- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 32
- Konu Sahibi filiz2efefilizzz
-
oncellıkle hayırlı olsun dugunu gecıstırıceksın ama esımın kuzenınde aynı sekılde oldu o dugununde 5 aylık hamıleydı azıcık kılolu duruyordu sadece normal gelınlık gıydı.ama dugununden 4 ay sonra kızı gayette toplu doğunca herkes çaktı olayı.bunun uzerıne benım kızım gerçekten prematüre doğunca.herkes bak senın kızın 4 aylık dogdu kocaman ırıydı tugcenın kızı 7,5 aylık dogdu mınıcık halıne sukret dıye laf carpmanında otesıne gectı kı 5 yıllık evlı.allah kolaylık versın.dugun içinse içini ferah tut.mutluluklar
Eki Görüntüle 925136
Hamileyken evleneymişim güzel olurmuş. Çok tatlı bişey ya. Bayıldım. Bence karnını belli edecek şeyler giyebilirsin böyle. Nikah da varsa kimse yadırgamaz :)))
olsun bebısın senı fazla bekletmemıs pekı aılenızın haberı var mı merak ettım?Benim durumumda ayni olacak bebek dogunca herkes anlayacak ama yapacak bişey yok. Sanada mutluluklar :)
Modellere bayıldımmmmm.Eki Görüntüle 925136
Hamileyken evleneymişim güzel olurmuş. Çok tatlı bişey ya. Bayıldım. Bence karnını belli edecek şeyler giyebilirsin böyle. Nikah da varsa kimse yadırgamaz :)))
olsun bebısın senı fazla bekletmemıs pekı aılenızın haberı var mı merak ettım?
Modellere bayıldımmmmm.
Ben hamile kaldığımda gelinlik giyeceğim ama karnım baya büyüsün istiyorum.
Çok eğlenceli..
Arkadaşım Allah daha mutlu etsin sizi,bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah.
Hayir maalesef yok söyleyebilecek cesaretimde yok
Hayir maalesef yok söyleyebilecek cesaretimde yok
Bebekleri leyleklerin getirmediğini biliyor olmalısınız. Arkadaş sevdiği insanla evlenmeden önce beraber olmuş, öyle oluyor. Öptüm.hamile gelin nasıl oluo ya :))
Nikahim oldu eee olanda oldu :) düğünüm yaz aylarinda olacaktı ama bebegimizin gelişiyle erken tarihe cektik. En güzel günümde umarım o kadar kilo almış olmam
Her ne olduysa oldu herkesin kendi bileceği iş. Ama zor duruma düşmemek için bebeği aldırmamanızı tebrik ediyorum. Çok güzel bir gelin olacağınıza eminim.
sadece esının var o zaman.aynı durumda bende soyleyemezdım zaten herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?