yardım edinnn hamileyim ve düğünüm var

hayırlı olsunn
daha bikaç ay önce doğum yaptı benim bi arkadaş,dört ay kadar değil ama o da düğünden önce hamileydi,yani tarihler çakışıyo işte :)
misss gibi melek gibi bi kızı oldu.
benim gibi "daha geçen evlenmemiş miydi bu?" diye düşünüp facesini didikleyen fesatlara rağmen düğün fotolarını-tarihleri falan da silmemiş,takdir ettim onların bu özgüvenini
sizinkini de öylee

şimdi hamilelikle kolların ne ilgisi var desem beni ayıplar mısınız:26:

QUOTE=filizozturkcelik;33431533]Aynen bi tek eşim biliyor[/QUOTE]

olsun canım hallolur benım hamıle olduğum bıle yenı bellı olmuştu doğum yaptım bakarsın cok kılo almazsın ama bence doktora gorunup vıtamınlerını felan al.hersey yolunda mı baktır..yaptırman gereken testler var sonucta

Eğer biraz kilonuz varsa 4 aylığın fazla belli olacağını zannetmiyorum.
Kabarık gelinlikleri tercih etmelisiniz,özellikle göğüs altından itibaren biraz geniş olursa hiç belli olmaz.
Korse düşünürseniz dahi hamilelik korsesini duymuştum.ama içerik olarak bilmiyorum.isterseniz biraz araştırın

şimdi hamiler için her şey üretiliyor geceliğinden tutunda pijamasına kadar mutlaka gelinlikte üretmişlerdir dert etmeyin canım

Canım evladın hayırlısıyla doğar inşallah. Düğünün için de merak etme benim bir tanıdığım da evlendi hamileyken gayet de güzel bir gelin oldu. Kilolu gelinler nasıl gelinlik giyiyorsa sende öyle A kesim bir gelinlik tercih edebilirsin.

Normal bedeninin bir beden üstü bir şey ayarlarsan çok güzel üzerine göre ayarlarlar onu. Hem karnın belli olmaz hemde pot durmaz.
Mutluluklar dilerim.

8 gün sonra inşallah doğurucam, 11 kilo aldım ama kollarım hiç kilo almadı. bence 15 haftalık kollarında çok bir fark olmaz. göbek desen 5 aydan sonra belli olmaya başlıyor. o yüzden stres yapma, sen bebişe ve kendine dikkat et. kendini çok yorma düğün günü. 1 ay kadar önce acildeydim. acile ambulansla gelinle damat geldi gelin hamile 7 aylık çok oynamış halsiz kalmış bayılmış :)

ayyy ne güzel ben karnımı gizlemezdim hatta özellikle belli ederdim :)
eminim annelikde gelinlikde size çok yakışır

bide şey

Bebek büyüdüğü zaman düğün görüntülerini izler yaa bende ordaydım der
Ben küçükken izleyip ağlamıştım niye ben yokum diye

hayirli olsun
gobek çok çikmaz ama yinede gelinligin bedenini son gunlere birak, modelini seçnde satin alma ama :)
birde hamur i$i tatli vs çok yemesende olur , bebegin sagligini bunlar etkilemiyor sonuçta anca sana fazladan kilo yapar o tur yuycekler
en azindan tadimlik yemeye çali$ :)

Hamilelik korsesinden bir haber olan birinden zaten ciddiyet beklenemez.

Yorumum sizin mesajınızı kastederek değil ilk sayfadaki normal korse tak diyen arkadaşı kastederek yazılmıştı. Böyle bir durumdan ötürü çocuğunu düşürenleri bile duydum. Ayrıca evet hamilelik korsesinden bihaberim ilgim olmayan konular çünkü bunu bilmemek kabahat ise affınıza sığınırımm. :)

10 haftalik hamileyim ve 5 hafta sonra düğünüm olacak fakat istesemde diyet yapamıyorum en azından kollarımı zayiflatacak önerilerde bulunursaniz gelinlikle şişko durmayım

Aman rejim mejim denemeyin, eminim sizden benden iyi biliyorsunuz ama bebek herseyden onemli...
Bu arada eminim cok guzel bir o kadar da tatli bir gelin olacaksiniz...
Simdiden mutluluklar...

Benimde dayimin esi evlendiklerinde hamileydi. Cok da guzeldi. Kimseyi ilgilendirmez ama fesat milletiz iste

15 haftalık hamile olacaksın nerdeyse 4 aylık illa ki belli olur hem kasma zaten doğunca millet duruma ayacak

Eğer hamileliğinizi saklamıyorsanız ailelerinizden hamile gelinlikleri ile de düğününüzü yapabilirsiniz.

Ama çok da hamile görünmeyeyim derseniz A kesim tercih edilebilir.

Mesela şöyle:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…