yardım edin ...

Yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. .aşık olucak kadar rahat hayatım olmadı sürekli yük vardı ailemden dolayı buna gelince buda sahipsizligimi kullandı
Bundan sonra güçlü olun.Çocuklarınızı vermemek için elinizden geleni yapın.Erkekler güçsüz kadınları ezmeye çalışırlar. Çalışmıyorsanız iş bulun. Çocuklarınız için dik durmak zorundasınız. Böyle bir adama çocuk verilmez. Yakın arkadaşınız varsa bir süre onda kalın. Ailenizin yanına da dönmeyin. Çocuklarınıza eşya muamelesi yapan insanlardan hayır gelmez size.

Çocuklarına çok düşkün bir baba sadece tek derdi benim...benim gitmemi istiyor sen bırak çocuklara ben gül gibi bakarım diyor sen olduğun sürece böyle olucak diyor ..yani calismaya razıyım tabiki fakat çocuklarla ilgili bana destek olucak birileri yok nasıl anlatsam sıkışmış gibiyim

Şu herkesi hemen eleştirip yargılayanlardan bana bıkkınlık geldi gerçekten. Keşke herkes şöyle 2gün bir kadın derneğinde çalışsa ya da sosyal hizmetlere gitse de görse ne hayatlar var. Adını sorduğunuzda adını söyleyemeyecek duruma gelmiş kadınlar var. Birini eleştirmek için önce onun geçtiği yollardan geçmiş olmanız lazım.

Konu sahibi, bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetlere gidin orda bir sosyal hizmet uzmanıyla yüzyüze görüşün, durumunuzu detaylıca anlatın. O size tüm yönlendirmeleri yapacaktır. Sosyal hizmet uzmanı orda savunucu rolündedir ve sizin haklarınızı gözetecek tedbirleri almakla yükümlüdür. Çekinmeyin, gidin, anlatın Sosyal hizmetler bunun için vardır.

Çocukların söy isimleri herseyi onda hatta vekalet bile onda nikahsiz yaşamayı ben istemedim herseyi yaptım bunun için daha da çok inatlaşip yapmadi

çocukların adına nafaka davası aç
adliyeye gidip adli yardımdan avukat talep et orada seni yönlendirirler

bununla uğrasmasına gerek bile yok çocuklar babanın üstüne olduğu için
medeni kanundaki yardım nafakası hükmüne göre çocukları adına dava açsa yine olur

Var fakat velayet ond

Ben çocukları alıp gitmiyim diye kendi açtı banada vericeksn bana velayeti diyip zorla kabul ettirdi suan çocuklar onda velisi olarak okulda dahi onun ismi ve Soyisimi var

acilen bir avukata gidin
bulunduğunuz ilin adliyesinde baronun adli yardım bürosu var oraya gidin yarın ilk iş

Önce çocuklarınız için nafaka davası açın sonra da arkadaşlarında söylediği gibi evlenme vaadiye oyaladı evlenmedi diye dava açıp nafaka isteyin kendi adınıza yani hem çovuklar hemde sizin için ödesin hem çocuklarına ilgili baba sen git ben gül gibi bakarım demez bence başka bir kadın var ve kadın ben çocuklarına da bakarım diye ikna etmeye çalışıyor olabilir eşinizi yoksa çalışan adam nasıl gül gibi bakacak bu sorumluluğu üatüne alacak

Nikah olmasa bile nafaka talebinde bulunabilirsin bir avukata danış bence ben öyle biliyorum. Ayrıca kaymakamliklardan ve yardım derneklerinden filan talepte bulunabilirsin illa bir yerden olumlu cevap verirler

yazan oldu mu bilmiyorum ama devletin yardımı var. Yaşadığın şehirde sosyal hizmet merkezi (Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü) ne gidin. Sosyal ve Ekonomik Destek ile ilgilenen meslek elemanı ile görüşmek istediğinizi söyleyin. Uzman sizinle bir ön görüşme yapacak, durumunuza göre değerlendirme yapılır eğer uygun görünürse çocuklara veya tek çocuğa yaşlarına göre yardım bağlanır.

bir de velayet ondaysa çok zıtlaşmayın adamla biraz huyuna gidin
zayıf yönünü biliyorsanız oradan ilerleuyerek yardımda bulunmasını sağlayın mesela
istese çok kolay alır çocukları

Bu evlililk değilki. Birliktelik.Aileside evlenmelerine değil birlikte yaşamalarına müsade etmiş hatta çocukları olmalarına ragmen birliktelikleri devam etmiş.Böyle birşeyi kabul edecek kadar açık görüşlü bir anne baba şimdi niye çocukları istemiyor gerçekten ilginç!!!!!

açıkcası çocukları sizden alır büyük ihtimalle
adamın maddi durumu iyi
sizin kötü tam olarak bi işiniz bile yok
velayet adamın üzerinde
çocuklarınız açısından düşünün olayı biraz da
onlar için en iyisi ne

cocuklariniz babanin nufusunda mi?
eger nufusundaysa zaten her sekilde cocuklar icin nafaka baglanir.
eger nufusunda degilse babalik davasi acip hep nafaka hem de tazminat alabilirsiniz.

Yok daha neler.Çocukları bırak gel mı? Eğitim durumun nedir? Zira bu devirde kim nikahsiz kalıyor şaştım kaldım.Valiliğe gidip her türlü yardımı alabilirsin.

Çocuk kimin üstüne eğer eşinizin üstüne ise sanırım onlar için nafaka alabilirsin
Buarada iş bulmaya çalış kendine birde aile sosyal politikalar bakanlığı ile bir görüş bakalım ne diyecekler sanırım telefonla iletişim kurabilirsin

Çocuklar babalarının üzerinde her şekilde söy isim vekalet ..sadece benimle bir resmi bağı yok
Çocuk sizin üzerinize değilse anne kimin üstüne ise o açabilir nafaka davasını
Bir iş yanlış başlayınca sonu da doğru olmuyor maalesef
Çocukları acaba üstünüze alamazmısınız

Eşinizin çocuklarıyla arasının iyi olduğunu, çocuklarına çok düşkün olduğunu söylemişsiniz.

İyi ve çocuklarına çok düşkün bir baba madem, 2 evladının annesinin gitmesini ve çocukların annesiz büyümesini istemesinin özel bir nedeni var mı ? Sizinle ilişkisi bitebilir, ama sizin çocuklarınızı bırakıp gitmenizi neden istiyor ?

Hadi diyelim, illa ki sizi artık istemiyor, üstelik çocuklarınıza sizin bakmanızı, büyütmenizi de kesinlikle istemiyor. E, velayet babada demişsiniz. Bu durumda çocuklarınızın babası, kendisi gibi, istediği an çocuklarını da kendi annesinin evine alabilir. Yani esasen bu iyi ve çocuklarına çok düşkün baba, çocukların velayetine tek başına sahip baba, çocukları sizin büyütmenizi istemeyecek kadar sizinle problemi olan baba, sizin gitmenize hiç bir şekilde muhtaç değil ki... Yarın okula talimat verse, çocuk annesine teslim edilmeyecek diye, sabah okula bıraktığınız çocuğu çıkışta okul size asla teslim etmez, suçtur. Gül gibi bakacağı çocuklarına hemen yarın bakmaya başlayabilir.

Çocuklarına çok düşkünken, çocukları sizin büyütmenizi istemiyorken, öte yandan çocukları hukuken derhal alabilecekken, ve hukuken sizi evinin kapısından dahi sokmama hakkına sahipken, üstelik bir de, velayet işlerini falan peşinen düzenleyecek kadar hukuku biliyor ve kullanıyorken, çocukları yine de sizin yanınızda bırakıp, çocuklarını parasız pulsuz öylece bırakması, sizin temizliğe ara ara gitmenizle geçinmeniz, buna seyirci kalması v.s... pek oturmadı benim kafamda.

Neyse, eminim siz boşlukları doldurursunuz daha sonraki açıklamalarınızla. Bu üzücü hikayede benim idrak edemediğim daha ne detaylar çıkacaktır kimbilir...

Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Belediyeye bir gidin orada soyluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…