Saç Uzatma Yöntemleri yardım edin ?

yupup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
35
1
28
27
Selam ben küçüklüğümden beri saçımı uzatmaya alışkın biriyim sinir popoma kadar uzatıp kestiriyorum 2 yılda tekrar uzuyor en son gene popomdaydi ve bitlendim. Sonra erkek gibi kestirdim restorex kullanıyorum ama hizlica uzmasini istiyorum be yapabilirim

Ah canım ah bitlendi diye saç kestiriluir mi hiç... tek spreyle vardı onun çözümü. Neyse olan olmuş artık ne yapalım. Sinemaki kürü yapabilirsin canım bi de doğal bi şampuana kadın doğum hapı at. Uzamayı destekler bunlar.

ablacım hep annemin b.kuna aralayamassın dedi bğzde perukcuya sattık 200 tl ye elbise ayakkabı felan aldım yani

ablacım hep annemin b.kuna aralayamassın dedi bğzde perukcuya sattık 200 tl ye elbise ayakkabı felan aldım yani

200 TL mi canim bende sattım kalçamdaydı benimde saçlarım ama 500 liraya sattım. Aah ah canım keske burada konu açsaydın 7 tl ye bit öldüren spreyler var hem de tek kullanımda. Onlardan önerirdik.

200 TL mi canim bende sattım kalçamdaydı benimde saçlarım ama 500 liraya sattım. Aah ah canım keske burada konu açsaydın 7 tl ye bit öldüren spreyler var hem de tek kullanımda. Onlardan önerirdik.
Abla annem hep işte saçı kestirdim sampuani aldı kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…