- Konu Sahibi masumprenses
-
az önce konuştuk 14 şubatta buluşalım sana bi sürprizim var ama o zamana kadar beni görmüyceksin dedim sürprizimde şu o güne kadar kendimi toparlamaya çalışıcam ve o gün geldiğinde dersaneye gitmiycem kuaföre gidicem alışveriş yapıcam hediyesini verip ben senin istediğin gibi oldum ama sen benim istediğim gibi değilsin diycem ve onu terkedicem nasıl sizce?
az önce konuştuk 14 şubatta buluşalım sana bi sürprizim var ama o zamana kadar beni görmüyceksin dedim sürprizimde şu o güne kadar kendimi toparlamaya çalışıcam ve o gün geldiğinde dersaneye gitmiycem kuaföre gidicem alışveriş yapıcam hediyesini verip ben senin istediğin gibi oldum ama sen benim istediğim gibi değilsin diycem ve onu terkedicem nasıl sizce?
bak daha bu yazını okumadan aynı düşünceyi şeyi yazmışım.aklinialirimsmileaz önce konuştuk 14 şubatta buluşalım sana bi sürprizim var ama o zamana kadar beni görmüyceksin dedim sürprizimde şu o güne kadar kendimi toparlamaya çalışıcam ve o gün geldiğinde dersaneye gitmiycem kuaföre gidicem alışveriş yapıcam hediyesini verip ben senin istediğin gibi oldum ama sen benim istediğim gibi değilsin diycem ve onu terkedicem nasıl sizce?
yok yok yapsın ya ben tuutum vallahi kalsın orda beyfendi öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?