- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Süper fikirGüzelce hediye paketi yaptırın hediye olarak verin bence bir şey demezler. Yeniyıl hediyesini erken aldım dersiniz
İçimden geldi diyerek hediye şeklinde verin ya da direkt söyleyin katkım olsun size diye.Merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
Bir komşum var hayat şartları zor adamda kapıcılık yapıyor durumları da iyi değil kızını hastaneye götürmüş hava soğuk üzerinde montu yok üzerinde bu aileye yada en azından kızına mont almak isterim nasıl yapabilirim sizce. onları kirmakta istemem acaba o an montunu mu giymedi bilemedim yaa ne yapabilirim acaba kafama takıldı
Bazı insanlar gurur yapar ya ondan çekiniyorum direk söylemek konusundaİçimden geldi diyerek hediye şeklinde verin ya da direkt söyleyin katkım olsun size diye.
Hediye etmek en mantıklısı o zaman. Ama iyi gözlemleyin, gerçekten monta ihtiyacı var mı, belki o günlük giymemiştir. Belki başka birşeye çevirirsiniz yardımıBazı insanlar gurur yapar ya ondan çekiniyorum direk söylemek konusunda
Aynen bir kaç gün dikkat edeyimHediye etmek en mantıklısı o zaman. Ama iyi gözlemleyin, gerçekten monta ihtiyacı var mı, belki o günlük giymemiştir. Belki başka birşeye çevirirsiniz yardımı
Bizde eşimle yardım yapmak istemiştik bir aileye, sizin gibi çekindik karşı taraf yanlış anlar diye ve 2 mağazadan hem gıda hem kıyafet alışveriş çeki alıp o şekilde verdik.Aynen bir kaç gün dikkat edeyim
Merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
Bir komşum var hayat şartları zor adamda kapıcılık yapıyor durumları da iyi değil kızını hastaneye götürmüş hava soğuk üzerinde montu yok üzerinde bu aileye yada en azından kızına mont almak isterim nasıl yapabilirim sizce. onları kirmakta istemem acaba o an montunu mu giymedi bilemedim yaa ne yapabilirim acaba kafama takıldı
Evet buda olabilirBizde eşimle yardım yapmak istemiştik bir aileye, sizin gibi çekindik karşı taraf yanlış anlar diye ve 2 mağazadan hem gıda hem kıyafet alışveriş çeki alıp o şekilde verdik.
Sanki bize de promosyon bir yerden gelmiş ve onlarla paylaşmış gibi yaptık. Bu da bir çözüm.
Ev adreslerini biliyorsanız internetten alıp evlerine yollayın. Hediye paketi yaptırın fatura adresini de farklı bir yer olarak girin (özellikle de müşteri hizmetlerini arayıp fatura koymamalaronı Rica edim). Alıcı ismi vs de onların olsun. Not olarak da rica edin ‘Çekiliş sonucu hediyedir’ yazsınlar. Olsun bitsin. Kimden geldiğini de bilmezler.Merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
Ne iyisiniz, Allah da size yardım etsinMerhabalar fikirlerinize ihtiyacım var
Yazarım bi kaç gün takip edeyim neye ihtiyacı var gözlemleyeyim .Allah yardımcıları olsun
sizin gibi insanlar da hep var olsun
hediye paketi yaptırmak en iyisi
verince bize de yazın
şimdi ne sevinecek o çocuk onu düşündüm
Bu sefer panik falan yaparlar dil bilmiyorlar doğru düzgünEv adreslerini biliyorsanız internetten alıp evlerine yollayın. Hediye paketi yaptırın fatura adresini de farklı bir yer olarak girin (özellikle de müşteri hizmetlerini arayıp fatura koymamalaronı Rica edim). Alıcı ismi vs de onların olsun. Not olarak da rica edin ‘Çekiliş sonucu hediyedir’ yazsınlar. Olsun bitsin. Kimden geldiğini de bilmezler.
Amin inşallah biz yardım edelim ki bize de yardım etsin Rabbim .Ne iyisiniz, Allah da size yardım etsin
Oda doğru ama tam tanımadığım için de bilemiyorum iştekızınıza hediye almak istiyorum. mont vs ne ihtiyacı var acaba diye sorun. üslup düzgün olduktan sonra bunda bir sakınca veya kıracak bir şey yok.. zaten çocuğuna gerçekten mont alacak durumu olmayan baba da gereksiz gurur yapıp almayın demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?