yardım edin

forbear

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2017
14
2
1
28
merhaba arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar herkese. siteye yeni üye oldum. cok zor zamanlardan geçiyorum. birilerinden fikir almak istiyorum aklıma burası geldi. uzun uzun anlatmaya bile halim yok açıkcası. sevgilim kanser hastası. son zamanlarda durumu biraz kötüleşince benden uzaklaştı. halbuki o kadar düşkündü ki bana. saçma bir sebepten dolayı cok soğuduğunu falan söyledi. şu an konuşmuyoruz. girdiği psikolojiden böyle yaptığını düşünüyorum. siz olsaydınız ne yapardınız?

Canım
ben yerinde olsam sürekli yanında olmaya çalışırdım
sanırım gelecek korkusundan dolayı uzaklartırıyor seni
allah yardımcınız olsun
yanında ol bırakma moral çok önemli çokkk

Canım
ben yerinde olsam sürekli yanında olmaya çalışırdım
sanırım gelecek korkusundan dolayı uzaklartırıyor seni
allah yardımcınız olsun
yanında ol bırakma moral çok önemli çokkk

beni düşünüyor o da. yanında olmak istedim ama dönüt alamadım.psikolojisi bozuldu zaten pek iyi değil..

insanların, askerlik, hastalık, ülke değişimi gibi hayatlarını birdenbire değiştiren olaylarda ani duygu dalgalanmaları olabiliyor. geçici bir dönem de olabilir, kalıcı da, siz elinizden geldiği kadar yanında olmaya, ona değer verdiğinizi hissettirmeye çalışın ama üstüne de aşırı düşmeyin, o zaman ona acıdığınız için yanında olduğunuzu düşünme eğilimi gösterebilir.
geçmiş olsun.

hastalık cok uzun zamandır var. artık dayanacak gucu kalmadı

amin..ben de öyle olduğunu düşünüyorum. ama durumu iyiye gidince gerçekten soğudum derse diye korkuyorum. sağlığı hakkında hiç tartmıyorum zaten ölme ihtimalini düşünemem bile.
Önce bi iyi olsunda inşallah.
Siz o zamana kadar desteğinizi gösterin istemesede. Sonrasını iyileşince elele gözgöze düşünürsünüz :)

Tanidigim bi kiz vardi sevgilisi kanser hastasiydi ailesi istemese de kiz evlendi. Ne olursa olsun sevdigimin yaninda olmaliyim dedi. Evlendikten 1 ay sonra kocasi öldü ama kanserden degil trafik kazasi gecirdi.
Yani diyecegim şu ki ölüm vaktini şaşmaz. Allah yardimciniz olsun eger gercekten sevdiginize inaniyorsaniz sakın birakmayin.
Bir de bu tür hastalar sevdiklerini kendilerinden uzaklastirmaya calisirlarmis. Bana bisey olursa üzülmesin diye.

evet aynen onu yapıyor. bırakmak istemiyorum hiç ondan başkasını cidden istemiyorum. 1 haftadır kendimde değilim. biraz iyi olup şu psikolojiden çıksa keşke

evet aynen onu yapıyor. bırakmak istemiyorum hiç ondan başkasını cidden istemiyorum. 1 haftadır kendimde değilim. biraz iyi olup şu psikolojiden çıksa keşke
Rabbim şifasini verir insallah. Dua edin bol bol...

Bazı kanser türlerinin tedavi süreci çok zorlayıcı oluyor.Bu da hastanın hem bedensel hem ruhsal enerjisini emiyor.

Çok gençtir mutlaka yaşına yakışmayan bir yük altında.Kimbilir o kafadan neler grçiyor?

Çok bunaltmayın bence.Ama mesajlarla falan ondan vazgeçmediğinizi hep hatırlatın.

Biraz sakinleşsin.Tedavisinin bitmesine ne kadar zaman var?

öyle bi zaman yok. kemoterapi gibi bişeylik olay yok. losemi. yarı uyumlu nakil oldu. vucudun ona ayak uydurmasına uğraşıyorlar..

öyle bi zaman yok. kemoterapi gibi bişeylik olay yok. losemi. yarı uyumlu nakil oldu. vucudun ona ayak uydurmasına uğraşıyorlar..

Senin için de çok zor ama onun için daha da zor.Şu an bir savaşı var.Sana düşen sabretmek, onun istediği

doğrultuda hareket etmek.Onu bunaltmadan ondan vazgeçmediğini hatırlatarak.Bu bir süreç.Sonsuz değil.

Biran önce iyileşir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…