Yardım etmek

Limonlu Su

"Nasipten öte yol yok, her şeyin hayırlısı."
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2020
9.887
21.478
278
Merhabalar fikirlerinize ihtiyacım var

Bir komşum var hayat şartları zor adamda kapıcılık yapıyor durumları da iyi değil kızını hastaneye götürmüş hava soğuk üzerinde montu yok üzerinde bu aileye yada en azından kızına mont almak isterim nasıl yapabilirim sizce. onları kirmakta istemem acaba o an montunu mu giymedi bilemedim yaa ne yapabilirim acaba kafama takıldı

Böyle kişileri görünce bende hemen bir şey almak istiyorum. Şimdiye kadar aldığım kimse terslemedi.
Ben alır verirdim. Ama tabi verirkende kötü hissettirmezdim. Şey diyebilirsiniz montı görünce sizin kıza çok yakışacağını düşündüm ve hediye etmek istedim. Güzel günlerde giysin diyip verebilirsiniz. Hatta güzel bir bot ve şapka bere de alın.

Ben direkt yardım etmek bazı ihtiyaçlarını karşılamak istediğimi söylüyorum. Kabul etmeyen çıkmadı şimdiye dek. Hatta bir amcam var, paraya sıkışınca arar kızım böyle böyle diye.

Kizlar fikirler çok güzel çok teşekkür ederim hediye paketi yapmak en iyisi

İçimden geldi diyerek hediye şeklinde verin ya da direkt söyleyin katkım olsun size diye.

Aynen bir kaç gün dikkat edeyim
Bizde eşimle yardım yapmak istemiştik bir aileye, sizin gibi çekindik karşı taraf yanlış anlar diye ve 2 mağazadan hem gıda hem kıyafet alışveriş çeki alıp o şekilde verdik.
Sanki bize de promosyon bir yerden gelmiş ve onlarla paylaşmış gibi yaptık. Bu da bir çözüm.

kızınıza hediye almak istiyorum. mont vs ne ihtiyacı var acaba diye sorun. üslup düzgün olduktan sonra bunda bir sakınca veya kıracak bir şey yok.. zaten çocuğuna gerçekten mont alacak durumu olmayan baba da gereksiz gurur yapıp almayın demez.

Evet buda olabilir

Ev adreslerini biliyorsanız internetten alıp evlerine yollayın. Hediye paketi yaptırın fatura adresini de farklı bir yer olarak girin (özellikle de müşteri hizmetlerini arayıp fatura koymamalaronı Rica edim). Alıcı ismi vs de onların olsun. Not olarak da rica edin ‘Çekiliş sonucu hediyedir’ yazsınlar. Olsun bitsin. Kimden geldiğini de bilmezler.

Ne iyisiniz, Allah da size yardım etsin

Allah yardımcıları olsun
sizin gibi insanlar da hep var olsun
hediye paketi yaptırmak en iyisi
verince bize de yazın
şimdi ne sevinecek o çocuk onu düşündüm
Yazarım bi kaç gün takip edeyim neye ihtiyacı var gözlemleyeyim .

Bu sefer panik falan yaparlar dil bilmiyorlar doğru düzgün

Oda doğru ama tam tanımadığım için de bilemiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…