Sagol kardesim aminValla normali öyle olmalı zaten.aldatılmak feci ama hamile iken aldatılmak daha feci.bukadar vicdansız adam zaten sizide bebeğinizide haketmeyen birisidir.Allah yardımcınız olsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol kardesim aminValla normali öyle olmalı zaten.aldatılmak feci ama hamile iken aldatılmak daha feci.bukadar vicdansız adam zaten sizide bebeğinizide haketmeyen birisidir.Allah yardımcınız olsun.
Almammi kardesim aldim hepsiniAl babanin aranasini altindan. Parasinida al babanin. Bulursa gider yer o kadinla.
Pislik. Serefsiz.
Afedersin vur g.tunede tekemeyi. o onu hakkediyor.Almammi kardesim aldim hepsini
Aynen var ya gerçekten bravo çoğu kadının yapamayacağı şeyleri yaptin gerçekten helal olsun baskasi olsa göz yumar otururduAfedersin vur g.tunede tekemeyi. o onu hakkediyor.
Vurucam.Allahin izniyleAynen var ya gerçekten bravo çoğu kadının yapamayacağı şeyleri yaptin gerçekten helal olsun baskasi olsa göz yumar otururdu
Aldatmayida asmis kzi prenses gibi yasatmis :'(Pis serefsizler. Nasil bir adam o hamile karisini aldatiyor pislik ya pislik diyecek laf bulamiyorum
Aldatmayida asmis kzi prenses gibi yasatmis :'(
Allahin izniyle kizim annesiyle buyuyecekSerefsiz bir kere yapan hep yapar umarim kendine ve bebegine bu hayati layik görmessin canim Allah sabir versin. Böyle bir babayla büyüyecegine bebek annesiyle büyüsün daha iyi
ARKADASLAR ANLAT DEMISSINIZ ANLATIYORUM BAKIN ONCE OLANLARI ANLATMISTIM DAHA SONRA BU EVE SARHOS GELDI BIZDE ANNEMLE INIP ARABASINA BAKTIK KI BIR TELEFON BULDUM VE KIZ BEBEK DIYE KAYITLI KIZI ARADIM SAYDIM KIZ BIR BIR ANLATTI RAMAZAN AYINDAN BERI SEVGILI OLMAYA BASLAMISLAR SONRA KIZA BOSANACAM DEMIS GUYA TATILDE CEKTIKLERI RESIMLERI ATTI BANA KIZ OYLE ISTE VE BUGUN BENIM EVLILIK YILDONUMUMDU BENIM BABAMIN ARABASINA BINIP GEZMISLER DUSUNUN ICIM PARAMPARCA NEYE YANSAM BILEMEDIM
olsa da alsao fotoğrafları kesinlikle kullanın
çok iyi tazminat alabilirsiniz eşinizde
n
araba ev ne varsa
hemen avukata gidin lütfen hakkınızı yedirmeyin
Zaten hic biseyi yokki ustune bide borclari var :-/o fotoğrafları kesinlikle kullanın
çok iyi tazminat alabilirsiniz eşinizde
n
araba ev ne varsa
hemen avukata gidin lütfen hakkınızı yedirmeyin
Aynen kardesimolsa da alsa![]()
Iste ayakta durmaya calisiyorum inanin cirkin bakimsiz pis bi kadnda degilim neden ben diyorunCanım naptin nasıl oldun ?
Evet onceki konumu takip eden bilir kocamin ikinci telefonunu buldum gercektende bi sevgilisi var ve hayat kadini degil tatilede onunla gitmis arkadaslar dayanamiyorum bosanacagim kesinlikle evet ama cok zoruma gidiyo benim babamin arabasiyla benim babamin parasini karnimdaki 7 aylik bebegimin riskini o orosbuyla yemis bana dua edin Allah bana güç versin
canını sıkma hiçbirşey para mal mülk değil.düşün 2 ay sonra inşallah bebeğin bile rızkıyla gelcek..Aynen kardesim
Zaten hic biseyi yokki ustune bide borclari var :-/
olsa da alsa![]()