Yardım edin nolur!

ilgisizsin die sarılmak öpmk anlamnda derdi. yoksa bu ilişki için elimden gelenin fazlasını yaptım. allah şahit..

offfffffffffffffffff valla ver telefonunu ben konuşayım demek geliyor içimden bu ne yaaa :26:

Kusura bakmayın ama kimse bulunmaz hint kumaşı değil. Siz de bu kadar ezdirmeyin kendinizi lütfen!!!!!! Yaşınız 20, çok gençsiniz. Ilerde hatırlayıp boşuna üzülmüşüm bana bunları yaşatan bir adam için diyeceksiniz. Tamam sevebilirsiniz, aşık olabilirsiniz ama sizi bu kadar üzen ve ezen biriyle de yapamazsınız yapmamalısınız.. Hiç bir şey bu kadar kolay olmamalı kendinizi düşünün.

kesinlikle hayır

Ona hayır buna hayır diyorsun

Nedir o zaman sorun kuzum söyler misin ?

Sen daha iyi bilirsin

Niye gittiğini neden gittiğini

Bir önce kendini sorgula sonra karşı tarafı sorgulamaya geç .

Ben gerçekten anlamadım canım derdini .

-İlgisizlikle suçlanıyorsun.
-İlgi gösterdim diyorsun .
-Çabaladım diyorsun.
-Öpme,sarılma anlamında ki ilgi alakamı yetersiz buldu diyorsun.
-Hatta kırıp attı diyorsun (bunu kesin olarak nerden anladın merak ettim. telefonu kapalı olmuş olabilir . kırdığını nerden anladın konuşmuyorken bunu anlamadım .)
-Seviyordum,onsuz yapamazdım diyorsun.
-Oda beni seviyordu diyorsun.
-Sıkılmıştır diyoruz ona yok diyorsun

E sorun nedir ?

kesinlikle biiliyorum. elimde degil. biz evlenecektik daha 1 hadta olmadı yüzük parmagına adımı yazdıracagını soyleyeli. suprizim var dedi zorla ogrenmiştim onuda. ne olduysa bir gnde oldu

sevgimden tek birgn şüphe etmedi ilgisizlikde yanaşmamak anlamındaydı. telefınunu da hattını kırdıgını da hattımı kırıyrm bitti yazdıp bu akşam 9 da kapttgından biliyorum. ben anlaşılmaz şekilde konuşmuyorum. tepki niye

Siz hiçbir şey yapmadığınızdan eminseniz, kafanıza takmayın vicdanınızı rahat tutun. Zaten sizinle evlenmeyi düşünüyorsa, geri gelecektir en azından size bir şekilde ulaşacaktır. Dua edin, oluruna bırakmaya çalışın

evlenmeyi düşünüyordu. ama artık degil.. sadece Allahım var. sağolun ediyorum

Açıkca söylemek gerekirse sizden farklı bir ilgi istemiş gibi geliyor bana

Sitemi yanaşmamak anlamındaydı diyorsun

Anladın ne demek istediğimi

Yine de kimsenin günahını almak istemem bana böyle geldi durum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…