmişsiniz ama yine sölüyorum hiç bişey canınızdan kıyemtli deil heleki kıymet bilmiyen adamlardan
en alttakileri gormemişim. inşaallah gelsin herşey guzel olacak.. ben anladım herşeyi.. yeterki samimi olup gelsin. kimse yaşadıgımı yaşamasın
Pişman olmaman da güzel bir şey
Bekle o zaman
Dayan biraz
Sabır dile Rabbimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?