Yardim edin

Pis serefsizler. Nasil bir adam o hamile karisini aldatiyor pislik ya pislik diyecek laf bulamiyorum

ARKADASLAR ANLAT DEMISSINIZ ANLATIYORUM BAKIN ONCE OLANLARI ANLATMISTIM DAHA SONRA BU EVE SARHOS GELDI BIZDE ANNEMLE INIP ARABASINA BAKTIK KI BIR TELEFON BULDUM VE KIZ BEBEK DIYE KAYITLI KIZI ARADIM SAYDIM KIZ BIR BIR ANLATTI RAMAZAN AYINDAN BERI SEVGILI OLMAYA BASLAMISLAR SONRA KIZA BOSANACAM DEMIS GUYA TATILDE CEKTIKLERI RESIMLERI ATTI BANA KIZ OYLE ISTE VE BUGUN BENIM EVLILIK YILDONUMUMDU BENIM BABAMIN ARABASINA BINIP GEZMISLER DUSUNUN ICIM PARAMPARCA NEYE YANSAM BILEMEDIM

o fotoğrafları kesinlikle kullanın
çok iyi tazminat alabilirsiniz eşinizde
n
araba ev ne varsa
hemen avukata gidin lütfen hakkınızı yedirmeyin

Evet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin

Allah yardımcınız olsun o utanmaz adama ne söylesek az.Doğuma kadar uzak kalın ailenizin yanına gidin.Rabbim bu zor zamanınızda size sabır ve güç versin.

canını sıkma hiçbirşey para mal mülk değil.düşün 2 ay sonra inşallah bebeğin bile rızkıyla gelcek..
o insan müsveddesi de senin çirkinliğinden değil kendi çirkinliğinden yapmış ne yapmışsa.böyleleri değişmez karaktersiz doğar karaktersiz ölürler..sen bebeğinle bir hayat kur kendine ilerde belli mi olur karakteri dzgün bir hayat arkadaşın bile olur kısmet..

Mankenler dünyaca ünlü seksi şarkıcılar bile aldatiliyor. Bu güzellikle değil karakter ile alakalı. Karaktersizmis pislik demek.Uzme kendini dicem ama mümkün değil biliyorum sadece bebegin için biraz dikkatli davran lütfen.O pislikten haber var mi napiyomus ne ediyormuş seni arayıp soran oldumu karşı aileden?

Zaten hic biseyi yokki ustune bide borclari var :-/

olsun biraz da size borclansin
ayrıca araba ve ev evlilik içerisinde alınmış ortak paylastirilir
ama siz adamın zina yaptığını kanıtlar sanız adamın ev ve araba üzerindeki hakkını kisitlanmasini talep edebilirsiniz
ya da bunlarla hiç uğraşmadan bir anlaşma protokolü hazırlayıp siz ve çocuk için aylık bin er lira nafaka
araba ve ev size kalacak
ayrıca 30 bin maddi 30 bin manevi tazminat talebinizi yazdirabilirsiniz mesela protokole
bunu adama sunarsiniz kabul edeceksen et etmiyorsa ben de çekişmeli dava açar daha fazlasını isterim diye uyarı yapabilirsiniz

Back
X