Yardım edin nolur!

demek isteidigiini anladım ama bizim birbirimzden sakındıgımz bişeyde yoktu zaten.. acık acık dile getirilirdi hersey. boyle bişeyde yakınmadı ara ara derdi hiç öpmüyosn die. ayrılmk ıstedigi gn blki duzelr die öpücüklere bogm keşke severkende byle opsydin dedi

Arkadaşınız yoksa şuan, bir film açın bir kitap okuyun, gündüzleri dışarda dolaşın, oyalanacak bir şeyler bulmaya çalışın.. Onsuz bir şeyler yaptıkça aklınızdan yavaş yavaş gidecek.. Bana da biraz "PleatedSkirt" nickli arkadasin soyledigi sebep neden olabilirmis gibi geliyor baska bir aciklamasi yok, ya da ani bir kararla sizden sebep yokken ayrilmak istemis de olabilir

öyle iyi olurduki şuan mesela kuzenim burda o yuzden iyiyim. ama o olmasaydı ben bilmiyorum krize girerdim aglamakdan

yapmaaa boşverrrrrrrr sakin olll git mutfaga kuzeninle kendine bi bitki çayı yap oturun için sakinleşşşş herşey olacagına varir boşuna paralama kendini

Sorunun ne olduğunu çözdün çok şükür

Öpme sarılma anlamındaki ilgisizliğinden bitmiş

Yani sorun sende karşı tarafta değil

Erkek sonuçta bir yere kadar sabreder

En masumundan bir öpücük bir sarılma bile kim bilir belki şuanda bu durumda olmanızı engelleyebilirdi

Tam ayrılacağınız vakit bu tür ilgi göstermeniz anlamsız olmuş

İş işten geçmiş yani

Açıkça dile getirmiş

Bak çocuk büyük bir keşke çekmişşşşşşş

hayır ben onun hakkına giremem. kesinlikle benden bişey istedigi için falan degil. biz kvga ettik uzattıkza uzattk az allttan alsam byle olmayacaktı ama her zamankı halimle uzattım snra gn boyu saydrdım ve gecesinde bunlar oldu

ben anlattıkça sen yanlış anlıyorsun bizim bununla ilgilibi sorunumuz hiç ama hiç olmadı.. yanı ayrılıga gelecek kdr. ilişki bnm kavgacılıgımdan bitti. oda tek taraflı degil halbukı

ozmn döner o bekle sinirden böle yapıyor

ozmn döner o bekle sinirden böle yapıyor

7 gun oldu ne siniri? donermi bilmem ama bunlar sinirden degil.. cok ciddi soyluyor ne soyluyorsa tanıyorum tek bildigim allaha dua etmek. ben onu hakettim. o ıyı oldugundan yada sevilmeyi hakettiignden degil. ben onu sevmeyi onunla olmayı hakettim.

Sende şimdi keşkeler çekiyorsun

Bence bu konuyu daha fazla deşmenin anlamı yok

Evliliği ve bir çok şeyin hayalini karşı tarafla kurduğunuz için şu anda büyük bir hayal kırıklığı yaşıyosunuz

Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu de mi ?

Hatalarınızı farkediyor olmanı güzel birşey . En azından ilerde bu konularda bir daha keşke çekmezsiniz .

Allah yardımcınız olsun

Seviyorsa döner

İnşallah dönerde mutlu olursunuz

Son düzenleme:

benim için ondan sonrası yok yani ogrendiklerimi deneyevegim birii olmayacak. cunku ben onunla herseyi yasadım. baskasına bişey kalmadı kimseye de sıfırdan geldim deyip omur boyu sürecek bi yalan soyleyemem. ben onda sondum. allah bilir.. her anlamda onda yapabilecegim herşeyi yptım.. ailesyle tanıştım gelin olarak dugunlerine gittim. benim bunları başkasıyla ayşama niyetim yok. ben oyle sevmedim. kimse ciddiye almıyor ama oyle.

allah sabır versinn belliki alışkanlıklarınızdan çok zor vazgeciyorsunuz onada alışmışsınız ki bu hele gelmişsiniz ama yine sölüyorum hiç bişey canınızdan kıyemtli deil heleki kıymet bilmiyen adamlardan

en alttakileri gormemişim. inşaallah gelsin herşey guzel olacak.. ben anladım herşeyi.. yeterki samimi olup gelsin. kimse yaşadıgımı yaşamasın

Pişman olmaman da güzel bir şey

Bekle o zaman

Dayan biraz

Sabır dile Rabbimizden

boyle biri degildi bilmiyorum ki hiç beklemezdim bıçak gibi girdi bağrıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…