yardım edin ...

Var fakat velayet ond
Velayet davasi mi acti siz mi ona verdiniz ?
Evlilik disi dogan cocuklar babanin nufusdunda bile olsa velayeti otomatik olarak annede ,
Siz iyi bir avukat bulun ,birde is bulun ,
Bunca yili evli olmadiginiz icin silecek saniyor belli
Ben çocukları alıp gitmiyim diye kendi açtı banada vericeksn bana velayeti diyip zorla kabul ettirdi suan çocuklar onda velisi olarak okulda dahi onun ismi ve Soyisimi var

Müge anlı da bir olay vardı, Kadın kocasını aldatmış, sevgilisinden hamile kalmış, sonra başka biriyle evlenmiş benim bakacak durumum yok, çocuğu yurda vermek istiyorum dedi, Aile Bakanlığından aradılar biz maddi destekte bulunuruz önceliğimiz çocukların aile yanında büyümesi denildi. Yani demek ki çocuk yardımı da yapılıyor.

Ben cahil bir kadın değilim ama yaşananlar ve çocuklarınız varsa hayatınızın elinizden kayıp gitmesine seyirci kalıyorsunuz ve sahipsizlk.... hiç bir kadın çile çekmek için biriyle hayat kurmuyor adam yapmayınca sizde bir şey yapamıyorsunuz her gün kavga huzursuzluk olmasın çocuklar madur olmasın diye susmaktan başka çare kalmıyor

Elbette hiçbirimiz bir erkekle birliktelik yaşarken mutsuz oluruz düşüncesi taşımıyoruz ama genel olarak biz kadınların en büyük hatası bir erkeğe veya hayatımızdaki diğer insanlara aşırı bel bağlamamız, fazlasıyla hayatlarımızı teslim ediyoruz karşımızdakilere, bu da duygusallığımızdan ve güven duygumuzun fazla olmasından kaynaklanıyor, oysa insan önce ve sadece en çok kendine güvenmeli, diğerleri için hep bir yanılma payı bırakmalı.
Baştan bütün hayatımızın hakimiyetini elimizde tutsak sorun yaşamayacağız, sahipsizlik evet belki aileniz arkanızda olsun istersiniz, hepimiz isteriz ama şunu da göz ardı etmeyelim, hayat bizimse ona sahip çıkacak tek kişi yine bizleriz.

sebepler nedir bilemiyorum..çaresizlik rabbim kimsenin başına vermesin.
kaymakamlığa gidip derdini anlat, aile sosyal politikalar bakanlığınada..
barodan ücretsiz avukat talebinde bulun, nafaka davası aç, çocuklar üzerineymiş nasılsa.

aileler ne kadar kızgın olaursa olsunlar, çocuklarını bırak gel demek çok yanlış.
insan evladını nasıl bırakır ? ailenize dönün diyin, benim başıma bunlar geldi bu yaşımda,
siz beni şimdi bırakabiliyormusunuzki, ben çocuklarımı bırakayım..
allahyardımcınız olsun, çok üzüldüm

resmı nıkahsız coluk cocuga karısmakta ıyı cesaret yuzde yuz guvenmıssın kendıne mı o adama mı bılemedım..Ailendekı de akıl yanı tuhaf. Birde babalık davası acabılırsın belkı cokta bilmiyorum kapsamlı bir avukata sorsan iyi olur.

Aşık oldum sevdim bahanelerinin arkasına sığınacaksınız diye hissediyorum. Size asla acımıyorum. Sadece o çocuklara üzülüyorum.Aileniz nasıl böyle bir şeye izin verir. Geçen gün burada hamileyim kaçmayı düşünüyorum diye konu açan biri olmuştu. O da umarım konunuzu okur. Bazı erkeklerin ne kadar vicdansız birer p..lik olduklarını görmüş olur.

nikah yoksa çocuklarınızı alamaz o adam polise gidin valiliğe kaymakamlığa gidin.gazetelere televizyonlara gidin.yani eğer gerçek bir anneyseniz güçsüz olmayın yıkın ortalığı da görsün gününü o şe....siz adam

bence tv ye çıkın eşe dosta rezil edin o adamı belkide başka biri var hayatında ona nikah kıyacak sizi de postalamaya çalışıyor ş..siz adam kendinizi ezdirmeyin Allah yardımcınız olsun

bence tv ye çıkın eşe dosta rezil edin o adamı belkide başka biri var hayatında ona nikah kıyacak sizi de postalamaya çalışıyor ş..siz adam kendinizi ezdirmeyin
oğlumdan sonra sürekli aldattı zaten hala öyle söz vermişti işlemleri bile başlamıştık nikah için ama ne olduysa birden vazgeçti ve sonuç bu ne zaman istesem yada sorcam ne zaman yapıcaz diye bana kapıyı gösterdi işine gelmiyorsa bırak çocukları git ..Allah Herk3si iyi insanlarla karşılaştırsin ama olmayınca yapmayınca sizde kalıyorsunuz işte

Nikahsiz olup nasıl çocuk yaptın o adamdan sen ya bide merak ettim çocukların baba adında soyadinda ne yazıyo ailen hele daha saçma insanlar nikahsiz durmana izin veriyorlar torunlarına niye sahip çıkmıyorlar ailece Allah akıl fikir versin yazık çocuklara

Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. .aşık olucak kadar rahat hayatım olmadı sürekli yük vardı ailemden dolayı buna gelince buda sahipsizligimi kullandı

Senin hatan en başta nikah olmadan yanında yaşamak ailen nasıl izin verdi ?

Çocuklar babalarının üzerinde her şekilde söy isim vekalet ..sadece benimle bir resmi bağı yok

Senin hatan en başta nikah olmadan yanında yaşamak ailen nasıl izin verdi ?
Ailemin asla umrunda olmadı bu durum çocukları alıp başlarında kalacagimdan korktular ..zaten en başta karşılarına çıkıp yapicaksin deselerdi eminim yapardı onlar sahipsiz bıraktı buda bu durumu kullandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…