- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi filiz2efefilizzz
-
Nikahim oldu eee olanda oldu :) düğünüm yaz aylarinda olacaktı ama bebegimizin gelişiyle erken tarihe cektik. En güzel günümde umarım o kadar kilo almış olmam
Hayir maalesef yok söyleyebilecek cesaretimde yok
15 haftalık hamile olacaksın nerdeyse 4 aylık illa ki belli olur hem kasma zaten doğunca millet duruma ayacak
ahlak polisi geldi dağılın ya da dağılmayın kızı taşlayalım
herşeyin bi adabı var ne kadar itici hamile bir gelin düğününde düğünü bekleyemedin mi ben nikahlı olsam düğne kadar aynı eve bile girmem öle bi halde düğün salonuna gireceğime öleyim daha iyi
herşeyin bi adabı var ne kadar itici hamile bir gelin düğününde düğünü bekleyemedin mi ben nikahlı olsam düğne kadar aynı eve bile girmem öle bi halde düğün salonuna gireceğime öleyim daha iyi
olmaz tabi ne yüzle söyleyeceksin
bir tanıdığım 5 aylık hamileyken evlendi... ve ben o arkadaşın gelinlik seçimine birlikte gitmişte anlamamıştım hiç. ay safmıyım neyim
neyse bir süre hiç akrabalara görünmediler sonrada 7 aylık doğdu dediler... ama bebek 4 kilo doğdu
zoor bu işler yani
dur ilk taşı ben atıcam diyecektim ama çoktan atılmış zaten
kızın sorduğu soru net ama verilen bazı cevaplar çok enteresan.
konu sahibi göbeği belli etmeyecek gelinlikler var onlardan seçim yaparsan sorun olmaz.benim 15.haftada baya bi çıkmıştı belli oluyodu hamile olduğum.
abartmayın isterseniz, çocugunun babası nikahlı kocası.....
düğün semboliktir, aslolan nıkah.....
büyük konusmamanız yararınıza olacaktır....
benimde 15-16.haftalarımda ayva göbeğinden hallice bi göbeğim vardı tabi bu vücut yapısıylada alakalı galiba iç karnı geniş/dar vs diyolar kimisi 20 hafta olmuş hala tık yok, bide benim küçük teyzemde evlendiğinde hamile imiş 2 aylık sanırım bizim haberimiz yok ama annem anladı nerden anladın dedim gözlerinden dedi
bnde 6 aylık evliyim büyük konuşmak istemedim ama daha usulüne göre olmalıydı diyorum madem normal konu sahibi nie ailesine bile söyleyemiyor çekiniyor yani ilk çocuk bu stresle yaşayacağına sevincini ilk günlerden aileyle paylaşmak var
neden itici olsun. nikahlanmışlar zaten. yani evlililer.herşeyin bi adabı var ne kadar itici hamile bir gelin düğününde düğünü bekleyemedin mi ben nikahlı olsam düğne kadar aynı eve bile girmem öle bi halde düğün salonuna gireceğime öleyim daha iyi
benimde 15-16.haftalarımda ayva göbeğinden hallice bi göbeğim vardı tabi bu vücut yapısıylada alakalı galiba iç karnı geniş/dar vs diyolar kimisi 20 hafta olmuş hala tık yok, bide benim küçük teyzemde evlendiğinde hamile imiş 2 aylık sanırım bizim haberimiz yok ama annem anladı nerden anladın dedim gözlerinden dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?