Gözüküyordu fotoğrafı. Fotoğraftan tanıdı numaradan değil. Sonrasında instagramdan ablasına bakınca aynı foto vardı ordan anladım bende ablası olduğunuİyi de Alperin ablasının numarasını ezbere mi biliyordu da numarayı görür görmez öyle dedi? Engellenen kişilerin fotosu gözükmez zaten siz bakmışsınız fotosuna.
Yalan söylüyor bariz işte!
Ya birde şöyle birşey var sevgilim 22 ablası 30 yasında falan. Neden böyle birşey yapsın aklım almıyor. Herşeyin üzerinede yemin etti niye engelledim bilmiyorum engellemedim dediGünahını almıyımda Alperin ablası sevgilinemi yazıodu acaba
Bilemedim.Ya birde şöyle birşey var sevgilim 22 ablası 30 yasında falan. Neden böyle birşey yapsın aklım almıyor. Herşeyin üzerinede yemin etti niye engelledim bilmiyorum engellemedim dedi
Hiçbir mantık yürütemiyorum. Aklım almıyor hiçbişeyiO zaman fotosu olmayabilir, engellediğinde yani. Ben whatsppta değil telefonla bilmeden arkadaşımı engellemiştim. Şöyle ki çocuk aradı, sonradan gördüm aradım açmadı. Sonra tekrar aradı, ben yine görmedim döndüm açmadı. Tabi arkadaşım olduğunu bilmiyorum bu arada. Bu kim ya dedim sinirlendim engelledim. Ama whatsappta bunu yapması için alperin ablasının birşeyler yazmış olması lazım.
Hiçbir mantık yürütemiyorum. Aklım almıyor hiçbişeyi
Ama bi sebebi olmalı engellenicek kadar kötü ne yaşamış olabilir merak ediyorumPeki alperin ablasını engellese ne olacak ki, engellediyse engelledi
Ama bi sebebi olmalı engellenicek kadar kötü ne yaşamış olabilir merak ediyorum
O da olabilirSürekli status atıyordur, bana fenalık geldi kuzenlerimin statuslerinden engelledim.
Günahını almıyımda Alperin ablası sevgilinemi yazıodu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?