- 10 Nisan 2013
- 1.148
- 1.606
- 333
Is arabasina saklamis teliSen teli nereden buldun anlatsana olayı.Annen baban nasıl geldi haberleri oldu.
Karicim diyordu kizaTelefonda neler vardı ? Mesajlar, resimler ?
Iyiki sizler varsiniz iyiki Allah hepinizden razi olsunAy bence hiç acımasın için. Şükret sadece gerçekten çok erken fark etmişsin. Ben sadece bebeğin olcakmis yakında ona üzüldüm de... babasi dahi üzülmemiş b.k yerken. Ne kadar şanslı bir bebeğin var. Maşallah. Pis insanlardan uzakta büyüteceksin güzel şeyleri örnek alarak büyüyecek.
Canım benim şu olayı tane tane anlatsana.Herkes birşey soruyor havada kaldı konuIs arabasina saklamis teli
Daha sonra anlatacagm suan iyi degilimCanım benim şu olayı tane tane anlatsana.Herkes birşey soruyor havada kaldı konu
Allah sabir versin sana onlarida bildigi gibi yapsinEvet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin
Daha sonra anlatacagm suan iyi degilim
Karicim diyordu kiza
Allah ikisininde belasını versin !!Karicim diyordu kiza
Bak süper bir fikir, hepsini çıkart çaktırmadan delil topla, sakinligini korumaya çalış. Allah yolunu açık etsinHaydi bakalım yolun açık olsun. Tatile gitmişse tatil resmi otelde konaklama kayıtları falan herseyi bulursun.
Amin kardesim aminAllah ikisininde belasını versin !!
canım haklıısn fakat üslubunu düzelt banlanırsın o.... kassediyorum sitede yasak.senin konuya gelince haklısın zıkkım yesinler.Evet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?