ben de kapkara arkadaşıma katılıyorum
karar sizin elbette ama
siz daha yeni evli gibisiniz şimdi
tadını çıkar biraz
çevre baskısı filan çoktur tahmin edebiliyorum
bu sizin hayatınız sonuçta
insanlar evlilikte tek amaç çocukmuşş gibi davranıyorlar
biraz eşini de düşünmelisin bence
adam 5 yıl beklemiş tam bulmuşken hamilelik
yine de çok istiyorsanız hamilesinizdir inşallah.
kaç kere yaptığın önemli değil eger gününse 1 kerede bile hamile kalabilirsin inşallah hamilesindir
seni sakınleştırdığıme bakma ben senden daha beterım iki aydır denıyorum olmadıkca endişelenıyorum hepsı ustuste geldı iki gebeliğimde hemen olmustu sonra boş olunca ve birde kurtaj simdi stres yapıyorum yıne boş gebelikmi olur dıye yada kurtaj sonrası kalırmıyım dıye nebileyim korkuyorum işte
canım inş Allah gönlüne göre verir... ben 2 sene isteyip de olmayan bir kadın olarak sendeki bebek isteğini tahmin edebiliyorum, ben de ilk ay hamile kalırım diye çok umutlanmıştım ama en umutsuz olduğum ayda hamile kaldım. umarım zamanla vajinusmus sıkıntısı da biter. evet evlilik sadece cinsellik üzerine kurulu olursa çabuk biter, böyle bir evlilik olamaz, ama unutmamak gerekir ki cinsellik de çok önemli bir yönü evliliğin, hem üreme olması için de şart. ben seni anlaıyorum asla da yargılamıyorum lütfen yanlış anlama demek istediğim inş hemen hamile kalmışsındır ve bir daha vajinusmustan dolayı problem yaşamazsın alışırsın... ama hamile kalamadıysan da dert etme bak ben 2 ıl uğraştım hiçbir prob. de yoktu artık aşılama yaparız demişti dr hatta tüp bebekten bile bahsetmişti nasıl kaçar gibi çıktım o muayenehaneden bilemiyorum sonra keçiboynuzu ve soğan kürü kullandım ayaklarımı diktim ilişki esnasında ve sonrasında, sağ tarafıma dönüp cenin pozsiyonunda yattım ve bunu yaptığım ilk ayda hamile kaldım:) darısı senin ve senin gibi isteyen arkadaşlarımızın başına...
bende ilk evlendiğimizde bir aydan fazla ilişkiye giremedim seni az da olsa anlayabilirim. zamanla aşacaksın inan bana. inşallah meleğin de çok bekletmez seni. bol şans...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?