- 8 Kasım 2018
- 14
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Handennnsksm
-
Evet doğru 21 valla.. yanı durum bu .. buluştuktan sonra gerçekten hiç msj atmadı .. daha öncede böyle olmuştu sonra kendisi yazdı napmam lazımçocuk evliliğe hayır
yaşların 20-21 olduğuna o kadar eminim ki..
Ben olgunum ama o saçma şeyleri büyütmeyi severDaha büyüyememişsiniz anlaşılan
sen hiçbir şey yapma. kendini düşürmene gerek yok dengesiz sevgilin yazar. hayır sırf onun dediği saatte buluşmadığın için ayrıldıysa hatta ailesine bile söylediyse bence geri dönüşü de olmasın zaten. ömrünü bununla mı çürütücen kızEvet doğru 21 valla.. yanı durum bu .. buluştuktan sonra gerçekten hiç msj atmadı .. daha öncede böyle olmuştu sonra kendisi yazdı napmam lazım
Dün gerçekten bitti mi diye cevap yazdım eğer bitti deseydi bende bitirecektim ama hiçbişey yazmadı ve biliyodu bitireceğimi .. ondan vazgeçmicemi bildiği için de böyle yapıyo kendisi ama seviyorum maalesefsen hiçbir şey yapma. kendini düşürmene gerek yok dengesiz sevgilin yazar. hayır sırf onun dediği saatte buluşmadığın için ayrıldıysa hatta ailesine bile söylediyse bence geri dönüşü de olmasın zaten. ömrünü bununla mı çürütücen kız
dün yazınca cevap vermedi mi yani? kendini haklıyken haksız duruma düşürüyorsun. bak sonuç hala konuşmuyorsunuz bu yüzden mesaj atmana gerek yok biraz da o koşsun bitirdim aileme söyledim diyen oymuş. ki bence ailesine söylemedi aklınca sana kaybetme korkusu yaşatıyorDün gerçekten bitti mi diye cevap yazdım eğer bitti deseydi bende bitirecektim ama hiçbişey yazmadı ve biliyodu bitireceğimi .. ondan vazgeçmicemi bildiği için de böyle yapıyo kendisi ama seviyorum maalesef
Bende ailesine söylediğini sanmıyorum çünkü arıcam dediğimde hayır diyo ben ayrıldığımızı söyledim diyo .. evet dün bitti mi dediğimde bişey yazmadı bende yazmak istemiyorum artık zaten ama üzülüyorum bu duruma .. ama yani buluştuğumuzda samimi olması sonra böle dengesiz olması kötü duruma düştüm yani ..dün yazınca cevap vermedi mi yani? kendini haklıyken haksız duruma düşürüyorsun. bak sonuç hala konuşmuyorsunuz bu yüzden mesaj atmana gerek yok biraz da o koşsun bitirdim aileme söyledim diyen oymuş. ki bence ailesine söylemedi aklınca sana kaybetme korkusu yaşatıyor
ergenliği atlatamamış, geçer :) yazarsa derdin ne diye bi sor bakalım. mutlaka yazacaktır zatenBende ailesine söylediğini sanmıyorum çünkü arıcam dediğimde hayır diyo ben ayrıldığımızı söyledim diyo .. evet dün bitti mi dediğimde bişey yazmadı bende yazmak istemiyorum artık zaten ama üzülüyorum bu duruma .. ama yani buluştuğumuzda samimi olması sonra böle dengesiz olması kötü duruma düştüm yani ..
Cnm bencede birak ... bi düsün ben bu triplerinle bir ömür gecirebilecekmiyim... kendine sor biraz mantikla hareket etmelisin bence.. cünki evlilik ciddi birsey evlenince öyle kolay kolay bosanilmiyor... bi iyicene düsün tasin derim3 yıllık ciddi bir ilişkim vardı aileler tanıştı falan ... sonra kendisi çalıştığı için buluşamadık 3 4 gibi buluşalım demişti ama bana olmazdı yani annenler bu konuda izin vermezlerdi.. sonra baktım beni 4 buçuk da aradı sinir olup açmadım hastanede işleri vardı onu biliyorum ama sinirden açmamıştım .. bu yüzden ayrıldık 1 ay oluyo bitti falan dedi bana aileme falan söyledim dedi .. biz geçen gün buluştuk hiçbişey olmamış gibiydik sadece bana 1 ay nasıl olduysa bu saatten sonra da öle olcak dedi ama bunun üstüne sarıldı öptü seni seviyorum dedi.. ya daha öncede yaşadım bunu ben daha önce yaptı böle şeyler ama sonra gelip kendisi yazmıştı .. napmalıyım ben böyle?
Ya öğlede seviyorum işteCnm bencede birak ... bi düsün ben bu triplerinle bir ömür gecirebilecekmiyim... kendine sor biraz mantikla hareket etmelisin bence.. cünki evlilik ciddi birsey evlenince öyle kolay kolay bosanilmiyor... bi iyicene düsün tasin derim
Zaten bende yazcağını biliyorum .. ama işte buluştuğumuzda falan hiçbişey olmamış gibi yapıyo hep yaptığıergenliği atlatamamış, geçer :) yazarsa derdin ne diye bi sor bakalım. mutlaka yazacaktır zaten
Anliyorum sizi seviyorsunuz ama sevginiz herseye güc gerecek kadar güclümü... yoksa bir süre sonra olaylardan bikip bosanma olabilirmi.. bende o yaslarda evlendim biz cok zit insanlariz... ama sevgimiz üstesinden geldi cok daha iyiz ama cok yiprandik insan ister sitemez güvenemiyor veya soguyor veya icini dökemiyor... cok sey düzeltmemiz gerekiyor bizim yiktiklarimizi tamir etmeye calisiyoruz..Ya öğlede seviyorum işte
tavrını ortaya koy sende. ben senin istediğin zaman tribini yapabileceğin istediğin zaman öpüp koklayabileceğin biri değilim. ortada bir sebep olsa amenna, sebepsiz trip atıyorsan sebepsiz normale dönemezsin açıklamanı yap vs diye söyle.Zaten bende yazcağını biliyorum .. ama işte buluştuğumuzda falan hiçbişey olmamış gibi yapıyo hep yaptığı
Çok şey söyledim ama yazmadı .. bilmiyorum sürekli watsaba giriyo .. ama telefonuna kimse msj atmıyo yani yanımdayken telefonu falan geçen gün elimdeydi hiçbişey gelmedi yani .. napcam bilmiyorum sinirim bozuluyor artıktavrını ortaya koy sende. ben senin istediğin zaman tribini yapabileceğin istediğin zaman öpüp koklayabileceğin biri değilim. ortada bir sebep olsa amenna, sebepsiz trip atıyorsan sebepsiz normale dönemezsin açıklamanı yap vs diye söyle.
Ne güzel iki taraflı olursa olur .. ama benim ben uğraşıyorum bana bi öle bi böle dengesiz davranıyor buluştuğumuzda sanki ayrılık yaşamamış gibiydik ama ondan sonra tekrar yazmadı işteAnliyorum sizi seviyorsunuz ama sevginiz herseye güc gerecek kadar güclümü... yoksa bir süre sonra olaylardan bikip bosanma olabilirmi.. bende o yaslarda evlendim biz cok zit insanlariz... ama sevgimiz üstesinden geldi cok daha iyiz ama cok yiprandik insan ister sitemez güvenemiyor veya soguyor veya icini dökemiyor... cok sey düzeltmemiz gerekiyor bizim yiktiklarimizi tamir etmeye calisiyoruz..
bas engeli bak bakalım arıyor mu aramıyor mu? sözde bitirmiş ya ailesine söylemişÇok şey söyledim ama yazmadı .. bilmiyorum sürekli watsaba giriyo .. ama telefonuna kimse msj atmıyo yani yanımdayken telefonu falan geçen gün elimdeydi hiçbişey gelmedi yani .. napcam bilmiyorum sinirim bozuluyor artık
Engelleyemiyorum ki işte :/ valla hep aynı şey oldu ama gerçekten üzülüyorum bu duruma ..bas engeli bak bakalım arıyor mu aramıyor mu? sözde bitirmiş ya ailesine söylemiş
peki nasıl biliyorsan öyle yapEngelleyemiyorum ki işte :/ valla hep aynı şey oldu ama gerçekten üzülüyorum bu duruma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?