- 7 Mart 2017
- 20
- 4
- 1
- 41
- Konu Sahibi sessizlikkkkk
-
Var fakat velayet ondBu bile birşeydir, çalışmanın ayıbı yok, çevrenizdeki apartmanlara haber salın isterseniz, 3-5'te olsa yavrularınız ve sizin için faydası olur.
Allah yardımcınız olsun, arkadaşımın dediği gibi siz aile bakanlığına ulaşıp dava açmaya bakın, evlatlarınızda babasının soyadını taşıdığına göre onlara nafaka vermek zorunda, çocuklarınız için nafaka bağlatma hakkınız var.
Ben çocukları alıp gitmiyim diye kendi açtı banada vericeksn bana velayeti diyip zorla kabul ettirdi suan çocuklar onda velisi olarak okulda dahi onun ismi ve Soyisimi varVelayet davasi mi acti siz mi ona verdiniz ?
Evlilik disi dogan cocuklar babanin nufusdunda bile olsa velayeti otomatik olarak annede ,
Siz iyi bir avukat bulun ,birde is bulun ,
Bunca yili evli olmadiginiz icin silecek saniyor belli
Ben cahil bir kadın değilim ama yaşananlar ve çocuklarınız varsa hayatınızın elinizden kayıp gitmesine seyirci kalıyorsunuz ve sahipsizlk.... hiç bir kadın çile çekmek için biriyle hayat kurmuyor adam yapmayınca sizde bir şey yapamıyorsunuz her gün kavga huzursuzluk olmasın çocuklar madur olmasın diye susmaktan başka çare kalmıyorBende üzülüyorum, burada okuyunca kızıyoruz, neden yaptın diyoruz ama böyle bir gerçek var, biz kızınca gerçek yok olmuyor, bizim yapacağımız kızıp sorgulamak yerine bilinçlendirmek olmalı.
Bu konu sahibesi kardeşimiz kendi yaşamış görüyor içinde bulunduğu durumu, yarın Allah ömür versin evlatları büyüdüğünde daha bilinçli olur, evladı aynı şeyi yaşasın istemez, ona göre yetiştirir evlatlarını.
Mesela bilmediğim bir yasadan haberdar oldum değil mi? Aynı sorunları yaşayan başka bir hemcinsim gelse yol gösterebileceğim bir konu daha oldu, birbirimizi bilinçlendirmeye ihtiyacımız var.
Var fakat velayet ond
Ben çocukları alıp gitmiyim diye kendi açtı banada vericeksn bana velayeti diyip zorla kabul ettirdi suan çocuklar onda velisi olarak okulda dahi onun ismi ve Soyisimi var
Istanbul umraniye deyimKonu sahibi arkadasım hangi ildesin
Bir sureligine ver cocuklari. İs bul ve al cocuklarini. Su an baskabir caren yok benceYapacağını söyledi söz verdi ve yapmadı çocukları üzerine aldı suan bana çocukları bana verebilirsin sen git diyor
Elbette hiçbirimiz bir erkekle birliktelik yaşarken mutsuz oluruz düşüncesi taşımıyoruz ama genel olarak biz kadınların en büyük hatası bir erkeğe veya hayatımızdaki diğer insanlara aşırı bel bağlamamız, fazlasıyla hayatlarımızı teslim ediyoruz karşımızdakilere, bu da duygusallığımızdan ve güven duygumuzun fazla olmasından kaynaklanıyor, oysa insan önce ve sadece en çok kendine güvenmeli, diğerleri için hep bir yanılma payı bırakmalı.Ben cahil bir kadın değilim ama yaşananlar ve çocuklarınız varsa hayatınızın elinizden kayıp gitmesine seyirci kalıyorsunuz ve sahipsizlk.... hiç bir kadın çile çekmek için biriyle hayat kurmuyor adam yapmayınca sizde bir şey yapamıyorsunuz her gün kavga huzursuzluk olmasın çocuklar madur olmasın diye susmaktan başka çare kalmıyor
Ahhhh bu çocukların şu hayatta çektiğii
Bir çocuğun en büyük şanssızlığı cahil bir anneye sahip olmak sanırım.
Devlet,benim nikâhım olduğu halde 150 tl nafaka verdi çocuklara.farki nerede....liseye ve orta okula giden iki çocuk.bir ay 150 tl.babaya mükafat.Devlet nasıl yardım etsin nikah yok
oğlumdan sonra sürekli aldattı zaten hala öyle söz vermişti işlemleri bile başlamıştık nikah için ama ne olduysa birden vazgeçti ve sonuç bu ne zaman istesem yada sorcam ne zaman yapıcaz diye bana kapıyı gösterdi işine gelmiyorsa bırak çocukları git ..Allah Herk3si iyi insanlarla karşılaştırsin ama olmayınca yapmayınca sizde kalıyorsunuz iştebence tv ye çıkın eşe dosta rezil edin o adamı belkide başka biri var hayatında ona nikah kıyacak sizi de postalamaya çalışıyor ş..siz adam kendinizi ezdirmeyin
Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. .aşık olucak kadar rahat hayatım olmadı sürekli yük vardı ailemden dolayı buna gelince buda sahipsizligimi kullandıAşık oldum sevdim bahanelerinin arkasına sığınacaksınız diye hissediyorum. Size asla acımıyorum. Sadece o çocuklara üzülüyorum.Aileniz nasıl böyle bir şeye izin verir. Geçen gün burada hamileyim kaçmayı düşünüyorum diye konu açan biri olmuştu. O da umarım konunuzu okur. Bazı erkeklerin ne kadar vicdansız birer p..lik olduklarını görmüş olur.
Senin hatan en başta nikah olmadan yanında yaşamak ailen nasıl izin verdi ?oğlumdan sonra sürekli aldattı zaten hala öyle söz vermişti işlemleri bile başlamıştık nikah için ama ne olduysa birden vazgeçti ve sonuç bu ne zaman istesem yada sorcam ne zaman yapıcaz diye bana kapıyı gösterdi işine gelmiyorsa bırak çocukları git ..Allah Herk3si iyi insanlarla karşılaştırsin ama olmayınca yapmayınca sizde kalıyorsunuz işte
Çocuklar babalarının üzerinde her şekilde söy isim vekalet ..sadece benimle bir resmi bağı yokNikahsiz olup nasıl çocuk yaptın o adamdan sen ya bide merak ettim çocukların baba adında soyadinda ne yazıyo ailen hele daha saçma insanlar nikahsiz durmana izin veriyorlar torunlarına niye sahip çıkmıyorlar ailece Allah akıl fikir versin yazık çocuklara
Ailemin asla umrunda olmadı bu durum çocukları alıp başlarında kalacagimdan korktular ..zaten en başta karşılarına çıkıp yapicaksin deselerdi eminim yapardı onlar sahipsiz bıraktı buda bu durumu kullandıSenin hatan en başta nikah olmadan yanında yaşamak ailen nasıl izin verdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?