Yardım edin

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır evliyim eşimin annesi ve kız kardeşi kaç kere üzerime gelip benimle kavga ettiler bizim adımıza akrabalar çocuk yapmıyorlar mı sorusuna ne çocuğu diyorlarmış zaten ancak tüp Bebek'le oluyormus bebeğimiz geçen eşimi arkadaşının kızına arattı kaynanam neymiş yanlışlık olmuş eşim allahtan benden yana sen onlara bakma takma onları diyor sürekli gidip gelmiyoruz da yalnız bu durumda Bebek yapmam doğru olur mu sizce çünkü artık bi bebeğimiz olaun istiyoruz ve tedaviye başlayacağız inşallah 2 ayda sonuç veriyormuş sizlerle paylaşıp sizin de düşüncelerinizi almak istedim şimdiden teşekkür ederim hepinize

o çocuğu eşinle sen büyütceksin. kayınvalidenlerle beraber yaşıyorsan bişey diyemem :/

Eşin senin arkandaymış.
Bu çok önemli.
İnşallah bir bebeginiz olur.

Eşin senin arkandaymış.
Bu çok önemli.
İnşallah bir bebeginiz olur.
İnşallah Can'ım benim tüplerimde sorun var o yüzden aşılamayla yapacağız evliliğime zarar vermelerinden çok korkuyorum bebeğimiz olursa sevgimiz daha güçlenir diye düşünüyorum

Allah gönlünüze göre versin,inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur ama buna eşiniz ve siz karar verin sonuç olarak bakacak büyütecek sorumluluk alacak sizsiniz.

istiyorsanız yapın yoksa yok, birilerinin ağzı kapansın diye böyle bir sorumluluk altına girmeye gerek yok

Allah gönlünüze göre versin,inşallah sağlıklı bir bebeğiniz olur ama buna eşiniz ve siz karar verin sonuç olarak bakacak büyütecek sorumluluk alacak sizsiniz.

istiyorsanız yapın yoksa yok, birilerinin ağzı kapansın diye böyle bir sorumluluk altına girmeye gerek yok
Tabiki de istediğimiz için zaten çocuk olması belki onların benimle daha çok uğraşmasına bile neden olabilecek ama fil suresindeki gibi kuşlar filleri yenecek onlardan korkmuyorum her şeyin en iyisini Allah bilir öyle değil mi

Tabiki esinizle araniz iyise bebek yapmayi dusunmelisiniz. Kayinvalidenizide cok karistirmamaya calisirsiniz evinize ve bebeginize.

Tabiki esinizle araniz iyise bebek yapmayi dusunmelisiniz. Kayinvalidenizide cok karistirmamaya calisirsiniz evinize ve bebeginize.
Biz evi ayırdık ayıralı hasta kadın tam 20 kilo verdi derdinden evindeki hizmetçi ve para kaynağı gitti çünkü şimdi zaten karışamıyor diye deli oluyor dolaylı yollardan bişeyler yapmaya çalışıyor ama eşim sen yüreğini ferah tut ben sensiz olamam benim tek varisim sensin diyor onlar zaten gerçek yüzünü belli etti diyor

Biz evi ayırdık ayıralı hasta kadın tam 20 kilo verdi derdinden evindeki hizmetçi ve para kaynağı gitti çünkü şimdi zaten karışamıyor diye deli oluyor dolaylı yollardan bişeyler yapmaya çalışıyor ama eşim sen yüreğini ferah tut ben sensiz olamam benim tek varisim sensin diyor onlar zaten gerçek yüzünü belli etti diyor

Tamam iste ne kadar guzel eger esiniz boyle dusunuyorsa cocuk yapmayi hic dusunmeyin bile. Kayinvalideniz ne kadar kotu olursa olsun, esiniz acisindan sansliymissiniz.

Tabiki de istediğimiz için zaten çocuk olması belki onların benimle daha çok uğraşmasına bile neden olabilecek ama fil suresindeki gibi kuşlar filleri yenecek onlardan korkmuyorum her şeyin en iyisini Allah bilir öyle değil mi

evinizin kapısını kapattıktan sonra her şeyi dışarı da bırakın, sonuçta eşinizin ailesi saygısızlık hiçbir zaman olmasın ama mesafeniz hep olsun, geri kalanına Allah yardım eder merak etmeyin Allah gönlünüze göre versin inşallah

evinizin kapısını kapattıktan sonra her şeyi dışarı da bırakın, sonuçta eşinizin ailesi saygısızlık hiçbir zaman olmasın ama mesafeniz hep olsun, geri kalanına Allah yardım eder merak etmeyin Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bana zarar veren kendi ailem bile olsa uzak dururum çünkü ben zaten bi yuva kurmuşum bi aileyim yuvam her şeyden önemlidir zaten evim ayrı yolum ayrı mesafeliyim ne demişler fazla samimiyet tez ayrılık getirir çok doğru

Bana zarar veren kendi ailem bile olsa uzak dururum çünkü ben zaten bi yuva kurmuşum bi aileyim yuvam her şeyden önemlidir zaten evim ayrı yolum ayrı mesafeliyim ne demişler fazla samimiyet tez ayrılık getirir çok doğru
Güzel Dilek'lerin için çok teşekkür ederim bu arada Allah hepimizin gönlündekini versin inşallah

Back
X