- Konu Sahibi OnsuzOlmaz
-
Ay az bir sakin olur musun =(
Sen susup çekil köşene
Sanki onun hiç aklına gelmiyecekmişsin gibi konuşuyorsun
Sonuçta ikinizin yaşadığı birşeyler var
Sus sen bekle
Az kendi haline bırak , ısrarcı ve kararlı tavrın beni bile bıktırdı şuan
sadece ne yaşadıgımı bilmiyorum şokdayım yaşamımı izliyorum yaptıklarım engel olamıyorum ben bilmiyorum
teşekkürederim desteginiz için. ben yalnızım ya yalnız kalmak cok kotu hele 18 ay bu ayın 12 sınde 19 olacak. 19 aydr brlikte oldugunz 1 saat ayrı kalmadıgnz ınsan dan guvendgnz sırtınızı dayanadıgınz ınsandan bnları gormek o kadar acıki dayanamıyorum
Büyük şoklar,hayatın gerçeklerini nasıl da yüzümüze şaaaaağğğğğkkkk diye yüzümüze çarpıyor demi ?
Bu kadar da umursamaz olmasını tavsiye etmesek ya =D
Vur dedik,öldürdün resmen =D
Ay yazdıklarına şok oldum =D
bence açık konuşmak gerekirse çocuk bunun sonundan korkmuşda ayrılmış baksana sen dha yolun başında cıldırmış gibisin ilerde kendini aşaçagından korkmuş şimdiden arayı açmak istemiş baş edilmez bi tavır içindesinn ben böle şey görmedimmm valla canım yapma sakin ol ve bıraz duyarsız ol
Yalnız değilsin kız,biz varız burda
Elimizden geldiğince yanına olmaya çalışırız ya da ben kendi adıma konuşayım yardımcı olurum
Sen yeter ki üzüüüüülmmmmmmmmmmmmeeeeeee
Çocuğu bence aşırı ilgi ve sevgi sıkmış
Çocuğu bence aşırı ilgi ve sevgi sıkmış
ay baksana agzımdan kan geliyor diyorrr dha ne önemsesinnn sinir stres olmuş vallaa bilemiyorum belkide abartmışımdır ama gerçekten yazık kendine yıpranıyor
ay baksana agzımdan kan geliyor diyorrr dha ne önemsesinnn sinir stres olmuş vallaa bilemiyorum belkide abartmışımdır ama gerçekten yazık kendine yıpranıyor
ilgi yada sevgi degil. ilgiz oldugmu yanaşmadgmı bile sylerdi. cok kavga çıkardıgım için bıkmış ve artık sevgisi bitmiş öyle dedi
Şuan ki stresi üzüntüsü normal aslında
Fakat iyi olmanın veya olacağının çözümünü bildiği halde , bunu bilmemezlikten gelip hala bünyesine zarar veriyor haberi yok
Kendine gel kendine ! Gamze haklı,kendini yıpratıyorsun
O zaman ilgisizlik sıkmış çocuğu
Baktı seni kovaladı kovaladı bazı şeyler için çabaladı
Sende oralı olmadın
Ayrılık kapıyı çalınca , çaba gösterdin ama geç oldu işte ..
ben birşey yapmıyorum ki kızlar nasıl engelliyeyim hastalıgımı
kızlar ben kolay şeyler yaşamıyorum bide ilk oluyor. çok bağlıyım. gozumu bile sakındım dışardan boyle olunca bu kadar adaletsizlik haksızlık acı bu hale geldm
kesinlikle yanlış. hiç bi zaman bu ilişkinin 18 ay sürmesi onun çabasından degildi. buarya kadar ben getirdim yemin ederim. yoksa coktan 6. ayda ilk restimde biterdi. ama ben hep o bırakınca kaldm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?