Yardım edin. 😔

Sesin çıksın burası benim evim benden habersiz kimseyi çağırmayın kendinizde gelirken arayıp müsait miyim bi sorun. Yemeklerimi beğenmiyorsanız yiyin de gelin. Dedikodumu yapacaksanız gidin kendi evinizde yapın. Annenize bakıyorum Allah rızası için, aklınız varsa beni bu konuda el üstünde tutarsınız. Kızdırıp da beni gemileri yaktırmayın. Annenizin bi düzeni var şurda bozdurmayın bana diyin. Madem eşin yanında hak veriyor bu konuşmada sana destek olsun. Kardeşleri de böyle düşünürse korkar gözleri.

Bende almıcamda kaynanama üzülüyorum
Görümcelerine açık açık de ki bu evde haftada 1 gelip annenizi görebilirsiniz bunun dışında evime gelmeden önce bana haber verin aksi takdirde eve almıycam sizi bundan sonra de.. nekadar susarsan okadar tepene çıkar ezmeye çaşırlar seni dik dur karşılarında ve evine gelmeden önce seni arasınlar bizahmet orası dingonun ahırı değil.. kafalarına göre kendi misafirlerinide senin evinde ağırlıyorlar bide pes yani önce eşinle konuş ben artık rest çekicem haftada 1 gelsinler hatta gerekirse 2 haftada 1 gelsinler anahtarlarımı var sizin evin onlarda? Varsa geri al yada kilitleri değişin.. gerekirse alma eve böyle arsız yüzsüz insanları hiç sevmiyorum heleki anlayışsız insanlardan nefret ederim..

Yaptık yaptık sen gidersin başka gelin gelir manyığı var kardeşlerinin mutluluğu umurlarında değil

Eşin seni destekliyorsa mümkünse muhattap olma..Bak bu şekilde eşinle aranı da açmasınlar. Ayrıca, kendileri anneni görmeye geliyorlar madem misafiri kabul etme. eğer gelirse olay çıkaracağını ve misafire rezil olacaklarını belirt madem.

Valla bacım ya evine almayacaksın ya da illa geleceklerse bu şekilde muhattap olmayacaksın. Tartış tartış nereye kadar? Ancak huzurun kaçacak.. Bunlar senin onları takmadığını ve keyfinin yerinde olduğunu gördükçe asıl kudururlar...

eviniz dubleksmiş yardımcınız varmış, zaten bu durumlar kaynananızın hep sizinle olması için tasarlanmış durumlar gibi, yani sürpriz bi durum olmasa gerek. kayınvalidesiyle yaşayan tanıdıklarım genelde dublekste oturur en azından biraz daha rahat olmak adına alınan bi önlem bu. siz içten içe birşeyleri kafanıza takmış durumdasınız o yüzden bu durumlar size batmaya başlamış. ben de gelinim hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz zaman zaman. benim evim benim tencerem derken, görümcelerinizin yani sevdiğin adamın kardeşlerinin sizin kabınızda yemek pişirtmeleri neden dokunuyor size? size zahmet vermemek adına yardımcıya yaptırıyorlarmış ayrıca. size gelirken yanlarında kap kacaklarıyla mı gelsinler? benim görümcem gelse evimde yemek pişirse aramızdaki samimiyete bağlarım bunu, mutlu olurum o rahatlığı verebilmişim diye. üstelik anneleri de o evde, ziyaretçilerinin olması da normal çünkü aile büyüğü olan evde ziyaretçi eksik olmaz. şeytanın dolduruşuna gelmeyin hayat güzel sevin sevilin

Cektik resti ama hiç işlemedi onlara bunların adet böyleymiş ne bileyim eşimede dedim bunları yaşayacağımı bilsem asla senle evlenmezdim adam melek gibi adam ama eşimden bile soğudum

Yaptık yaptık sen gidersin başka gelin gelir manyığı var kardeşlerinin mutluluğu umurlarında değil
O nedemekmiş öyle ya dünya birtek onların etrafında dönmüyor ne yap et eşinle konuş resti çekin kaynananlada konuş üzülmesin..

Anneye bakmaya mecbur ablalarda annemiz gelecez mantığındalar sende gelinsin hizmwt etcen
Anne olayı tamam ama görümce olayı degil. Sen izin verdigin günlerde ve sınırlı saatlerde gelsinler. Evine geli bi de misafir çağıracak kadar geniş olmalarına izin vermeyin. Orası sizin eviniz ve iş sizde ve eşinizde bitiyo

Cektik resti ama hiç işlemedi onlara bunların adet böyleymiş ne bileyim eşimede dedim bunları yaşayacağımı bilsem asla senle evlenmezdim adam melek gibi adam ama eşimden bile soğudum
Hee canım hee işlerine geldikleri gibi davranıyorlar sonrada bizde adet böyle.. yok öyle bi adet madet..

Ahh keşke yaşadıklarımı net bişekilde görebilseniz bende sizin gibi güzel bi duygu ile bakmıştım başta 1 yılda bu hale geldim evde kalmış oldum ölmüş anneme dil uzatıldı evden çıkmasın anneme bakılsın bize hizmet etmek zorunda dendi ahh ahh

O nedemekmiş öyle ya dünya birtek onların etrafında dönmüyor ne yap et eşinle konuş resti çekin kaynananlada konuş üzülmesin..
Konuştuk ama bizim adet bu değişmez dendi istemiyosn boşan dendi

Dediğiniz gibi yaptık ama fayda etmedi

yapıcı olabilmek adına bu şekilde yazıyorum, duygularınızı az çok anlıyorum. ama sizin sınavınızda bu demek ki , kazanmanın tek yolu da olgun ve karakterli davranabilmek. çirkinle çirkinleşseydik dünya daha da çirkin olurdu, bırakın yanlışlar onlarda kalsın siz hep doğru durmaya çalışın

Etmeyin sizde, evde yardımcı varmış geldiklerinde elinizi hicbirsey sürmeyin. Gerekli cevabı verin hepsine.

Konuştuk ama bizim adet bu değişmez dendi istemiyosn boşan dendi
Hayır efendim benim eşimle problemim yok sizinle problemim var gidin kendinize hizmetçi tutun bi zahmet ben sizin hizmetçiniz değilim der evimden kovardım.. onların derdi arkadaşlık olsa bikere senin arkandan atıp tutmazlar adın ney mesela ayşemi Ayşe’cim bugün sendeyiz şöyle böyle hazırlık yapalım muhabbet eder yer içeriz derler sana danışırlar fikir alırlar ne bileyim bunlar öyle değil.. kafasına göre kendi misafirini ağırlamak için senin evini kullanamazlar.. eve gelen misafirler annelerini görmek için olucaksa eğer önce senin haberin olur bundan senin evin orası ve sen bakıyorsun ona.. okadar merhametliler madem ozaman birazda biz bakalım annemize diyip evlerine götürsünler bakalım kendileri ilgilensinler anne bu yaa anne!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…