Kesin bosayorum zaten canim ama iste icim aciyor zoruma gdiyor oyle zorki anlatamamAllah yardımcın olsun. Maddi yeterliliğin var mı?
Hiç unutmam Rahmetli babam bir keresinde şöyle demişti; "eğer kocan seni aldatırsa asla affetme çünkü 1 kere aldatan hep aldatır"
Bunu biz kadınlar ollarak hep söylüyoruz ama erkek olarak babam da aynen böyle söylemişti.
Aldatmak zaten yeterince iğrençken eşin bir de sevgili edinmiş. Hem duygusallık hem cinsellik var. Ardına bakmazsın umarım.
İnşallah bundan sonraki hayatında çok mutlu olursun.
Allah razi olsun kardesim ellrimle gonderdim ya kendimi nasi salak hissediyorumHaydi bakalım yolun açık olsun. Tatile gitmişse tatil resmi otelde konaklama kayıtları falan herseyi bulursun.
Allah razi olsun kardesim inan cok zorCanım bu mübarek günde Rabbim sıkıntılarınıggidersin insalllahhh hiç kafaya takmamaya çalış
Kesin bosayorum zaten canim ama iste icim aciyor zoruma gdiyor oyle zorki anlatamam
Hic bisey icmis gelmis baygin ayilsin atacam disariEşin ne diyor peki?
Allah razi olsun kardesim ellrimle gonderdim ya kendimi nasi salak hissediyorum
Hic bisey icmis gelmis baygin ayilsin atacam disari
Hic bisey icmis gelmis baygin ayilsin atacam disari
Buldugun kanıt varsa onları sakla. Telefonunda resim mesaj vs gördüyseniz kendi telin ile sil. Resimleri kendine mail at falan. Uyanınca bunları almasını elinden
Insallah be kardesim insallahHer işte bir hayır vardır. Şimdi göremiyorsun ama zamanı gelince için soğuyunca böylesi daha hayirliymis dersin.
Sakliyorum ve bugun evliligimizin ilk yiliydi biliyomusunuz bugun benik evlilik yildonumumKanıtları sakla dava için lazım olabilir
Allah razi olsun zaten kimsem yok anam babam disindaAcımasın için kardeşim, hayat bir nankörün sana layık gördüğü bu pisliğe kafa yoracak kadar uzun değil. Bugünden sonra izi kalmasın hayatında. Çocuktan başka en küçük bir paylaşımınız dahi olmasın. Ve onsuz hayatını çok güzel yaşa. O kadar güzel yaşa ki sanki kocan olacak insan bozmasıyla hiç yaşamamışsın gibi. Hayat çok güzel, onsuz daha da güzel olacak buna inan. Burda hiç tanımasan da bir sürü arkadaşın var, onların desteğiyle, kendi çevrenin desteğiyle atlatacağına eminim. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?