Bence senin böyle bir şey yapman anlamsız..Sen onu terk edip gittiğin zaman onun çekeceğini düşünüyorsun ama senin için de kolay olmayacaktır.
Senin ilişkin bu, senin kadar iyi kimse bilemez. Eğer gerçekten seni seviyorsa bunu çok açık bir şekilde gösterir.Her ne kadar seni kırdıysa da..Yine de bugüne kadar sana verdiği desteği görmezden gelmemelisin, eğer gerçekten verdiyse tabi..
Farklı da olsa benzerlik olan durumları ben de yaşadım. Bana destek verdiği zamanlarda beni zorladığı ve kırdığı dönemler oldu. Gerçekten çok destek vermeye çabaladı. O da yıprandı.
Onun çaba gösterip göstermediğini ancak sen görebilirsin oturup sakin düşünerek.
Eğer ki hiç çaba göstermediyse bir dakika bile bekleme sana zarar derim
Ama eğer çaba gösteriyorsa, onun da zorlandığını unutma. Bir anlık sinirle söylenmiş söz de olabilir..3 senelik emek var ortada belli ki öylesine bir ilişki değil...
Sakin bir şekilde "bana bunu yaptı, nasıl yapar"dan çok ne yapmam doğru olur diye düşün..
Kötü gününde sana destek vermeyeni yanında tutma değmez..Ama sana destek verenin de senin için bir yandan da üzüldüğünü unutma, onun için de kolay değil..