Benim eşyalarımı kullanmalarına ifrit oluyorumOhoo o zaman dert yanma. Çık gez işte neyini yapamıyosun anlamadım
Anneye bakmaya mecbur ablalarda annemiz gelecez mantığındalar sende gelinsin hizmwt etcenNasıl mecbur o kısmı anlamadım. Görümcelerle görüşmek zorunda mı?
Görümcelerine açık açık de ki bu evde haftada 1 gelip annenizi görebilirsiniz bunun dışında evime gelmeden önce bana haber verin aksi takdirde eve almıycam sizi bundan sonra de.. nekadar susarsan okadar tepene çıkar ezmeye çaşırlar seni dik dur karşılarında ve evine gelmeden önce seni arasınlar bizahmet orası dingonun ahırı değil.. kafalarına göre kendi misafirlerinide senin evinde ağırlıyorlar bide pes yani önce eşinle konuş ben artık rest çekicem haftada 1 gelsinler hatta gerekirse 2 haftada 1 gelsinler anahtarlarımı var sizin evin onlarda? Varsa geri al yada kilitleri değişin.. gerekirse alma eve böyle arsız yüzsüz insanları hiç sevmiyorum heleki anlayışsız insanlardan nefret ederim..Bende almıcamda kaynanama üzülüyorum
Destekliyor takma gez dolaş istediğini yap diyor onlara kalsa evden yardımcıyı gönderip ben bakcam ama ben yaşadığım haksızlıkları sindiremiyorum evde kalmış oldum ölmüş anneme bile laf etiler üstelik evlenirken hiç bişey yapılmadı bana
eviniz dubleksmiş yardımcınız varmış, zaten bu durumlar kaynananızın hep sizinle olması için tasarlanmış durumlar gibi, yani sürpriz bi durum olmasa gerek. kayınvalidesiyle yaşayan tanıdıklarım genelde dublekste oturur en azından biraz daha rahat olmak adına alınan bi önlem bu. siz içten içe birşeyleri kafanıza takmış durumdasınız o yüzden bu durumlar size batmaya başlamış. ben de gelinim hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz zaman zaman. benim evim benim tencerem derken, görümcelerinizin yani sevdiğin adamın kardeşlerinin sizin kabınızda yemek pişirtmeleri neden dokunuyor size? size zahmet vermemek adına yardımcıya yaptırıyorlarmış ayrıca. size gelirken yanlarında kap kacaklarıyla mı gelsinler? benim görümcem gelse evimde yemek pişirse aramızdaki samimiyete bağlarım bunu, mutlu olurum o rahatlığı verebilmişim diye. üstelik anneleri de o evde, ziyaretçilerinin olması da normal çünkü aile büyüğü olan evde ziyaretçi eksik olmaz. şeytanın dolduruşuna gelmeyin hayat güzel sevin sevilinkaynanam hep bende gelinin yanında olmak zorunda gelin bakmak zorunda aşağıda takur tukur benim eşyalarımla kendilerine yemek yaptırıyolar yardımcıya ve yarım saatlık mesafeden gelip benim evimi kendi evleri gibi kullanıp evime misafir çağırıyolar
Cektik resti ama hiç işlemedi onlara bunların adet böyleymiş ne bileyim eşimede dedim bunları yaşayacağımı bilsem asla senle evlenmezdim adam melek gibi adam ama eşimden bile soğudumGörümcelerine açık açık de ki bu evde haftada 1 gelip annenizi görebilirsiniz bunun dışında evime gelmeden önce bana haber verin aksi takdirde eve almıycam sizi bundan sonra de.. nekadar susarsan okadar tepene çıkar ezmeye çaşırlar seni dik dur karşılarında ve evine gelmeden önce seni arasınlar bizahmet orası dingonun ahırı değil.. kafalarına göre kendi misafirlerinide senin evinde ağırlıyorlar bide pes yani önce eşinle konuş ben artık rest çekicem haftada 1 gelsinler hatta gerekirse 2 haftada 1 gelsinler anahtarlarımı var sizin evin onlarda? Varsa geri al yada kilitleri değişin.. gerekirse alma eve böyle arsız yüzsüz insanları hiç sevmiyorum heleki anlayışsız insanlardan nefret ederim..
O nedemekmiş öyle ya dünya birtek onların etrafında dönmüyor ne yap et eşinle konuş resti çekin kaynananlada konuş üzülmesin..Yaptık yaptık sen gidersin başka gelin gelir manyığı var kardeşlerinin mutluluğu umurlarında değil
Anne olayı tamam ama görümce olayı degil. Sen izin verdigin günlerde ve sınırlı saatlerde gelsinler. Evine geli bi de misafir çağıracak kadar geniş olmalarına izin vermeyin. Orası sizin eviniz ve iş sizde ve eşinizde bitiyoAnneye bakmaya mecbur ablalarda annemiz gelecez mantığındalar sende gelinsin hizmwt etcen
Hee canım hee işlerine geldikleri gibi davranıyorlar sonrada bizde adet böyle.. yok öyle bi adet madet..Cektik resti ama hiç işlemedi onlara bunların adet böyleymiş ne bileyim eşimede dedim bunları yaşayacağımı bilsem asla senle evlenmezdim adam melek gibi adam ama eşimden bile soğudum
Ahh keşke yaşadıklarımı net bişekilde görebilseniz bende sizin gibi güzel bi duygu ile bakmıştım başta 1 yılda bu hale geldim evde kalmış oldum ölmüş anneme dil uzatıldı evden çıkmasın anneme bakılsın bize hizmet etmek zorunda dendi ahh ahheviniz dubleksmiş yardımcınız varmış, zaten bu durumlar kaynananızın hep sizinle olması için tasarlanmış durumlar gibi, yani sürpriz bi durum olmasa gerek. kayınvalidesiyle yaşayan tanıdıklarım genelde dublekste oturur en azından biraz daha rahat olmak adına alınan bi önlem bu. siz içten içe birşeyleri kafanıza takmış durumdasınız o yüzden bu durumlar size batmaya başlamış. ben de gelinim hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz zaman zaman. benim evim benim tencerem derken, görümcelerinizin yani sevdiğin adamın kardeşlerinin sizin kabınızda yemek pişirtmeleri neden dokunuyor size? size zahmet vermemek adına yardımcıya yaptırıyorlarmış ayrıca. size gelirken yanlarında kap kacaklarıyla mı gelsinler? benim görümcem gelse evimde yemek pişirse aramızdaki samimiyete bağlarım bunu, mutlu olurum o rahatlığı verebilmişim diye. üstelik anneleri de o evde, ziyaretçilerinin olması da normal çünkü aile büyüğü olan evde ziyaretçi eksik olmaz. şeytanın dolduruşuna gelmeyin hayat güzel sevin sevilin
Bende karşı çıkmaya çalışıyorum ama yıprandımHee canım hee işlerine geldikleri gibi davranıyorlar sonrada bizde adet böyle.. yok öyle bi adet madet..
Konuştuk ama bizim adet bu değişmez dendi istemiyosn boşan dendiO nedemekmiş öyle ya dünya birtek onların etrafında dönmüyor ne yap et eşinle konuş resti çekin kaynananlada konuş üzülmesin..
Dediğiniz gibi yaptık ama fayda etmediAnne olayı tamam ama görümce olayı degil. Sen izin verdigin günlerde ve sınırlı saatlerde gelsinler. Evine geli bi de misafir çağıracak kadar geniş olmalarına izin vermeyin. Orası sizin eviniz ve iş sizde ve eşinizde bitiyo
Eşimi sevmesem allah biliyor 1 dakika katlamazdımSinir oldum görümcelerine..
yapıcı olabilmek adına bu şekilde yazıyorum, duygularınızı az çok anlıyorum. ama sizin sınavınızda bu demek ki , kazanmanın tek yolu da olgun ve karakterli davranabilmek. çirkinle çirkinleşseydik dünya daha da çirkin olurdu, bırakın yanlışlar onlarda kalsın siz hep doğru durmaya çalışınAhh keşke yaşadıklarımı net bişekilde görebilseniz bende sizin gibi güzel bi duygu ile bakmıştım başta 1 yılda bu hale geldim evde kalmış oldum ölmüş anneme dil uzatıldı evden çıkmasın anneme bakılsın bize hizmet etmek zorunda dendi ahh ahh
Etmeyin sizde, evde yardımcı varmış geldiklerinde elinizi hicbirsey sürmeyin. Gerekli cevabı verin hepsine.Şöyle diyim canları isteyince benim evime gelip kendilerine hizmet ettiriyolar benim evime benden habersiz misafir alıyorlar yaptığım yemekleri beyenmiyorlar ki tüm sülale beyenir sen bize hizmet etmek zorundasın diyolar
Hayır efendim benim eşimle problemim yok sizinle problemim var gidin kendinize hizmetçi tutun bi zahmet ben sizin hizmetçiniz değilim der evimden kovardım.. onların derdi arkadaşlık olsa bikere senin arkandan atıp tutmazlar adın ney mesela ayşemi Ayşe’cim bugün sendeyiz şöyle böyle hazırlık yapalım muhabbet eder yer içeriz derler sana danışırlar fikir alırlar ne bileyim bunlar öyle değil.. kafasına göre kendi misafirini ağırlamak için senin evini kullanamazlar.. eve gelen misafirler annelerini görmek için olucaksa eğer önce senin haberin olur bundan senin evin orası ve sen bakıyorsun ona.. okadar merhametliler madem ozaman birazda biz bakalım annemize diyip evlerine götürsünler bakalım kendileri ilgilensinler anne bu yaa anne!!!Konuştuk ama bizim adet bu değişmez dendi istemiyosn boşan dendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?